Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3462
EURO
35,1024
IMKB
9,080
ALTIN
2.309,340
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Ben Atatürk Cumhuriyeti'nin Projesiyim"
 Ben Atatürk Cumhuriyeti nin Projesiyim
 
31 Mart'ta mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu yine İBB Başkanı oldu. İmamoğlu ilk açıklamasının ardından otobüsle Beylikdüzü'ne gitti.
 
24.6.2019 - 00:10

Beylikdüzü'ndeki etkinlik alanına yurttaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ulaşan Ekrem İmamoğlu'u yurttaşlara hitap etti. Konuşmasında tüm siyasi parti seçmenclerine seslenen İmamoğlu, Artık partizanlık bitti, artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk ve adalet var." dedi. İmamoğlu'nun konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

İşte İmamoğlu'nun tarihi zafer konuşması:

"İstanbul, sevgi kazanacak demiştik. Ne mutlu bana ki sevgi kazandı sevgi. Biz bu şehrin çocukları için, o güzel çocukları için, biz bu şehrin enerjisi, biz bu şehrin vicdanı, kadınları için, biz bu şehrin beyefendileri için; kısacası herkes için geldik.

Yıkın bütün ön yargıları, zihninizdeki bütün önyargıları yıkın. Hiç kimsenin yaşamı, inancı bizi ilgilendirmiyor herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde inançlara saygı için geldik.

Yok Alevisi Sünnisi herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde azınlık diye bir kavram yok, biz bu şehirde Rum’u Ermeni’si, Süryani’si, Yahudi’si herkesi kucaklayacağız. Biz bu şehirde demokrasiyi inşa edeceğiz. Biz bu şehirde adaleti inşa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde size söz veriyorum geleceği inşa edeceğiz.

 

"BEN ATATÜRK CUMHURİYETİ'NİN PROJESİYİM"

Biz bu şehirde maneviyatını bilen, maneviyatına sahip çıkan, milli değerlerine her zaman sahip çıkan, vatanın birliği ve bütünlüğüne her yerde sahip çıkan, her yerde tam bağımsız Türkiye diyen, fikri hür ve vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Size söz; biz bu şehirde ne aldatacağız, ne aldanan olacağız.

Hepinizin huzurunda; ben bu güzel yurdumun insanına sesleniyorum. Ben bir projeyim, ben Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim.

Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Benim bu şehirde hepinize söz veriyorum, çocukları, gençlerin Ekrem abisi olmaya geliyorum. Çok güzel işler başaracağız. Bugün demokrasiyi tamir edeceğiz. 6 Mayıs'ta bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz, helal olsun size. Artık güleceğiz. Artık gülelim öyle değil mi? Bu akşam harika bir akşam, bu akşam muazzam bir akşam.

Huzurunuzda sevgili eşime, çocuklarıma, -ben İstanbul'un gençlerini evlatlarım gibi seviyorum- her şey çok güzel olacak diyen Berkay'a çok teşekkür ederim.

Benim ailem siyasette ben koşarken sadece bana destek olacak. Siyaset hizmet alanıdır.

"ARTIK PARTİZANLIK BİTTİ"

Siyaset hizmet, görev alanıdır. Hizmet edeceğiz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. İttifakımız İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Buğra Bey ve Canan Hanım'a teşekkür ediyorum. İstanbul İttifakı'na teşekkür ediyorum.

İstanbul İttifakı'nda herkes var. HDP'li, AK Partili, MHP'li, DSP'li, BBP'li kardeşlerim vardır. Partiler hizmet için araçtır.

Asıl olan millettir. Her zaman millet üstündür, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunu hiç unutmayacağız. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız.

Bu güzel akşamda bizi yalnız bırakmadınız, bundan sonra da yalnız bırakmayın. İstanbul'u hep birlikte ayağa kaldıracağız. İstanbul'da seferberlik başlatacağız. Kısa zamanda büyük işler başarmamız lazım. Yol arkadaşlığınız için çok teşekkür ediyorum. Herkese selam söyleyin, herkesi kucaklayın. Hepinizin hemşehrilerimize selam söyleminizi istiyorum. Kimseyi ayrıştırmayın, artık partizanlık bitti. Artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk, adalet var."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İl Seçim Kurulu Tarihi Farkı Açıkladı

Davutoğlu’ndan Seçim Açıklaması!

Beylikdüzü'nde İmamoğlu Coşkusu
»  Kılıçdaroğlu: Herkesi Kucaklayacağız
»  Bahçeli:Sonuçlara Herkes Saygı Duymalı
»  Yıldırım'dan İmamoğu'na Tebrik
»  İstanbul CHP Kırmızısı
»  Erdoğan'dan İmamoğlu'na Kutlama
»  İstanbul'da Zafer Ekrem İmamoğlu'nun
»  İstanbullu Sandık Başında
»  Menderes Türel'in Acı Günü
»  Öcalan'ın Kardeşi TRT'ye Konuştu!
»  Kemal Özcan İmralı'ya Nasıl Gitti?
»  İstanbul’da Fabrika Yangını,4 işçi Öldü
»  Bu İllere Dikkat, Kuvvetli Yağış Geliyor
»  Öcalan Erdoğan'ın Yenilmemesini İstiyor"
»  Altun: Ahlaksız İthamları Reddediyoruz
»   "Ayın 23'ünde bir destan Yzacağız"
»  Behzat Ç.'nin Kadrosuna Sürpriz İsim!
»  "Öcalan da Cumhur İttifakına Katıldı"
»  Erdoğan: Kürt de Olsa O Benim Kardeşim
»  Bahçeli'den Şaşırtan Öcalan Açıklaması
»  İmamoğlu'ndan 'Diploma' Açıklaması
»  Öcalan Hamlesine MHP’den Tepki
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.