Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"İmamoğlu Sempatik Tavırlar Sergiliyor"
 İmamoğlu Sempatik Tavırlar Sergiliyor
 
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik, "Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimlerinde başarılı olmazsak, bundan sonra da olamayız, eğer başarılı olursak bundan sonra başarılı oluruz. Ona göre çalışmalıyız. Ona göre gayret etmeliyiz" dedi. Arınç, mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu'nun sempatik tavırlar sergilediğini söyledi.
 
12.5.2019 - 09:28

 

AKP Manisa İl Başkanlığı tarafından dün Muradiye Sosyal Tesisler'de iftar programı düzenlendi. İftar sonrası İl Başkanı Mersinli ve MHP’li Akçay birer teşekkür konuşması yaptı. Ardından kürsüye Bülent Arınç çıktı. Arınç'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

 
"Başarılı olmazsak bundan sonra da olamayız"
Arınç, "Türkiye’de seçimler gelip geçiyor. Bakın önümüzde daha 4,5 yıl seçim yok derken, İstanbul’da yeni bir seçim önümüze geldi. Demek ki her an bir seçime hazırlanmalıyız. Şimdi önümüzde 23 Haziran’da bir İstanbul seçimi var. Bu İstanbul seçimini inşallah kazanacağız.

Ben böyle görüyorum. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı şöyle miydi, böyle miydi diyerek verilen kararları tartışmanın hiçbir anlamı yoktur. Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi ve bu kararlar kesindir, üzerinde de hiçbir itiraz hakkı bulunmamaktadır. Anayasa böyle. Bizler ne yapacağız? Genel başkanlarımızın yaptığı gibi kollarımızı sıvayacağız.

Bu seçimde eksiğimiz neyse, onu tamamlamak için İstanbul’da hep beraber çalışacağız. İstanbul’da büyük bir seferberlik ilan edeceğiz. Ben eminim ki böylesine 3-5 oy oranı farkıyla kaybedilmiş İstanbul’u, bu kez en az 3-5 fark oy farkıyla kazanacak noktaya gelmeliyiz. Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimlerinde başarılı olmazsak, bundan sonra da olamayız, eğer başarılı olursak bundan sonra başarılı oluruz. Ona göre çalışmalıyız. Ona göre gayret etmeliyiz.”

İmamoğlu: Sempatik duruşlar sergiliyor
Ekrem İmamoğlu'nun medyada sempatik tavırları sergilediğini belirten Arınç, "Ekrem İmamoğlu her gün medyada. Sempatik duruşlar sergiliyor. Birtakım kesimler de kendisine destek vaat ediyor. Bunların hepsi olağan şeyler, beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz. Bugün Ankara’dan dönerken elimdeki gazeteleri okudum. Ben son dönemlerde Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı'ydım. Kırmızı listemizin en üstlerinde aranan iki isim vardı, birisi Duran Kalkan, diğeri Eder Hoza diye bir kadın.

Bu iki isim PKK terör örgütünün en önde gelenleri. Bu iki isim bugünlerde açıktan basına beyanat veriyorlar. Biz bu seçimlerde Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğiz diyorlar. Bu da bir haber deyip geçip gidemezsiniz. Burada kimseye bir görev düşmezse, İmamoğlu ve partisine bir görev düşüyor.

Şunu söylemeleri lazım, ‘Lanet olsun sizin desteğinize, biz terör örgütüyle hiçbir zaman içli dışlı olamayız, Sizin oyunuza ihtiyacımız yok. Biz teröre karşıyız. Biz PKK’yı lanetliyoruz' demesi lazım. Demedikleri takdirde bu sözler yerini bulur ve İstanbul’da seçimi kazandıkları taktirde bunların hangi unsurların desteğiyle göreve geldiğine herkes yıllar boyunca inanır. Şimdi size soruyoruz. Siz PKK’nın desteğini reddedecek misin, yoksa etmeyecek misin?”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Sanatçılar Değil Siyasiler Haddini..."

Fatih Altaylı Seçim Anketini Paylaştı

Mansur Yavaş'tan Kritik Atama
»  Yavaş'ın İhalesini 300 Biin Kişi İzledi
»  YSK’dan Flaş 23 Haziran Kararı!
»  MAK Danışmanlık’tan İstanbul Anketi
»  Akşener: İmamoğlu'na Bağışta Bulunacağım
»  CHP İstanbul'dan Vatandaşlara Çağrı
»  Binali Yıldırım: "Gerçek Mağdur Benim"
»  İmamoğlu'na Destek Kampanyası Çığ Gibi
»  Kıbrıs’ta Hükümet Krizi
»  ABD'nin Tepkisi Kızırdı
»  Müjdat Gezen'in Pasaportuna El Konuldu
»  HDP İstanbul İçin Kararını Verdi
»  "Vatandaşla Aranıza Duvar Örmeyin"
»  AK Parti'nin Yol Haritası Hazır
»  Süleyman Soylu'dan Ünlülere Eleştiri
»  Davutoğlu Sahaya mı İniyor?
»  "Hiç Bir Şeyden Korkmuyorum"
»  G.saray Divan Kurulun İmamoğlu Damgası
»  Destek Veren Sanatçıları Not Etti
»  CHP’den YSK’ya ‘İptal’ Başvurusu
»  Bahçeli: Kutuplaşarak Mesafe Alamayız
»  AK Parti Seçim Hazırlıklarına Başladı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.