Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3657
EURO
34,9440
IMKB
9,080
ALTIN
2.325,400
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?”
 Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?”
 
Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın hakemi Serkan Çıkar'a sert eleştirilerde bulundu.
 
12.5.2019 - 00:38

Rıdvan Dilmen, Emre Akbaba'nın pozisyonunda Çaykur Rizespor futbolcusunun gördüğü kırmızı kart ile ilgili "Ben VAR hakemi olsaydım, Emre Akbaba'nın pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı kardeşim? Bu nasıl bir şey, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Dilmen ayrıca, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ın Ekrem İmamoğlu'na destek açıklamalarını ve son dönemde statlarda atılan Ekrem İmamoğlu için sloganları kastederek, "Birinin divan kurulunda siyaset yaparlar, birinin salonunda başka bir şey derler, öbür statta başka bir şey derler" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Galatasaray’ın uzatmada bulduğu iki golle üç puana uzandığı karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, hakem Serkan Çınar’ı sert bir dille eleştirdi. NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programına konuşan Rıdvan Dilmen, “Ben VAR hakemi olsaydım, Emre Akbaba’nın pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı kardeşim? Bu nasıl bir şey, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?” dedi.

Rıdvan Dilmen’in konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Penaltı pozisyonunda top oyunda mıydı baktın mı gördün mü yoksa tahmin mi yürüttün? Haklı bir sarı kart gördü mü Rize oyuncusu. Peki Donk’a neden gösterdi? Donk’un kart gösterilme sebebini de gösterin bize. Donk ayağını yere mi vurdu yoksa rakibe mi vurdu bunu göstersin bize yayıncı kuruluş. Tatlı kurnazlıklar olmasın. Galatasaray şampiyon olacaksa beraber alkışlayalım.

Galatasaray’a, Emre’ye ve ailesine geçmiş olsun diliyoruz. Allah sağlık şifa versin. Hakikaten çok üzüldüm, oyuncular da çok etkilendi. Daha önce MHK hata yapıyordu. Bu MHK ayıp ediyor futbola. Bugün hiçbir vicdanı rahatlatamazsınız. Nasıl Emre darbeyi yiyorsa 81 milyon insanın kalbinden vuruyorsunuz. Vicdanlarına rahatsızlık veriyorsunuz. Ben VAR hakemi olsaydım, Emre Akbaba’nın pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı kardeşim? Bu nasıl bir şey, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Türk futbolu şu anda kim görevdeyse bir tanesi kalmadan bir tanesini koymayacaksınız oraya. 81 milyon nüfuslu ülkede TFF’yi yönetecek adam yok mu şimdi? Liglerin bitimine az kalmış bayram değil seyran değil. 4. hakemin ismi kim? Emre Malok diye birini tanıyor musunuz? Final maçlarında 4. hakem. Serkan Çınar FIFA hakemi mi?

Burada aklı başında Galatasaraylılar da hatta Fenerbahçeli yöneticilerden tepki aldım. Ama vicdanlı Fenerbahçeliler ne kadar hassas olduğumu düşünmüştürler. Türkiye’de çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu maçı Başakşehir kulübü bu şartlarla kazansa ne olurdu? İş siyasete dönerdi. Terim bu ülkenin yetiştirdiği önemli bir değerdir. Kimsesiz çocuklara kimsenin bağışlamayacağı bir bağış yaptı.

Yani yedek kulübesi 10 kişi gidiyor orta hakem kedi gibi dönüyor. Terim en başarılı teknik direktördür. Bu serüven de adil bir Fatih Terim’den nasılsa haklı serzenişi oldu Fenerbahçe maçında… VAR 10-11 hafta iyi uygulandı. Halis Özkahya olayından sonra VAR kırıldı. Bana MHK’yi de anlatmayın. Kulüp yöneticileri istese böyle bir maç yönetemez.”

2017 referandumunda "evet" kampanyası başlatmıştı
Öte yandan, statlarda siyaset yapıldığını ifade eden Rıdvan Dilmen, 16 Nisan 2017 referandumunda, sosyal medya hesabından "evet" kampanyası başlatmıştı. Konuyla ilgili bir video paylaşan Rıdvan Dilmen, "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" demişti.

Dilmen videonun devamında ise, futbolcu Arda Turan'dan destek istemiş, "Sevgili Arda sen de var mısın" diye sormuştu. Dilmen'in bu hareketi o dönem tartışma yaratmıştı.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Silahım olsa vururdum"

Ersun Yanal'dan Emre Akbaba Mesajı

Rize'de Herkesi Yıkan Sakatlık
»  Diagne Rize'de G.Saray'ı İpten Aldı 3-2
»  F.Bahçe Kazandı,Akhisar Küme Düştü
»  Liverpool Barça Önünce Tarih Yazdı 4-0
»  Aslan Kartal'ı Devirdi,Zirveyi Kaptı 2-0
»  Alt Sıralarda Hesaplar Karıştı!
»  Salah Korku Dolu Anlar Yaşattı
»  F.Bahçe'ye Derin Nefes Aldıran Galibiyet
»  Ali Koç'tan 'Fener ol' Açıklaması
»  Süper Lig'de Şampiyonluk Yarışı Kızıştı
»  Abdullah Avcı: "Vazgeçmememiz gerekiyor"
»  Başakşehir'e Bir Çelme de Sivas'tan 0-0
»  Anadolu Efes de Dörtlü Final'de!
»  Fatih Terim'den Kalkavan'a Öfke
»  Aykut Kocaman:"Kimsenin Taşeronu Değiliz
»  Aslan'a Liderlik Yolunda Kocaman Çelme
»  Kartal Ankaragücü'ne Gol Yağdırdı 4-1
»  Alanyaspor'dan Üzücü Haber
»  Süper Ligin Altı da Üstü de Karıştı
»  Avcı.4 Maçı da Kazanırsak Şampiyonuz
»  Tunç Soyer'den Döztepe Paylaşımı
»  Başakşehir'e Göztepe Darbesi 2-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.