Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3377
EURO
35,1323
IMKB
9,080
ALTIN
2.305,740
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Tanzim Satış Kuyruğu Bereket Kuyruğu"
 Tanzim Satış Kuyruğu Bereket Kuyruğu
 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, meyve ve sebzelerdeki fiyat pahalılığına çözüm için kurulan tanzim satış noktalarındaki uzun kuyrukların bereket kuyruğu olduğunu söyledi
 
21.2.2019 - 15:32

. Erdoğan, konuya ilişkin eleştirilere, " İki kuyruk var, biri yokluk kuyruğudur. Bu CHP'nin dönemine rastlar. Yaşça benden büyük olanlar yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını bilirler. Ekmek kuyruklarını bilirler. İktidarda CHP vardı, SHP vardı. Birbirlerinden farkları var mı bunların? Şimdiki kuyruk, varlık kuyruğudur, bereket kuyruğudur, fırsatçılara ders verme kuyruğudur" dedi.

Erdoğan, İyi Parti'nin destekleyeceğini açıkladığı CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş'ın seçim afişlerinin altında partisinin logosunun olmamasına dikkati çekerek, "Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakının adayının resimleri var ama resimlerin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok.  Neden biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye yapıyorlar. Çünkü benim milletin bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? İnşallah zillet ittifakına 31 Mart'ta bir Osmanlı tokadı yakışır değil mi?" diye konuştu.

Bir kez daha, terör örgütü olarak nitelediği HDP ile CHP'nin ittifak kurduğunu iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP, İzmir'de onlarla omuz omuza" dedi. CHP'ye oy verenlere seslenen Erdoğan, "Başınızı iki elinizin arasına alın, bu adam yalandan başka bir şey tanımaz, teröristlerle omuz omuza. Şimdi de HDP ile omuz omuz. İzmir'de onlarla yan yana. Sizlere şimdi aslan gibi içinizden birini, Nihat Zeybekci'yi gönderiyoruz" dedi.

IMF iddiaları ile ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "O sizin döneminizdi" ifadesini kullandı. Erdoğan, "Ekonomiyi teslim ettiğiniz soyadı Derviş olan bir zat vardı. Nerede o zat şimdi? Kemal Derviş nerede? Onu gönderenlerin yanında, Amerika'da" sözlerini sarf etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Denizli 24 Haziran'da yüzde 50 oy oranı ile Cumhur İttifakı'na oy verdi ve bizi bir numara yaptı. Biz Denizli'yi daha yukarılarda görmek istiyoruz.

"Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakının adayının resimleri var ama resimlerin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Ankara'da Zillet İttifakı'nın adayının isimleri var ancak CHP'nin logosu yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Neden biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye yapıyorlar. Çünkü benim milletin bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? İnşallah zillet ittifakına 31 Mart'ta bir Osmanlı tokadı yakışır değil mi?

"Geçenlerde patlıcan, patates soğan sohbeti yaptılar, ne oldu? Böyle giderseniz bu oyunları da bozarız. Tanzim satışlarını başlattık mı? Evet. Bu iş 31 Mart'a kadar düzeldi düzeldi, sonrasında TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) ile masaya oturacağız onlarla en ücra köşedeki marketlere kadar bu satışı yapacağız. Gerekirse ürün çeşidini de artıracağız. Bizim derdimiz vatandaşa en uygun şekilde ürünü getirmek. Çünkü biz sömürü düzenlerine aracı olamayız. Eğer kim buna serbest piyasa, piyasa ekonomisi diyorsa gelsin bunu külahıma anlattım. benim alanım ekonomi. Kusura bakmasınlar vatandaşımın emanetine ihanet ettirmeyiz. Gezi olaylarında sokaklarımızı karıştırmaya çalışanlara hadlerini bildirdik mi? Açtıkları çukurlara gömdük mü? 15 Temmuz kalleş darbe teşebbüsünü beraber püskürttünüz mü? Hepiniz meydanlardaydınız. Ancak bir kişi meydanlarda değildi. Ben Atatürk Havalimanı'na inerken ailem yanımızda, son ana kadar nereye ineceğimizi pilota söylemedik. Gece 01:15 biz indik. Meğerse Bay Kemal 23:15'te gelmiş, FETÖ'cülerin nezaretinde Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş. Utanmadan ne diyor; benim de haberim olsaydı gelirdim. Milyonlar sokaklara dökülmüş. Akşam yalan, sabah iftira. Bay Kemal deyince tanımı bu. Allah aşkına bu adama hâlâ oy mu vereceğiz. CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum başınızı iki elinizin arasına alın, bu adam yalandan başka bir şey tanımaz, teröristlerle omuz omuza. Şimdi de HDP ile omuz omuz. İzmir'de onlarla yan yana. Sizlere şimdi aslan gibi içinizden birini, Nihat Zeybekci'yi gönderiyoruz. Ve inşallah Denizli devraldığımızda berbattı, nasıl pırıl pırıl oldu, İzmir'i de layık olduğu şekle dönüştürelim. Bunlar anlamaz, bunların işi yoksuzluk, yasak, yokluk. Diyorlar ki Ak Parti kuyruk getirdi. İki kuyruk var, biri yokluk kuyruğudur. Bu CHP'nin dönemine rastlar. Yaşça benden büyük olanlar yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını bilirler. Ekmek kuyruklarını bilirler. İktidarda CHP vardı, SHP vardı. Birbirlerinden farkları var mı bunların? Şimdiki kuyruk, varlık kuyruğudur, bereket kuyruğudur, fırsatçılara ders verme kuyruğudur. Şimdi benim vatandaşım geliyor oralardan yüzde 50 daha ucuz alıyor.

"Kardeşlerim çok açık ve net söylüyorum bugün dünyanın en ücra köşelerinde bayrağımız gururla dalgalanıyorsa bu başarı hepimizindir.

"Bizi proje terör örgütleri üzerinden, döviz kuru üzerinden sindirmeye çalışanlar başaramadılar. Bitlerini kanlandırmışa benziyorlar. Yeni bir oyun içinde olduklarını görüyoruz. 17 hesabını milletten sormak için siyaset mühendisliklerine başvuruyorlar. Cumhur İttifakı'nın karşısına içinde terör örgütünün siyasi uzantısının da olduğu dörtlü bir çete çıkardılar. Bu dörtlü çetenin kumandasını da Pensilvanya'ya Kandil'e verdiler. Acaba CHP neden HDP ile iş birliği yapıyor? Benim Denizlili kardeşim bunlara pirim verir mi ya? Gelin sandıkta bunları gömelim yav. O zaman kendileri seçime girselerdi neden girmediler, cesaret edemediler. CHP siyasi koçluk yapıyor. Geçen hafta bir tanesi çıkmış Ak Parti'nin yanında kim varsa onun yanındayız diyor. Batı'da Ak Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz diye beyanette bulunuyor. Hiçbir CHP yöneticisi rahatsızlık duymuyor. CHP'nin başındaki zat tek kelime etmiyor. Çıkıp ne münasebet bizim terör örgütünün desteğine ihtiyacımız yok diyemiyor. Terör örgütlerine çiçek atanları İstanbul'un önemli yerlerinde aday gösteriyorlar. 23 şehidimizin olduğu Ankara'daki bir semtimize başkan adayı yapılıyor. CHP'de tuz çoktan kokmuştur. CHP içinde düştüğü ihanet çukurunda daha fazla boğulmaktadır. ülkemizdeki Ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmesi gerçekten üzüntü vericidir."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


17 Milletvekili Başkanlık Yarışında

Soylu’dan Taciz İddiasına Yanıt

Kemal Karpat Yaşamını Yitirdi
»  Gökçek'ten İlginç CHP Tweet'i
»  Binali Yıldırım'dan İlk Müjde
»  Dışişleri'nden AP'ye Sert Tepki
»  AP Türkiye Defterini Kapatıyor mu?
»  Yavaş:Kendimizi Değil,Kentimizi...
»  Kılıçdaroğlu İstifalarını İsteyecek
»  Kocamaz İçin Formul Bulundu
»  Çanakkale Depremiyle İlgili Önemli Uyarı
»  Çanakkale'de Deprem,İstanbul da Sallandı
»  Ankara Polatlı'da Kışlada Patlama!
»  İlaçta Zamlı Satışlar Başladı
»  19 Vekil Belediye Başkan Adayı Oldu
»  Erdoğan'dan Güvenli Bölge mesajı...
»  Saadet'ten İdris Naim Sürprizi
»  CHP'de Levent Üzümcü sürprizi
»  Kocamaz: Malesef İçimizden Vurulduk
»  FETÖ'ye Eş Zamanlı Baskınlar!
»  Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar Olacak?
»  Ahmet Hakan'dan 3 İhtimalli Yazı
»  'Yıldırım' Devir Teslim
»  Fetö'nün 'Kozmik Bacı'sı Yakalandı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.