Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5213
EURO
34,7970
IMKB
9.709,000
ALTIN
2.421,690
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
4 Milyon Suriyeli İçin Kritik Sözler!
4 Milyon Suriyeli İçin Kritik Sözler!
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskenderun’da düzenlenen mitingde halka hitap etti.
 
11.3.2019 - 00:18

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Muhteşem bir miting gerçekleştirdik. Bugün de İskenderun'dayız. Rabbim bizi bölmek isteyenlere fırsat vermesin. Çünkü bu ülke geçmişte kardeş kavgasından çok çekti. Bu millet binlerce evladını daha ömrünün baharında şiddete, teröre sokak olaylarına kurban verdi. Sağ-sol denilerek, Türk-Kürt, Alevi-Sünni denilerek milletimiz birbirine düşman edildi. Kimlik farklılıklarımız kaşınarak bu topraklara fitne tohumları ekilmeye çalışıldı. Son 17 yılda milletimiz birlik ve beraberliğine sahip çıkarak her türlü provokasyona karşı çıktı. Reyhanlı saldırısıyla Hatay'ı karıştırmak isteyenler hedefine ulaşamadı. İnsanımızın basireti karşısında hepsi dağılıp gitti. Milletimiz 15 Temmuz gecesinde gereken dersi demokrasisine sahip çıkarak kardeşliğinin üzerine gölge düşürmedi. Şu andaki birlikteliğiniz şimdiden 31 Mart'ın ne olacağını gösteriyor. 31 Mart'a hazır mıyız?"

TERÖR KORİDORUNA FIRSAT VERMEYECEĞİZ
"Cumhuriyet mitinglerinde ordu göreve diyenlere fırsat tanımadık. 17-25 Aralık'ta hükümetimize saldıran alçaklara 15 Temmuz'da bağımsızlığımıza hamle yapan FETÖ'cülere fırsat vermedik. Reyhanlı'da 52 vatandaşımızı şehit eden katilleri Suriye'de saklandıkları deliklerinde bulduk. Şimdi mahkemelerimiz döktükleri her damla kanın hesabını alçaklardan tek tek soruyor. Artık Türkiye'de kimsenin işlediği suç kimsenin yanına kar kalmıyor. Sadece Reyhanlı katillerini değil FETÖ'cü alçakları da buluyor yargıya teslim ediyoruz. Pensilvanya'daki şarlatanın parmağında oynattığı kuklalarına rağmen bu ülkede adaleti muhakkak tecelli ettiriyoruz. Suriye'den Irak'a kadar ülkemize yönelik her türlü oyunu hem masada hem sahada bozacağız. YPG bize saldırmaz diyen CHP'nin başındaki gafile rağmen Suriye'nin kuzeyinde terör koridorunun oluşturulmasına fırsat vermeyeceğiz. Zulümden kaçan muhacirleri düşmanlaştırıp PYD'nin avukatlığını yapan CHP'nin başındaki o zata rağmen inşallah Suriyeli kardeşlerimizin huzur içinde evlerine dönebileceği güveni bölgeyi oluşturacağız."

EZANI ISLIKLAYANLARA OSMANLI TOKATI ATACAĞIZ
"40 yıl boyunca FETÖ'yü besleyip büyütüp üstümüze salanlar 31 Mart'ı bekliyor. Türkiye'yi Doğu Akdeniz'deki enerji pastasından uzak tutmak isteyenler 31 Mart'ı bekliyor. Güneyimizde terör devleti kurmak isteyenler 31 Mart'ı bekliyor. Ağustos ayında kur, faiz, enflasyon silahını çekenler 31 Mart'ı bekliyor. Cudi'de, Gabar'da, Kandil'de inlerini başlarına geçirdiklerimiz 31 Mart'ı bekliyor. Bütün umutlarını Türkiye'nin ekonomik askeri siyasi diplomatik olarak tökezlemesine bağlayanlar dört gözle 31 Mart'ı bekliyor. Birincilik yetmez belediyeler yetmez Cumhur İttifakı olarak Hatay'ın tüm ilçelerinde tarih yazmamız gerekiyor. Çok çalışacağız. Zillet ittifakının eş başkanlarının 31 Martı önemsizleştirmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. 31 Mart sabahı hep birlikte sandıklara gidiyor muyuz? Aman ha gelmeyenleri de alın gelin. 17 yılın en yüksek katılım oranına ulaşarak Türk demokrasisine leke sürmeye çalışanlara 82 milyon olarak hadlerini bildireceğiz. Mısır'da 9 genci idam ettiler. Batının sesi çıktı mı? Çıkmadı. Kahire'de ne yazık ki katil Sisi'yle bir araya geldiler mi? Geldiler. Darbecilerin elini sıkmak için sıraya girenlere gelin 31 Mart'ta sandıkta ders verelim. Fatih'in emaneti İstanbul'da ezanı ıslıklayan nursuzlara, cuma selasına saygısızlık edenlere, sandıkta esaslı bir Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?"



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Maçoğlu:Seçimde Komünistleri Destekleyin

'Ezana Uzanan Eller Kırılsın'

"Cesaretin Varsa Mal Beyanını Açıkla"
»  Binali Yıldırım, Alevilerden Oy istedi
»  Mesut Yılmaz'ın Sağlık Durumuyla Nasıl?
»  Özhaseki: Neredeyse 5 Bin Tane Projemiz
»  "FETÖ Bize Birkaç Nesle Mal Oldu"
»  İYİ Parti’den ‘Hepimiz Akşener’iz’Mesajı
»  Fetö'ye Almanya'dan Kötü Haber
»  Erdoğan ve Akşener'in Cezavi Polemiği
»  "PKK Büyükşehirlere Sızmaya Çalışıyor"
»  "Kendilerine Truva Atları Bulmuşlar"
»  HDP'ye operasyon!
»  Akşener: Kadınlara Karşı Mahcubum,Çünkü
»  Ankara'da DSP Seçim Otobüsüne Saldırı
»  Feminist Yürüyüşe Biber Gazlı Müdahale
»  Bedelli Ücreti İkiye Katlandı
»  Bahçeli'den 'Kalpaklı' Paylaşım
»  İblid'de Milli Devriye
»  Kılıçdaroğlu: Seçim Sonrası Allah Kerim
»  Erdoğan Anketlere Neden İnanmıyor?
»  Anketlere Göre Seçimin Kaybedeni Kim?
»  Ankara'da 'Mahrem Mühendis' Operasyonu
»  Binali Yıldırım'dan Proje Yağmuru
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.