Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3791
EURO
35,0153
IMKB
9,097
ALTIN
2.325,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Abdulkadir Selvi'yi Kızdıran Hatırlatma
Abdulkadir Selvi yi Kızdıran Hatırlatma
 
CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazeteciler Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında çok sert tartışma.
 
6.4.2021 - 00:19

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazeteciler Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında, Selvi'nin Gülen'e yaptığı ziyaret hatırlatılması üzerine çok sert tartışma.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında emekli amirallerin "Tekkedeki amiral", "Montrö'nün tartışmaya açılması”, "Atatürk ilke ve devrimleri" konularındaki bildirisi masaya yatırıldı.

Gazeteciler Şaban Sevinç, Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve Nedim Şener amirallerin bildirisini değerlendirdi.

CNN Türk'te geceye Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında yaşanan damga vurdu. Sevinç, Abdulkadir Selvi'ye terör örgütü FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yaptığı ziyareti hatırtması sonrası ortalık karıştı. Prorgamın sunucusu Ahmet Hakan yaşanan tartışma sonrası reklam arası vermek zorunda kaldı.

Şaban Sevinç, "Öncelikle şunu rica ediyorum. Başta Abdulkadir Selvi'den olmak üzere. Burada kimse askeri darbeyi ya da askeri muhtırayı, ya da hükümete ayar veren bir takım açıklamaları onaylamıyor. Hepimiz  kınıyoruz. Ben de dahil. Askeri darbeleri de, bildirileri de, muhtıraları da kınıyorum. Bu ülkemizin demokrasisine hukuksuz bir müdahaledir " dedi.

www.gercekgundem.com'un aktardığına göre, Abdulkadir Selvi de, Sevinç'in sözünü keserek "Bu çok güzel niye rahatsız oluyorsun?" dedi. Sevinç de "Niye rahatsız olayım. Sen niye rahatsız oluyorsun" dedi.

Sevinç, Selvi'nin sözünü keserek "Bu bir darbe bildirisi" yorumu karşısıda "Sana göre darbe bildirisi. Darbe bildirisi falan değil. Nereden darbe bildirisi? Daha savcı bile darbe bildirisi demedi. Sen burada darbe bildirisi diyorsun" yorumunda bulundu.

Daha sonra ise Şaban Sevinç,  "Herkes konuşurken şu sırtındaki küfeleri bir hatırlasın" sözleri karşısında Selvi de "Sırtımızda küfeler 15 Temmuz gecesi burada ben darbeye karşı yayın yaparken siz savunmaya çalışıyordunuz" dedi.

ŞABAN SEVİNÇ'TEN ABDULKADİR SELVİ'YE FETHULLAH GÜLEN ZİYARETİ HATIRLATMASI
Abdulkadir Selvi'nin 15 Temmuz sözlerinin ardından Şaban Sevinç tarihi bir hatırlatmada bulunaraka "15 Temmuz gecesinden önceki Pensilvanya (Gülen'i ziyareti) ziyaretini hatırla" dedi.

 
ABDULKADİR SELVİ: EN BÜYÜK MÜCADELEYİ BEN VERDİM
Abdulkadir Selvi de "Şaban onlara karşı en büyük mücadeleyi burada ben verdim. Biz burada sabaha karşı darbeye karşı direnirken, az ilerimizde jandarma bombalanırken biz burada darbeye karşı direniyorduk" diyerek Şaban Sevinç'e tepki gösterdi.

AHMET HAKAN'DEN SELVİ'YE TEPKİ
Abdulkadir Selvi'nin Şaban Sevinç'i suçlayarak kullandığı "Darbe konusundaki rahatsızlıklarını ben bilirim bunların. Nerede darbe, muhtıra oldumu, bir yerden kaşınmaya başlarlar" sözlerine Ahmet Hakan "Şaban onlardan değildir" diyerek tepki gösterdi.

Şaban Sevinç de "Abdulkadir Selvi çok yanlış konuşuyor. Pensilvanya'ya gidip Fethullah Gülen'in elini öpmesinin, eteğinin dibinde oturmasının hesabını versin. Burada saçma sapan konuşmasın" diyerek Selvi'ye yeniden FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yaptığı ziyareti hatırlattı.

Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında yaşanan Fethullah Gülen ziyareti tartışması sonrası programın sunucusu Ahmet Hakan canlı yayını keserek reklam arası vermek zorunda kaldı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Altaylı'dan Berna Laçin'e Aşı Tedpkisi

Karagül :Muhtıra ve Örgüt Bildirisi

Sevilay Yılman'dan Bildiri Yorumu
»  Ankara'da Aşı Uygulamaları Sürüyor
»  Sözcü Gazetesine Dolar Zammı
»  Ayvatoğlu Nevşin Mengü'ye Konuştu
»  Danıştay'dan Flaş 'Basın Kartı' Kararı
»  AYV'de Ahlaksız Teklif Şoku
»  Mart Ayında 95 Gazeteci Mahkemelik Oldu
»  Bahçeli'den TV Dizilerine Kınama
»  Cüneyt Özdemir'den Anlamlı Bağış
»  CNNTÜRK'te Sürpriz Ayrılık
»  ABB'den Ahmet Hakan'a Makam Aracı Yanıtı
»  Buket Aydın ile Emir Sarıgül Aşkı Bitti!
»  Habertük Yazarı Selvi İle Dalga Geçti!
»  Hande Fırat'tan İktidarı Kızdıracak Yazı
»  Fulin Arıkan'dan Duygusal Paylaşım
»  Gzeteci Ayberk Temel Yaşamını Yitirdi
»  Show TV'de Faruk demirel Sürprizi
»  Gazetecilere Mal Varlığı Çağrısı
»  Gazeteci Mustafa Hoş'un Zor Kararı
»  Zafer Şahin'e Yeni Görev
»  Akşener'den Erdoğan'a Manşet Göndermesi
»  Masumlar Apartmanı'nda Korona Şoku!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.