Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3157
EURO
35,1213
IMKB
9,058
ALTIN
2.292,730
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Antalya'da Lüks Otelde Taciz Skandalı
Antalya da Lüks Otelde Taciz Skandalı
 
Antalya'daki Green 2 Beyza Süit adlı otelde büyük bir rezalet yaşandı. Sabah 5.30’da otel müşterisi kadının odasına giren otel çalışanı tacizde bulundu. Kadının bacaklarına dokunan ve mastürbasyon yapan otel çalışanı ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 
10.9.2021 - 16:58

T24'ten Gökçer Tahincioğlu'nun haberine göre; bir iş için Antalya’ya gelen kadın, yerleştiği Green 2 Beyza Süit adlı otelin odasında, sabah 05.30’da korkuyla uykusundan uyandı. Kadın, savcılıkta verdiği ifadede, bacağına dokunulmasıyla uyandığını, yatağın yanında çömelmiş biçimde duran, tanımadığı bir erkeği gördüğünü anlattı.

Kadın, “Bu şahıs, bacaklarımın üst kısmına dokunarak mastürbasyon yapıyordu. Cinsel organının dışarıda olup olmadığını görmedim ama o bölgeyi tutuyordu ve mastürbasyon yapıyordu. Odadan çıkmasını istedim ve bağırdım. Çıkmak istemedi, bana dokunmaya çalışıyordu. Çıkmayınca, zorla çıkarmaya çalıştım. Hemen otelin resepsiyonunu aradım.

“SADECE SU GETİRDİ”
Resepsiyondaki görevliye olayı anlattım ve yardım istedim. Bana bu şahsın otelin görevlisi olduğunu ve çimleri suladığını söyledi 10 dakika sonra odaya elinde bir şişe su ile geldi. Hemen polisi aradım ve durumu anlattım. Polis gelinceye kadar odada kaldım. Otelden çıkmak üzereyken, otelin sahibi geldi. Polis daha sonra geldi. Polis ekibi ile hastaneye gidip rapor aldım. Ne zaman odaya girdiğini ve ben uykudayken nerelerime dokunduğunu bilmiyorum.”

“UYANIK MI DİYE BAKMAK İÇİN DOKUNDUM”
Odaya gizlice girerek kadına tacizde bulunan E. A. ise ifadesinde şunları söyledi:

“Bu otelde çalışıyor ve burada kalıyorum. Resepsiyon ve otelin sahibi de benimle birlikte otelde kalmaktadır. Söz konusu müşterinin odasına 23.00 sıralarında bira götürmüştüm. Bu kişi, dolabında açılmış şarabı bulunduğunu, kendisinin içmeyeceğini söyleyerek bana verdi.

Şarabı alarak kaldığım odaya döndüm. Tek başıma içmeye başladım. Bir süre sonra başım döndü. Şarj aletim resepsiyonda kalmıştı. Almak için gittiğimde başım döndüğü için otelin bahçesinde bir tur atıp hava almak istedim. Salıncakların olduğu yere giderek sigara içmek istedim. Oraya gitmek için müşterinin kaldığı odanın önünden geçmem gerekiyordu.

Odanın önünden geçerken yardım çığlığı tarzında bir ses duydum ama ne denildiğini anlamadım. Ne olduğunu anlamak için odaya bahçeye açılan sürgülü kapıdan girdim. İçeriye baktım bir şey göremedim. Müşteri yatakta dönünce beni görmesin diye dizlerimin üzerine çöktüm. O şekilde beni görmesini istemediğim için arka tarafına doğru geçtim.

Tekrar ters tarafa bana döndü. Uyanık olduğunu düşündüm. Üzerinde pike vardı. İki elimle, uyanık olup olmadığını anlamak için, dizine dokundum, dokunur dokunmaz uyandı ve bağırdı. Kendisiyle iki kez iletişim kurmuştum. Bir diğeri de odasında böcek olduğunu söylemişti ve ilaçlamak için odaya girmiştim. Samimiyetimiz veya husumetimiz yoktur.

Uyanınca kendisini sakinleştirmeye çalıştım ve beni yanlış anlamamasını söyledim. Bağırarak beni odadan çıkardı. Odanın bulunduğu koridordaki güvenlik kamerası çalışmamaktadır. Artniyetli olarak odaya girecek olsam güvenlik kamerasının çalışmadığı bölümden girerdim.”

İfadelerin ardından şüpheli E.A., serbest bırakıldı ve memleketine döndü.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İstanbul’da Taksici Dehşeti!

Kamu Çalışanlara Zorunlu PCR Testi

"Mu Varyantı İstanbul’da"
»  MNG Kargo Satılıyor
»  Müteahhitlerin Boykotu Başladı
»  Ankara'da Yeni Metro Hattı Heyecanı
»  Ekim'de Elektriğe Zam beklentisi
»  İstanbul'da Suya Yüzde 15 Zam Geldi!
»  İstanbul'da Sahte Aşı Kartı Operasyonu
»  Silahlaın Gölgesinde Referandum
»  "Halk Adeta Kaynayan Bir Kazan Gibi"
»  Bakanlıktan Kaçak Göçmen Açıklaması
»  Necati Şaşmaz: Ben Seçilmiş Kişiyim
»  Hastane önünden ambulans kaçırdı!
»  Arka Sokaklar 17 Eylül'de Ekranlarda
»  Sultanlardan Naim’li Kutlama
»  Veli Onayı İle 12 yaş Üstüne Aşı
»  Koronavirüste Güncel Rakamlar
»  Şanlıurfa'da Kan Donduran Olay
»  Kiracıları Üzecek Haber
»  "Dayısı Olan Müdür Oluyor"
»  20 Bin Öğretmen Ataması YapıldI
»  CHP Kadın Kolarına Saldırı
»  İstai Dehşetinbul'da Taksic
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.