Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3126
EURO
35,1391
IMKB
9,069
ALTIN
2.292,930
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Aslan'ın Zirve Takibi Sürüyor 3-0
Aslan ın Zirve Takibi Sürüyor 3-0
 
Diagne hat-trick yaptı; aslan liderle farkı 3'e indirdi
 
6.4.2019 - 21:18

Galatasaray, 4 gün önce kupada golsüz berabere kaldığı Yeni Malatyaspor'u Diagne'nin ikisi penaltıdan üç golü ile devirdi. Ligdeki galibiyet serisini 3, yenilmezlik serisini de 13 müsabakaya çıkaran Cimbom, bir maç eksiği bulunan lider Başakşehir ile farkı 3 puana indirdi. Evindeki namağlup seriyi de 33 mücadeleye yükselten Aslan, bu süreçteki 28'nci galibiyetini elde etti.

Süper Lig'de şampiyonluğun iki güçlü adayından biri olan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerek bir maç eksiği bulunan lider Medipol Başakşehir ile puan farkını 3'e düşürdü. 4 gün önce evinde Ziraat Türkiye Kupası'nda golsüz berabere kaldığı rakibini bu kez devirmeyi başaran Sarı-Kırmızılı takım, ligde üst üste üçüncü galibiyetine imza attı. Sahasındaki yenilmezlik serisini 33 maça yükselten Cimbom, bu süreçte 28'inci kez sahayı 3 puanla terk etti. Galatasaray, ligdeki namağlup serisini de 13 maça çıkardı.

Maçta ilk önemli atak 13'üncü dakikada Galatasaray'dan geldi. Mariano'nun sağdan ortasında Diagne'nin arka direkte altıpasın önünden kafa vuruşunda top auta gitti. 22'de Emre Akbaba'nın sol çaprazdan ortasında Diagne penaltı noktasına yakın bir yerden vurdu, top üstten dışarı çıktı. 25'te Emre Akbaba'nın sağ çaprazdan şutunda Mina topu kornere gönderdi. 29'da sağ çaprazdan ceza sahasına giren Belhanda'nın dar açından vuruşunda Farnolle gole izin vermedi. 31'de arka direkte topla buluşan Adem'in şutunda top Muslera'da kaldı. 34'te ceza sahası sol çaprazında Onyekuru'nun dönerek vuruşunda Farnolle, topu güçlükle kornere çeldi. 35'te Linnes'in soldan çizgiye inerek yaptığı ordada Feghouli penaltına yakın bir yerden topu ağlara gönderdi. Ancak VAR incelemesinin ardından pozisyonun başlangıcında Fernando'nun ofsaytta olduğu gerçekçesiyle gol değeri kazanmadı. 45+2'de Onyekuru'nun pasıyla soldan ceza sahasına giren Linnes, Murat Yıldırım ile ikili mücadelesinde yerde kalınca Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı işaret etti. 45+4'te atışı kullanan Diagne, topu ağlara gönderdi, ilk yarının skorunu belirledi: 1-0.

İkinci 45 dakikaya etkili başlayan Galatasaray, 50'de farkı ikiye çıkardı. Linnes'in soldan ortasında Emre Akbaba uçarak kafayı vurdu. Kale alanı içindeki Diagne'ye çarpıp yön değiştiren top ağlarla gitti: 2-0. 57'de Emre Akbaba sol çaprazdan yerden sert vurdu, Farnolle'u geçen top direk dibinden auta çıktı. 62'de Aleksic'in sol kanattan içeri doldurduğu topa Bifouma vurdu. Defanstan seken meşin yuvarlak Muslera'da kaldı. 67'de sağdan Mariano'nun ortasında arka direkteki Onyekuru uçarak kafayı vurdu, yerden seken top direğin üzerinden auta çıktı. 85'te Linnes'in çizgiden içeri çevirdiği topa Diagne gelişine vurdu, top savunmada Robin Yalçın'a çarptı. Elle oynama beklentileri ile penaltı beklentisi oluştu. Önce 'devam' diyen Yaşar Kemal Uğurlu, VAR incelemesinin ardından penaltıyı verdi. 56'da atışı gole çeviren Diagne skoru ilan etti: 3-0. Penaltıyı kullanmak için topu alan Diagne ile Belhanda arasında yaşanan tartışma takım arkadaşlarının müdahalesi ile sonlandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'Fener Ol'da İl Gün Hayal Kırıklığı

Trabzon,Antalya'ya Gol yağdırdı 4-1

Volkan Demirel: ‘Aptal Değiliz’
»  F.Bahçe'den O Saldırıya Karartma
»  Malatya,G.Saray'a Tur Vizesi Vermedi 0-0
»  Fenarbahçe Umudunu Kampanyaya Bağladı
»  Volkan Demirel'den Jübile Kararı
»  Aykut Kocaman:Şenol Hoca Doğrusunu Yaptı
»  Türkiye H Grubunda Kaçıncı Sırada?
»  Fatih Terim istifa edecek mi?
»  Galatasaray'da Genel Kurul Şoku!
»  Fransa Moldova'ya Gol Yağdırdı 4-1
»  EURO 2020'ye 3 Puanla Başladık 2-0
»  Liverpool, Karius kararını verdi!
»  Gökhan Töre G.Saray'la Anlaştı İddiası
»  Trabzon'da Ünal Karaman'la Devam Kararı
»  Avcı'dan Kayıp Puan Yorumu
»  Bursaspor Başkanı Ali Ay isyan etti
»  Başakşehir Kayseri'de Ağır Yaralı 1-1
»  G.Saray'dan Bursa'da Müthiş Geri Dönüş
»  Karius'tan Şenol Güneş'e tepki
»  Sergen Yalçın çılgına döndü!
»  Ligin Dibi Karıştı
»  Kartal'ı Burak Yılmaz Uçurdu 1-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.