Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3270
EURO
35,0727
IMKB
8,986
ALTIN
2.298,020
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Athena Grubundan İmamoğlu'nu Ziyaret
Athena Grubundan İmamoğlu nu Ziyaret
 
Athena grubunun kurucuları Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki makam odasında ziyaret etti. Gökhan Özoğuz ziyarete ilişkin, "Eminim başka siyasetçilerin de toplum tarafından benimsenmişliği vardır, eminim onlar da doğrulardır ama bizim meşrebimizce bize çok yakın geldi Ekrem Bey. Gördüğümüz dakikadan itibaren gözlerimiz parladı'' dedi. Hakan Özoğuz ise ''Biz, birleştirenin her zaman arkasındayız'' ifadesini kullandı.
 
3.7.2019 - 16:26

İmamoğlu, Özoğuz kardeşleri, ''Politika politika… İnsan sıkılıyor bazen. Günün yarısını farklı kesimlere, sanatçılara mı ayırsak'' sözleriyle karşıladı.

İmamoğlu: Kendimi daha güçlü hissediyorum
Gazeteciler, makam odası çıkışında İmamoğlu ve Özoğuz kardeşlerin duygularını sordu. İmamoğlu, ''Benim uzun yıllardır keyifle takip ettiğim 2 kardeş, tabii grupları da aynıydı. Sadece sanatları değil, bence ülkeye, dünyaya, insana yaklaşımları ve manevi taraflarıyla çok beğendiğim 2 insan ama bir yönüyle de 2 hemşehri. İstanbul'da beraber yaşıyoruz. Beni ziyarete geldiler. Keyif aldım. Bol bol şarkı söyledik içeride diyeceğim, inanmayacaksınız. Ama bol bol İstanbul'un lehine konuları konuştuk, sanatı konuştuk. İstanbul'un her noktasına katkı verme konusunda fedakarlıklarından bahsettiler. Dolayısıyla şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi. Herkesin bana güç katması, benim için muazzam bir motivasyon İstanbul adına. Artık kol kola hep beraber işler yapacağız İstanbul'da'' diye konuştu.

"Bizim meşrebimize çok yakın geldi"
Gökhan Özoğuz, ''Seçim sürecinde kendi şarkınızı duyunca neler hissettiniz'' sorusuna, ''Biz o sırada Halk TV'yi izliyorduk. Ekrem Bey'in konuşması bitti, şarkı girdi. Ben şok oldum. 'Her şey güzel olacak' çalıyor dedim. Orada inanılmaz mutlu olduk. 2000 senesinde yaptığımız bir şarkı, ilk defa bu şekilde ortaya çıkıyor. Her zaman çalıyoruz konserlerimizde. Özellikle bizim jenerasyonumuz siyaset konusuna çok fazla girmezdi zamanında. Sadece bilirdik. Biz, Özal dönemi gençleriyiz. Her dönem ülkenin durumuna göre siyasiler gelirler ve doğru işler, dışarıdan bakıldığında tersmiş gibi görünse de illa doğruya döner o. Biz, Ekrem Bey nezdinde ilk defa bir siyasiyi sevdik, gönülden. Çünkü barış, kucaklama, anlayış, herkese aynı şekilde eğilme, sanata, eğitime, toplumun ihtiyacı olan her şeye karşı yaklaşım modeli bizi çok kavradı. Eminim başka siyasetçilerin de toplum tarafından benimsenmişliği vardır, eminim onlar da doğrulardır ama bizim meşrebimizce bize çok yakın geldi. Gördüğümüz dakikadan itibaren gözlerimiz parladı. Bizim için en önemli olan şey, ülkenin, bayrağın, vatanın her tarafında, sevgiyi ve umudu aşılıyor olması her şeyi bitirdi bizde'' yanıtını verdi.

Hakan Özoğuz ise ''Her şey güzel oldu mu'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''Oldu. Daha da olacak. 'Bir şey söyledikçe olur' derler. İnanarak söylüyoruz. Herkes inanarak söylüyor. Ve öyle olacağına inanıyoruz. Zamanla göreceğiz. Biz, birleştirenin her zaman arkasındayız.'' İmamoğlu da bu yoruma, ''Eğer ülke çok daha güzel olursa, biz daha coşkulu besteler istiyoruz'' şeklinde karşılık verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gülben Ergen'den Bikinili Karşılama!

Survivor Yusuf’tan Hikmet itirafı!

Jelena Yengeden Havuz Şov
»  Mehmet Ali Erbil Taburcu Oldu
»  Survivor 2019'un Şampiyonu Belli Oldu
»  Survivor'da Yunan Şampiyonu Belli Oldu
»  Survivor'da Final Günü
»  Tarkan ameliyat oldu!
»  Madonna'dan Katliam Klibi Savunması
»  Ebru Yaşar'ın Evini Böcek Bastı
»  Özcan Deniz ile Feyza Aktan Boşandı
»  Deren Talu'dan Bikinili Paylaşım
»  Kıvanç Tatlıtuğ Hastanelik Oldu
»  Hadise'nin Göğüs Dekoltelsi Olay Oldu
»  Survivor'da Sürpriz Veda
»  Ata Demirer’den Trollere Mesaj
»  Cem Yılmaz'dan Afişliş Gönderme
»  Ünlü İsimlerden İmamoğlu Paylaşımı
»  Halit Ergenç savcılığa başvurdu
»  Boğanmanın Prerde Arkası
»  Zerrin Özer Hastaneye Kaldırıldı
»  Survivor'da Para Ödülünü Kim Kazandı?
»  Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu Aşkı
»  Çıplak Fotoğraflarını Kendisi Paylaştı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.