Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,7007
EURO
34,9095
IMKB
9.525,000
ALTIN
2.505,300
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli: "Öyle Bir Kavşaktayız ki..."
Bahçeli:  Öyle Bir Kavşaktayız ki...
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya kampında yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen Bahçeli, "Adana Kozan'da hakkımız yenmiştir, Iğdır'da hakkımız gasp edilmiştir, İstanbul Maltepe'de hakkımız yenmiştir" diyerek tepki gösterdi.
 
20.4.2019 - 15:48

 

AKP'nin organize usulsüzlük iddialarını hatırlatarak seçimlere şaibe karıştığını söyleyen Bahçeli, "Büyükçekmece ve Maltepe'de gün yüzüne çıkan vahim iddialar yenilir yutulur gibi değildir. İstanbul'daki seçimin yenilenmesi bizim için vicdanları rahatlatacaktır. Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır. Son söz YSK'nındır. Sandık hilelerine tahammül göstermemizi kimse beklemesin" diye konuştu. Ardından Bahçeli bir kez daha İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi çağrısında bulundu.

Öte yandan "FETÖ’nun Fehmi’si Pensilvanya’nın Koru’su" diyerek tanımladığı gazeteci Fehmi Koru'yu da sert bir dille eleştiren Bahçeli, "Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat anlaşılan 15 Temmuz’un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasında çoktan yerini almıştır. Bu şahsın hakla elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, konuşmasının devamında, "Ak Parti'nin ittifakla eridiğini alçakça ileri sürmüştür. İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı seçimindeki sandık usulsüzlüklerinin hiç uzatılmadan kabulünü söyleyen bu köksüzün tekrar başını kaldırması 15 Temmuz şehitlerine büyük bir haksızlıktır" sözlerini kaydetti.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi, mutabakata bağlanmış diyalogların genişlemesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. İnsanımızla doğrudan iletişimin tek yüzü yerel yönetimlerdir.

"Varsın birileri dedikodu yapsın biz işimize bakacağız"
"İnsanımızın ümitlerine dokunacağız, herkese samimiyet ve şefkat göstereceğiz. Gücümüzü koltuktan değil karakterlerimizin asıl vasfından alacağız. Mert olacağız, namerde eyvallah etmeyeceğiz. Hukukun çizgisinden , helalin yolundan asla savrulmayacağız. Meselelere stratejik bakacağız, biz bir söylüyorsak bin düşüneceğiz. Ayetlerimize sadık kalacağız. Zamanın dar kalıplarına sığmayacağız, mesai saatlerine sıkışıp kalmayacağız. Gelişmeler karşısında 'bana ne' değil 'bize ne düşer' diyeceğiz. Varsın birileri dedikodu yapsın biz işimize bakacağız.

"Belediye haksız haksız kazanç kapısı değildir. Belediye dar kadroculuk, beleşcilik, beş yıllık saltanat değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır. İkbal düşkünü değil siyasi iffet düşkünü olmak lazımdır.

"Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum"
"Şehirlerinin emanetini üstelenen arkadaşlarımın bu hususlara azami değer göstereceğine içtenlikle inanıyorum. 31 Mart seçimlerinde Türk milleti MHP'ye çok değerli bir destek vermiştir. Milletimizin güvenini sarsamaz, hayal kırıklığına uğratamayız. MHP tuzakları boza boza bu günlere gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, manşetleri yene yene adeta düştüğü yerden dev gibi doğrulara başarıya imza atmıştır. BU başarının altında hepinizin imzası vardır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İman varsa imkân vardır dedik. Kenetlendik ve mücadelenin gerekenlerini beraberce gerçekleştirdik. Sırtımızdaki keneleri el birliğiyle temizledik.

"Adana Kozan'da ve Iğdır'da hakkımız gasp edilmiştir"
"Toparlanamaz demişlerdi, iftira sahiplerini iman dolu nefesimizle devirdik. Bununla yetinmeyeceğiz. Aldığımız sonuçlar bize yeter demeyeceğiz. 31 Mart'ta 1 büyükşehir 10 il, 78 ilçe, 89 belde olmak üzere toplan 235 belediye başkanlığını kazanmamız bir başarıdır. Adana Kozan'da hakkımız yenmiştir, Iğdır'da hakkımız gasp edilmiştir, İstanbul Maltepe'de hakkımız yenmiştir.

"Ne var ki başarıya duyduğumuz inancı bir türlü engelleyemediler. Ulaştığımız başarı günbegün yoğunlaşan bir mücadelenin eseridir. Bu başarı milletimizin bize duyduğu güven duygusunun müessir esenliğidir. 31 Mart’ta 1389 belediyenin 987’si Cumhur İttifakı’nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediye başkanlıkların yüzde 72’si Cumhur İttifak’ını oluşturan MHP ve AK Partinin yönetimine geçmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, çalı dibi yoklayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar, harman yeri dişleyenler bu gerçeği örtemezler, hakikatin ışığını perdeleyemezler. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleriyle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerini mukayese ettiğimizde belediye sayısını oransal düzeyde en çok arttıran Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

"31 Mart’ta 3 bin 658 belediye meclis üyesi partimizin listelerinden seçilmiştir"
"Altını kalın olarak çizmek isterim ki, 31 Mart’ta 3 bin 658 belediye meclis üyesi partimizin listelerinden seçilmiştir. Kara kampanyaların neyi servis ettiğine bakmıyoruz. Biz ecdat ne diyor ona kulak veriyoruz. Bunların dışında kim ne söylüyorlar fuzuli laf kalabalığıdır.

"Türk İslam ülküsünün hedefleriyle bilendik"
"Biz bu ülkeyi karşılık beklemeden sevdik. Vurgun yemedik dur durak demedik. Milli bekamıza başımızı koyduk. Türk İslam ülküsünün hedefleriyle bilendik. Taş göz üstüne dedik, hiç sızlanmadık, sitem etmedik. Gün geldi mağduriyet, mahkumiyet dedik, seve seve katlandık, ne yapalım kaderimiz budur dedik için için ağladık.

"İnsanı anlamlı kılan, yaratılışından öte toplum içinde yaşıyor olasıdır. Gaye varsa hayat anlam kazanacaktır. Gideceği yeri bilmek ancak geride kalanı özümsemekten, bugünü anlamaktan, geleceği planlamaktan geçecektir. Geçmiş, bugün ve gelecek bunlardan birinin eksikliği mesafelerin uzamasına, hedeften uzaklaşmaya neden olacaktır.

"Biz siyasetin, zaman doldurmak için değil zamanın rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz"
"Hedefsiz fikir dümensiz gemi gibidir. Böylesi bir gemi denizde yüzer ama nereye gideceği meçhuldür. Hedefimiz vardır, fikrimiz vardır. Basit fikirlerden büyük heyecanlar doğmamış doğmayacaktır. Biz hayatı seyretmek için değil, seyrini değiştirmek için mücadele ediyoruz. Biz siyasetin, zaman doldurmak için değil zamanın rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz. Sinsi planlara meylederek hiçbir yere gidemeyeceğimiz açıktır. Gelişmeler karşısında cesaret göstermeyen esaret altına girecektir.

"Uzak hedefleri kucaklayan hayal gibi ülkelerin peşinden koşanlar gönlü vicdanı heyecanı büyük olan dava adamlarıdır. Dava adamlarının dilinde imkansız diye bir şey yoktu.

"Öyle bir kavşaktayız ki..."
"Dava adamı olmak için önce adam olmak, ahlaklı olmak, ya olduğun gibi görünmek ya da göründüğün gibi görünmek asıldır, tarihi önemdedir. İşte bu ruh vesilesiyle Türkiye’nin tarihi haklarını korkusuzca müdafaa ediyoruz. Artık öyle bir kavşaktayız ki, irade gösteremeyenlerle vakit kaybedemeyiz. Bedel ödemeyi göze alamayanlarla oyalanamayız. Kararının ardında duramayanlarla aynı hedefleri paylaşamayız. Fikrini ve mücadelesini savunamayanlarla birlikte olamayız. Soluğu kesilince saklanıp, zoru görünce kuytuya sinenlerle birlikte yürüyemeyiz. 'Vatanımın ha ekmeğini yemişim, ha uğruna kurşun' diyebilen, diyebilmiş, diyebilecek yiğitlerin şeref payesi olan davamızı onun bunun ihtiraslarına kurban edemeyiz. Alnımız açıktır, başımız diktir, vicdanımız rahattır, yüreğimiz sevgi doludur. Hak edenle ekmeğimizi bölüşürüz, haksızlığa tevessül edenin ise yakasından tutar, hesabını sorarız. Zira haksızlık karşısında susmak dilsiz şeytanlıktır. Zulme rıza zulümdür. Zalime müsamaha zayıflık ve zillettir.

"31 Mart’tan sonra kötü niyet sahipleri gün yüzüne çıkmıştır. Bilhassa partimizin il genel meclisi seçiminde aldığı oy oranını diline dolayıp cumhur ittifakında delik açmak isteyenler fitne nöbetine girmiştir.

Bahçeli'den Fehmi Koru'ya: AK Parti'nin ittifakla eridiğini alçaklar ileri sürdü
"Milliyetçi Hareket Partisi’ne AK Parti’den kayış olduğunu söyleyerek Cumhur ittifakına suikast düzenleyen muazzez birlikteliğimizi sabote etmeye çalışan nifak yuvaları, şu işe bakın ki çok faaldir. Emel sahiplerinin maskeleri düşmüştür. Biz bunların alayını biliyor ve tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini nereye varmak istediklerini az çok tahmin ediyoruz. Mesela FETÖ’nun Fehmi’si Pensilvanya’nın Koru’su alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat anlaşılan 15 Temmuz’un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasında çoktan yerini almıştır. Bu şahsın hakla elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir.

"Pensilvanya Korosu eski gazeteci kadrosundan olan melum şahış cumhur ittifakı içinde MHP'nin AK Parti'nin altını oyduğunu iddia etmiştir. Ak Parti'nin ittifakla eridiğini alçakça ileri sürmüştür. Hiyanetin korosu, AK Parti'nin eski güzel günleri canlandırmaya yarayabilecek daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan teklif edebilmiştir. Hatta Ak Parti'nin kendisine daha yakın, ülkeyi birlikte daha yönetebileceğini bir müttefik bulmayı önermiştir.Kızarmayan yüzlü, yaşarmayan gözlü malum görevli devrededir. İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı seçimindeki sandık usulsüzlüklerinin hiç uzatılmadan kabulünü söyleyen bu köksüzün tekrar başını kaldırması 15 Temmuz şehitlerine büyük bir haksızlıktır.

"Ekrem İmamoğlu terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir"
"FETÖ’cüler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimi üzerinden ganimet avcılığına soyunmuşlardır. Afrika ülkelerinde FETÖ’cülerin tezgâhıyla mazbata koroları kurulmaktadır. Mazbatayı Türkiye aleyhtarı mevziiye dönüştüren gafiller küresel kullanıma hazır olduklarını göstermek için her yola müracaat etmektedir. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar siyasi sürece adeta çivilenmiştir. Türkiye çok tehlikeli bir girdaba yuvarlanmaktadır. Sokaklar karıştırılmak, kaos dinamikleri harekete geçirilmek istenmektedir. Ekonomik saldırılara mihmandarlık yapan siyasetçilerin gözünü kin ve nefret bürümüştür. CHP-İP-HDP-PKK-FETÖ ortaklığı çok vahim boyutlara ulaşmıştır. Ekrem İmamoğlu terörist Demirtaş’a methiyeler düzmekte, Ermeni’sinden Rum’una ne var ne yok selam göndermektedir.

"Siyasetçilerin gözünü kin ve nefret bürümüştür. Ekrem İmamoğlu terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir.

"Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır, son söz YSK'nındır"
"CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart’tan 17 gün sonra, yani 17 Nisan’da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Musakka edebiyatından veri tabanı ve alt yapıyı kopyalama teşebbüsüne kadar mazbatalı şahıs gizli bir gündem çerçevesinde faaliyetlerini hızlandırmıştır. Ancak olağanüstü itiraz süreci de çalışmaktadır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karışmıştır. İstanbul’daki seçimlere derin ve delilli usulsüzlükler hakimdir. Büyükçekmece ve Maltepe’de gün yüzüne çıkan vahim iddialar yenilir yutulur türden değildir. En doğru, en makul kararı Yüksek Seçim Kurulu verecektir.  Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır. 17 gün boyunca mazbatayla yatan, mazbatayla kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi büyük bir yanlışın faili olmuşlardır.

"Mazbata almakla iş bitmemiştir. Süreç sonlanmamıştır. Şimdi söz sırası Yüksek Seçim Kurulu’nundur. Biz demokrasiye ve hukuka saygılıyız. Millet iradesine elbette bağlıyız ve saygı duyarız. Ancak sandık hilelerine tahammül göstermemizi de hiç kimse beklememelidir. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son merciidir. Fakat son söz söylenmemiştir. Bu düşüncelerle dün akşam idrak ettiğimiz Berat Kandilimizin güzelliklere ve manevi beratımıza vesile olmasını tekraren niyaz ediyorum. Bölücü teröristlerin Türkiye Irak sınırında yapmış oldukları saldırılar sonucunda şehit olan dört kahramanımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'de 'Enkaz Edebiyatı'Uyarısı

Yaşlı Teyzenin İmamoğlu'ndan İsteği...

Eski Rektöre Fetö'den 6 Yıl Hapis
»  Soma'da Mahkeme Kararına İsyan
»  Akar'dan Yunanistan'a Adalar Uyarısı
»  Gökçek Suçu Mustafa Tuna'ya Attı
»  Irak Sınırında Çatışma 4 Asker Şehit
»  Yakalanan 2 Casus Tutuklandı
»  Dışişleri'nden Fransa'ya SGD Tepkisi.
»  stanbul'da 2 Casus Gözaltına Alındı
»  "Size Patronluk Yapmaya Gelmedim"
»  İmamoğlu ver Erdoğan Camide Buluştu
»  Flaş.. Mahkemeden İmamoğlu'na Şok
»  Erdoğan: Dönem Kucaklaşma Dönemi
»  İmamoğlu da Biber Gazından Nasiplenmiş!
»  İbrahim Kalın'dan Önemli Açıklamalar
»  Fetö'nün Sözde 'Fatih İmamı' Yakalandı
»  İmamoğlu'ndan İBB Çalışanlarına Mektup
»  AK Parti'de Seçim Tırpanı
»  Kılıçdaroğlu'ndan YSK'ya Flaş Çağrı
»  "YSK noktayı koyduğu zaman..."
»  İmamoğlu'ndan Öğrencilere Müjde
»  "Arkanızda Kapı Gibi Memur-Sen Var"
»  İmamoğlu Mesaiye Başladı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.