Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli Yine 'Beka Meselesi' Dedi
Bahçeli Yine  Beka Meselesi  Dedi
 
MHP'nin Antalya kampında konuşan Bahçeli yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi, CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nda yüklendi. CHP'nin başarısının abartılmaması gerektiğini söyleyen Bahçeli, İmamoğlu'nun veri tabanının kopyalanmasını istemesini eleştirdi. Bahçeli, "İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir" dedi.
 
21.4.2019 - 12:44

MHP lideri Devlet Bahçeli Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 'İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

* MHP'nin teşkilatları diri ve sağlamdır. Yeni belediye başkanları ile ise göz doldurmaktadır. Gelişmeleri şuurla okuyor, iyimserlikle yorumluyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart'tan büyük bir başarıyla çıkmıştır. İstikrarlı yükselişimiz devam etmiştir. Niyetimiz haizdir. İttifakımızın hamuru temizdir. Cumhur İttifakı kök tutmuş, takdir görmüş, siyasi ve ahlaki olarak teyit edilmiştir.

* Milletimizin verdiği karara saygı duyarız. Hiç kimse bize demokrasi ahkamı kesmesin. Hiç kimse demokrasi dersi vermeye çalışmasın. Biz göreceğimizi gördük, yaşayacağımızı yaşadık; gerekli neticeleri çıkardık. Milli bekaya, milli ruha, milli şuura ters ve şaşı bakanlar belki sandıktan çıkmışlardır ama milli vicdandan kurtulamamıştır.
* 31 Mart seçimlerinde özellikle 3 büyükşehirde CHP'nin başını çektiği sorunlu ve şüpheli ittifakın sonuç alması analiz edilmelidir. Kötümserliğe gerek yoktur. Soğukkanlı değerlendirmeler yapmak elzemdir. İstanbul, Ankara, İzmir büyükşehir belediyelerinin CHP yönetimine geçmesi, Cumhur İttifakı'na güvensizlik olarak görülmemelidir. CHP'nin başarısı abartılmamalıdır.


* 31 Mart'ta PKK CHP lehine çalışmadı mı, FETÖ zilletin yanında durmadı mı? FETÖ'cüler kimi kutladı, PKK'lılar kimin için sevindi? PKK'lı teröristler 4 vatan evladını şehit etmedi mi? Kanırta kanırta kazanmaktan bahseden alçak FETÖ'cüler kimin şakşakçılığına soyundurlar. 'Artık normalleşme zamanı' diyenler, siyasi eskiler CHP'yi siper olarak kullanmadı mı? İBB'ye onca usulsüzlükle seçilen şahsın (Ekrem İmamoğlu) Saraçhane'deki konuşması yetmedi mi?
* Bu sayede siyasetin kara deliklerini görmekle kalmıyoruz, maksatlarını da deşifre ediyoruz. Ekonomik teröristler Türk lirasının değerine saldırıyor. Kızgın demiri soğutalım ama tertipleri ağırdan almayalım.


* 15 Temmuz gecesi hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne'ye belediye başkanı olmasını sırf sandıktan çıktı diye ahlaken kabul edemeyiz. TKP'den Tunceli Belediye Başkanı olan şahsın 'Dersim' dayatmasına hoşgörü gösteremeyiz.
* Yüzde 60'lık blok MHP'nin mücadelesiyle etkisiz hale gelmiştir. PKK ve FETÖ'nün iktidara yuvalanma girişimi sonuçsuz kalmıştı. CHP dünden teşneydi. Büyük tehlike iktidar maskesiyle örtülüyordu. Çok şükür başaramadılar. Başbakanlık tekliflerini milli beka uğruna elimizin tersiyle ittik.


* Bu gidişle FETÖ kaybettiği mevzileri yeniden kazanacak. Dağlarda kovaladıklarımız belediyelere konuşlanacaktır. İstanbul'daki seçimlere şaibe karıştırılması pis bir senaryonun ilk etabıdır. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının sürekli mazbata vurgusu yapması üzerine çalışılmış sinsi bir hazırlıktır.
* Yüksek Seçim Kurulu Türkiye'nin kaderiyle oynayamaz. Üç valiz belgeyi eksiksiz incelemek YSK'nın tarihi görevi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün adının değiştirilmesi gündeme gelecek midir? İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir. YSK bir şekilde hukuki destek alacak mıdır?


* İBB'de veri kopyalanmasının durdurulması kararı isabetlidir.
* İmamoğlu’nun koltuğuna oturur oturmaz veritabanında inceleme yapması, iyi niyetli görülemez. Zannedersiniz her şey bitmiş geriye kala kala veritabanını incelemek kalmış. Bu telaş niye?

* Patlıcan meraklısı olanların musakkayı küçümsemesi, meselenin bir diğer tarafı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Polis Terfi Sınavı Sonuçları Açıklandı

CHP İstanbul'u Nasıl Kazandı?

Tunç Soyer Sözünü Tuttu
»  Ak Parti'den İstanbul İçin Yeni Başvuru
»  TT Arena'da İmamoğlu'na Büyük İlgi
»  Bahçeli: "Öyle Bir Kavşaktayız ki..."
»  CHP'de 'Enkaz Edebiyatı'Uyarısı
»  Yaşlı Teyzenin İmamoğlu'ndan İsteği...
»  Eski Rektöre Fetö'den 6 Yıl Hapis
»  Soma'da Mahkeme Kararına İsyan
»  Akar'dan Yunanistan'a Adalar Uyarısı
»  Gökçek Suçu Mustafa Tuna'ya Attı
»  Irak Sınırında Çatışma 4 Asker Şehit
»  Yakalanan 2 Casus Tutuklandı
»  Dışişleri'nden Fransa'ya SGD Tepkisi.
»  stanbul'da 2 Casus Gözaltına Alındı
»  "Size Patronluk Yapmaya Gelmedim"
»  İmamoğlu ver Erdoğan Camide Buluştu
»  Flaş.. Mahkemeden İmamoğlu'na Şok
»  Erdoğan: Dönem Kucaklaşma Dönemi
»  İmamoğlu da Biber Gazından Nasiplenmiş!
»  İbrahim Kalın'dan Önemli Açıklamalar
»  Fetö'nün Sözde 'Fatih İmamı' Yakalandı
»  İmamoğlu'ndan İBB Çalışanlarına Mektup
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.