Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den CHP'ye:Kimdem Emir Alıyorlar
Bahçeli den CHP ye:Kimdem Emir Alıyorlar
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 
14.1.2020 - 11:14


MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Tedavi sürecim boyunca şifa dileyen herkese en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum; duanın gücü ve doktorlarımızın dokunuşları ile buradayız, son nefesimize kadar burada olacağız.

Uzun bir aradan sonra meclis grup toplantımıza katılan her arkadaşıma, taşkın bir sel gibi kalbimden kopup gelen en içten sevgilerimi sunuyorum. Yeni yılın bu ilk grup toplantısının nice güzelliklere kapı aralamasını diliyorum. Arayan, soran, şifa dileyen, iyi niyetlerini paylaşan herkese en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Duanın gücü, doktorlarımızın dokunuşlarıyla buradayız. Son nefesimize kadar sizlerle burada birlikte olacağız.

Gazali diyor ki aklı bir kenara itip eskileri taklitle çağıran kimse cahildir. Yalnızca akılla irtifa edip manevi vicdanı dışlayan da yanılmıştır. Nehri tersinden akıtmaya çalışanlardan olmayacağız.

Demir tavında dövülür toprak tava gelince ekilir zamanı okuyan tohumu çatlatan filiz filiz büyüyen bir fikrin önünde hiçbir muhalif güç duramaz. Düşmemizi bekleyenler Allah'ın izniyle kurumuş ağaca dönecekler. Daha çok bekleyeceklerdir. Tuzak kuranlar bilmelidir ki tuzaklara tuzak kuran vardır Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.

'REZALETLERE KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ'

Utanacak ve sıkılacak bir açığımız yoktur ki minderden kaçalım... Kötü sözler muhataplarına aittir. Hiç kimse bize bizi anlatmasın. Biz birbirimizi biliriz, hasımları da biliriz. Köksüz niyetler sahiplerine aynen dönecektir.  MHP'ye ölüm fermanı yazanlara hatırlatayım, cihan yıkılsa emin olun ki çatımız yıkılmayacaktır. Allah birliğimizi bozmasın...

Düzen, disiplin ve dengeli şekilde, taviz vermeden duruş gösteren her milletvekili arkadaşımla iftihar ediyorum. Şahsen sizlerden razıyım, Allah da razı olsun diyorum...

Bugün 49 kişiyiz, gün gelecek hesap dönecek ve millet tamam diyecek; parmakla bile sayılmamız mümkün olmayacaktır. Yorulmadık ki yarıştan düşelim. Ülkülerimizin peşinden ayrılmadan rezaletlere karşı mücadele edeceğiz.

'TÜRKİYE SABRININ MEYVELERİNİ TOPLADI'

Var olan her soruna karşı ilkesel bir duruşumuz mevcuttur. Türkiye'yi çembere alan ihanet akımının fikri de zikri de karışıktır... Maalesef hem bölge hem de küresel sistem huzursuzluk sarmalındadır. Cemal Kaşıkçı, Kasım Süleymani, 176 kişiyi taşıyan uçağın vurulması... Güç mücadeleleri insani kazanımlara kastetmektdir. Çatışma alanları yayıgınlık kazanmıştır. Türkiye ve Rusya'nın ortak müdahalesiyle Libya'da çatışma son bulmuştur... Türkiye atak ve aktif dış politika ile söz hakkını sabırla kullanmış, nihayetinde sabrının meyvelerini toplamıştır.

'LİBYA GELECEK MESELESİDİR'

Türkiye doğru zamanda doğru politikarla konum almıştır, Akdeniz'deki ezberler bozulmuştur... Libya konusu bizim için gelecek meselesidir. Dayatmalara boyun eğmeyen siyasi iradeye karşı çıkmak, vatan severlikle nasıl bağdaşacaktır. CHP neden sızlanıyor. Akdeniz'deki güç oyunlarına Türkiye'nin girmesi zilleti neden kışkırtıyor. Kimden emir alıyorlar. Yunanistan, Hafter, Sisi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri rahatsız, şuna bakın ki CHP de rahatsız... Geçici ateşkesin sürmesi umut vericidir ancak CHP bundan bile rahatsız.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Darbeci Hafter Ateşkeste Yan Çizdi

Hakan Şükür Dibi Gördü!

Bahçeli 6 Ay Sonra Grup Toplantısında
»  "Putin Söyleyince Anında İkna Oldu"
»  Bakan Soylu'nun Doktorundan Açıklama!
»  AK Parti'de Katılım Günü
»   Kuzey Irak’tan Acı Haber Geldi! 2 Şehit
»  Göksel Gümüşdağ'dan Flaş Karar
»  Selçuk Özdağ: 2021'de Erken Seçim Var
»  Erdoğan ve Conte'den Ateş Kes Çağrısı
»  İBB Meclisinde Gergin Oturum
»  Gökçek'e 576 Milyonluk Suç Duyurusu
»  Bakan Soylu Canlı Yayında Rahatsızlandı
»  Moskova'da Libya Zirvesi
»  Erdoğan'dan Sürpriz Ziyaret
»  Diyanet'ten Atatürk'ün Sözlerine Sansür
»  CHP’den Siyasi Ayak’ Hamlesi
»  İstanbul Emniyeti'nde Atamalar
»  Bahçeli "Orta Doğu Ateş Hattında"
»  İran’da İlk Kez Yaşanan Görüntü
»  Tuğça Kazaz Hakkında Suç Duyurusu
»   Karadeniz İçin Korkutan Uyarı!
»  Kanal İstanbul İle İlgili yeni Açıklama
»  Libya'da Ateş Kes Başladı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.