Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bayern Münih Fener'le Dalga Geçti 6-1
Bayern Münih Fener le Dalga Geçti 6-1
 
Bayern Münih Fenerbahçe maçı ile Audi Cup'ta heyecan devam etti. Alman devi Fenerbahçe'yi 6-1'lik skorla farklı mağlup etti. Fenerbahçe yarın üçüncülük maçında Real Madrid'le karşılaşacak.
 
31.7.2019 - 00:07

Fenerbahçe, Audi Cup'ta ev sahibi Bayern Münih'e 6-1'lik skorla yenildi.

TSİ 21.30’da başlayan maçta Almanya Futbol Federasyonu'ndan FIFA kokartlı Felix Brych düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Marco Achmüller ile Christian Dietz yaptı.

Bayern Münih Teknik Direktörü Niko Kovac, Neuer, Kimmich, Süle, Boateng, Alaba, Goretzka, Thiago, Sanchez, Gnabry, Coman ve Lewandowski 11’i ile sahada yer alırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise şu 11’le sahaya çıktı: Harun, Isla, Sadık, Jailson, Hasan Ali, Ozan, Mehmet Ekici, Victor Moses, Max Kruse, Garry Rodrigues, Vedat Muriç.

21'inci dakikada soldan gelişen atakta Lewandowski’nin pasında kale önünde topla buluşan Sanchez, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-0.

28’inci dakikada sağ kanattan ceza sahası içine giren Coman’ın pasıyla buluşan Goretzka net bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

30’uncu dakikada Dirar altıpan içinde ayağındaki topu Müller’e kaptırdı. Müler’in vuruşunda top ağlara gitti: 3-0.

40’ıncı dakikada Coman’ın çevirmeye çalıştığı top Fenerbahçe savunmasından sekti. Dönen topla bir daha buluşan Coman’ın vuruşunda top ağlarla buluştu:4-0.

44’üncü dakikada kullanılan serbest vuruşta topun başına Müller geçti. Müller’in vuruşuna kaleci Harun engel olamadı: 5-0.

58’inci dakikada Fenerbahçe savunmasından kurtulan Müller, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 6-0. Müller bu golle hat-trick yaptı.

64’üncü dakikada Bayern Münih’in hatasında topla buluşan Max Kruse’nin rakiplerini geçerek vuruşunda top ağlarla buluştu: 6-1.

Mücadele ev sahibi ekibin 6-1'lik üstünlüğü ile son buldu.

HASAN ALİ SAKATLANDI
Fenerbahçe’de Hasan Ali Kaldırım, karşılaşmada sakatlık yaşadı. Mücadelenin 7’nci dakikasında sakatlık yaşayan Hasan Ali oyuna devam etmek istedi. Sağ ayağında sorun yaşayan Hasan Ali, 20’nci dakikaya kadar oyuna devam edebildi.

Sağlık ekibinin müdahalesine rağmen oyuna devam edemeyen Hasan Ali yerini Dirar’a bıraktı. Öte yandan devre arasında Hasan Ali Kaldırım’ın sağ ayağının üzerine basamadığı için koltuk değnekleri ile görüntüsü ekranlara yansıdı.

DIRAR’A TEPKİ
Fenerbahçe’de Dirar taraftarların tepkisi ile karşılaştı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Ozan Tufan’ın pası ile buluşan Dirar, topu kontrol edemedi. Ceza sahası içinden topu dışarı çıkaran Dirar’a sarı lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Dirar tepkilere karşılık verirken, taraftarlar tezahüratlarını sürdürdü.

Karşılaşmanın 73’üncü dakikasında yeniden topla buluşan Dirar’a ıslıklı tepkiler devam etti. Ayağındaki topu dışarı atan Dirar, oyundan çıkmak istedi. Ersun Yanal ve Volkan Ballı’nın müdahalesi ile oyun alanına dönen Dirar karşılaşmaya kaldığı yerden devam etti.

Teknik direktör Ersun Yanal ise yapılan hareketten sonra taraftarların alkışlayarak oyuncuya destek olmalarını istedi. Takım kaptanı Emre Belözoğlu da yedek kulübesinden taraftarları susturmak ve destek olmaları için müdahale etti.

EFSANELER TRİBÜNDE
Fenerbahçe’nin efsane futbolcuları Audi Cup’a gelerek sarı lacivertli takıma destek oldular. Bayern Münih ile Fenerbahçe arasında oynanan maça gelen Alex de Souza, Pierre van Hooijdonk ve Tuncay Şanlı tribündeki yerlerini alarak desteklerini gösterdiler. Efsane futbolculara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli de eşlik etti.

ROBERTO CARLOS’A YOĞUN İLGİ
Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Roberto Carlos, mücadele öncesi sahaya çıktı. Allianz Arena’da bulunan herkesi coşturan Carlos, taraftarlardan yoğun ilgi gördü.

TÜRK TARAFTARLARDAN DESTEK
Türk taraftarlar Allianz Arena’daki turnuvaya yüksek katılım gösterdi. Turnuvanın ilk maçından itibaren stattaki yerlerini alan Türk taraftarlar tezahüratlarıyla destek oldular.  Öte yandan Fenerbahçe formalı taraftarların yanı sıra stada Galatasaray forması ile de gelenler oldu.

KOREOGRAFİ ŞOV
Audi Cup öncesinde 4 takımın da armalarının yer aldığı koreografi şov yapıldı. Turnuvaya katılan takımların sembollerinin yer aldığı kartonlar saha ortasında yer aldı. Saha kenarında 4 takımın bayrakları da dalgalandırılırken, daha sonra seremoni gerçekleştirildi ve dev organizasyon başladı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Mehmet Yiğiner Yeniden A.gücü Başkanı

İspanya'dan Ronaldo'ya 'Efsane' Ödülü

Y.Malatya Avrupa Sınavına Kötü Başladı
»  Fenerbahçe Hazırlık Maçında Mağlup 2-1
»  Yayın Krizi Süper Ligi Erteleyecek Gibi
»  Elif Elmas Fener'in Kasasını Doldurdu
»  Berke Özer’in yeni takımı belli oldu!
»  Babel'in Gollleri G.Saray'a Yetmedi 3-2
»  Afrika Uluslar Kupası Cezayir’in
»  UEFA'nın Fenerbahçe Kararı Belli Oldu!
»  Josef de Souza, Galatasaray Yolunda
»  Süper Lig'de Fikstür Çekimi Yapıldı
»  Yusuf Yazıcı Lille'e Transfer Oldu
»  Gökhan Töre Yeni Malatyaspor'da
»  Tarihi Finalde Zafer Novak Djokovic'in
»  Fenerbahçe Boluspor'u Mağlup etti 2-0
»  Beşiktaş Borçlarını Yapılandırdı!
»  Kocaman'dan yeni Sezo Değerlendirmesi
»  Salih Uçan Alanyaspor’da
»  Galatasaray'dan Emre Mor Hamlesi
»  Napoli'den Elif Elmas'a13 Milyon Euro
»  Vedat Muriqi imzayı attı ve...
»  Fenerbahçe'nin Yeni Kalecisi Belli Oldu
»  Kupa Amerika'da Şampiyon Brezilya
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.