Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,6130
EURO
34,6770
IMKB
9.525,000
ALTIN
2.524,880
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Baykal'ın Doktorundan Korkutan Açıklama
Baykal ın Doktorundan Korkutan Açıklama
 
Baykal'a tedavi gördüğü hastanede 3. operasyon yapıldı... Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumuna ilişkin gün içinde yaptığı açıklamada, 48-72 saat kavramının önemini bir kez daha hatırlatmıştı. Akşam saatlerinde yeni bir açıklama yapan doktor Erkan İbiş, "Kendisine solunum desteği sağlanıyor. Ciddiyet devam ediyor, daha da devam edecek. Süreç iyi görünmüyor. Zaman zaman uyandırma çabaları devam ediyor. Şuan bilinç kapalı durumda. Gelişen tabloda bazı olumsuzluklar yaşıyoruz. Süreç içerisinde göreceğiz. " dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında "Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber." dedi.
 
18.10.2017 - 00:01

Deniz Baykal, beyninde oluşan basınç nedeniyle ameliyat edildi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, Baykal’ın son durumu hakkında bugün açıklama yapmıştı. İbiş, "Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beynin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor" demişti.

Prof. Dr. İbiş, akşam saatlerinde ise daha önemli bir açıklama yaptı.

"HAYATİ TEHLİKESİ VAR"

Erkan İbiş'in açıklamasına göre, Baykal'a solunum desteği sağlanıyor. Beynindeki kanama ve ödem en üst düzeyde seyrediyor ve Baykal'ın hayati tehlikesi var.

İbiş sözlerini şöyle sürdürdü:

"BAZI OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUZ"

Şu ana kadar çok daha iyi sonuçları görebilme umudumuzu hep koruduk, ancak gelinen tablo içerisinde, elbette ki umutlarımızı yine koruyoruz ama bazı olumsuzlukları yaşadığımızı da sizler de biliyorsunuz, sizlerle de paylaşıyoruz.

KILIÇDAROĞLU ZİYARETE GELDİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, akşam saatlerine hastaneye gelerek, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin Ankara Üniversitesi Rektörü İbiş’ten bilgi aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 40 dakika kaldığı hastaneden çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber” diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da hastaneye gelerek, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Genel Kurul’daki OHAL görüşmelerinin ardından CHP’li yaklaşık 50 milletvekili de hastaneye geldi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, nöbetleşe olarak hastaneye gelmeye devam edeceklerini söyledi.    

BAYDAR:OPERASYON DEMEYELİM

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar da, hastane bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ameliyat sonrası cilt altında kanama, hematom olduğunu belirten Baydar, söz konusu hematomun beyne baskı yapmaması amacıyla temizlendiğini bildirdi. Baykal’ın uyutulmaya devam edildiğini aktaran Baydar, “Hematom boşaltılmasından sonra yapılan kontrol tomografisinde bugüne kadar yapılan tüm işlemlerden sonra beynin en rahat pozisyonda olduğunu gördük. İnşallah başka bir komplikasyon olmadığı takdirde bu şekilde devam edecek” dedi. Yapılan müdahalenin üçüncü bir cerrahi operasyon olup olmadığının sorulması üzerine Baydar, “Operasyon olarak adlandırmayalım, operasyon yapıldı ancak bu cilt altına olan kanama beyne basınç yapmaması için, enfeksiyon koşullarının olmadığı ortam, steril ortam ameliyathane ortamıdır. Orada temizlenerek, ameliyat şartlarında yapıldı. Cilt altındaki hematom temizlenmiş oldu” ifadesini kullandı.

BAHÇELİ, BAYKAL’A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İbn-i Sina Hastanesinde tedavisi süren Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli yayımladığı mesajda, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavisi devam eden eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal’a, ailesine ve CHP mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


OHAL 3 Ay Daha Uzatıldı

Flaş.. Baykal'a 3. Ameliyat!

Şırnak'ta Madende Facia,7 Ölü
»  Kerkük'te Dev Peşmerge Heykeli Yakıldı
»  "Tıpış Tıpış O Paraları Geri Verecekler"
»  "Bütün Dualarımız Deniz Beyle Birlikte"
»  Baykal Ameliyattan Çıktı
»  Bahçeli'den Hükümete Flaş Teklif
»  Deniz Baykal Ameliyata Alındı!
»  Ankara'da Flaş Görevden Alma Kararı
»  "Siz Ne İsterseniz Ben Onu Yaparım"!
»  Talabani ile Barzani Birbirine Girdi
»  Irak, Şengal'i Aldı
»  Barzani Fena Satışa Geldi!
»  Erdoğan'dan Grup Başkan Vekilerine Tepki
»  Erdoğan'dan Baykal'a Ziyaret
»  Milliyet Gazetesi'nden bomba ayrılık!
»  Vize Krizinde Flaş Gelişme
»  MGK'dan Flaş Barzani Ve Ohal Kararı!
»  PKK Kerkük'te Sipere Girdi!
»  Porekiz'de Yangın,27 ölü
»  Kılıçdaroğlu: Deniz Bey Sağlıklı
»  AK Parti'de Deprem Yaratan Karar
»  Baykal'ın Doktorundan Açıklama
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.