Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5977
EURO
34,8339
IMKB
9.457,000
ALTIN
2.496,930
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Cami Katliamına Erdoğan'dan Sert Tepki
Cami Katliamına Erdoğan dan Sert Tepki
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen Gaziantep mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Bugün maalesef Yeni Zelanda’da yaşanan hadiseyi izlediniz mi? İslam düşmanı katiller Cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyorlar. Saldırının görüntüleri de canlı olarak yayınlandı. 49 arkadaşımız şehit oldu. 3 Türk vatandaşımız da yaralı. Yaralı Türk kardeşlerimden birine ulaştım, görüştüm" dedi.
 
15.3.2019 - 15:19

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Son 17 yılda Gaziantep'e 35 katrilyon yatırım yaptık. 10 bin 830 yeni derslik inşa ettik.İkinci üniversiteyi kurduk.

Eski stadın yerine inşallah millet bahçesini kuruyoruz. Muhteşem bir millet bahçesi içinde de millet kıraathanesi olacak.

Şehrimize 1875 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz.

GAZİANTEP'E MÜJDE

Şimdi geliyorum müjdemize. Gaziantep'in içinde 10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde bir askeri alan avr. Buradaki askeri birliği artık şehir içinde tutmanın bir anlamının kalmadığını gördük.

İşte bu devasa alanı Antep'in hizmetine sunmaya karar verdik. bu alanın yarısını gül bahçeleriyle ıhlamurlarıyla bir millet bahçesi haline dönüştüreceğiz. kalan kısmında da Antep'in kültürüne tarihine uygun bir medeniyet şehri kuracağız. Buradaki binaların her biri hayatlarıyla birer Antep evi şeklinde yapılacak.

Gaziantep’in 288 km’lik demiryolu hatlarını yeniledik. Gaziantep – Osmaniye – Adana - Mersin hızlı tren projemizin yapım çalışmaları da devam ediyor. Gaziray’ın yapımı da sürüyor. Bu konudaki belediyemizdeki yükü de inşallah alacağız.

"BAY KEMAL HANGİ DÜNYADA YAŞIYORSUN?"

Bay Kemal çiftçiler battı diyor ya. Bay Kemal hangi dünyada yaşıyorsun. 1.5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bugün gazetelerde okudum Bay Kemal diyor ki istihdam için üretim gerekli diyor. Bay Kemal üretimden önce yatırım gerekli. Yatırım olmadan üretim olur mu? Garip.. Anlamaz. Bir koyun ver kaybeder gelir. SSK’yı böyle batırdı.

Biz CHP gibi diğerleri gibi ver yiyeyim ört yatayım demedik. Gece gündüz çalıştık.

"CHP'NİN LİSTESİNDE FETÖ'NÜN ADAYLARI CİRİT ATIYOR"

Biz ülkemiz için ne yapabiliriz diye düşünürken birileri suyu bulandırmanın derdinde. Seçimlerde bir Cumhur İttifakı var bir de CHP'nin etrafında kurulan ittifak var. Kimin kimi desteklediği belli değil. CHP'nin listesinde HDP meclis adayları, FETÖ'nün adayları cirit atıyor. Ötekinde de aynı şekilde. Neyseki herkes rolünü iyi oynayamıyor.

"BUNLAR BAYRAK, EZAN DÜŞMANI"

Ülkemizde Kürdistan diye bir bölge var mı? Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan diye bir yer var. Oraya git. Bunlar bayrak düşmanı, bunlar bizim bayraklarımızı yaktılar. Ezan okunurken düdük öttürmeye mecbur musun? Valilik nereye izin verirse yürüyüşünü orada yapacaksın. Onun için gereği yapıldı o akşam onlar oradan dağıtıldı.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Ankara'da belediye başkan adayı 600 bin dolar müvekkilini dolandırıyor. Şu anda bütün belgeler ortaya döküldü. Artık gizleyecek bir yerleri kalmadı. Bunları ayaklarımızın altına almak için 31 Mart en büyük fırsattır.

YENİ ZELANDA'DAKİ KATLİAM VE NETANYAHU TEPKİSİ

Bugün maalesef Yeni Zelanda’da yaşanan hadiseyi izlediniz mi? İslam düşmanı katiller Cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyorlar. Saldırının görüntüleri de canlı olarak yayınlandı. 49 arkadaşımız şehit oldu. 3 Türk vatandaşımız da yaralı. Yaralı Türk kardeşlerimden birine ulaştım, görüştüm. Bu alçak bildiri yayınlamış. Tüm Müslümanlarla birlikte ülkemizi, milletimizi, şahsımda hedef alıyor. Boğaz’ın batısına geçmeyecekmişiz.

Yani Avrupa yakasına. Yoksa ne olurmuş. İstanbul’a gelip hepimizi öldürür Ayasofya’yı minarelerden kurtarırlarmış. Kafalarda ve kalplerde yaşatılan heveslerin ifadesidir. İşte bu yüzden ezanlarımıza, camilerimize, bayrağımıza sıkı sıkıya sarılıyoruz. Be hey gafil önce şunu bil.. Ziya Gökalp’in şiiri vardı… Sen hangi milletle konuşuyorsun. Senin her yerin bomba olsa ne yazar. Sen orada ibadette olan masum Müslümanları buldun onları taradın. Terbiyesiz, adi alçak, Sen kolayı seçtin. Birileri de bayrak hassasiyetimizi çarpıtmaya çalışıyor."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Eki Sözlük'te Skandal

Camide CHP'li Vekile Ayakkabı Şoku

Camiye SaldırıyaTürkiye'den ilk açıklama
»  Şişli'de Sarıgül Açık Ara Önde
»  "Ankara Bitti,İstanbul'da İmamoğlu Önde"
»  Erdoğan: Bİz Siyasete Zembille İnmedik
»  ABD'nin 'İnsan Hakları Raporu'na Tepki
»  Türkiye'nin En Büyük Hastanesi Açıldı
»  Zafer Çika Son Yolculuğuna Uğurlandı
»  "Sahte Senetçilere Başkenti Bırakmayız"
»  Akar: F-35’ler Kasım'da Geliyor
»  Kılıçdaroğlu:İşsizlik Her Evin Sorunu
»  "Bizim Adayımıza Çamur Atıyorlar""
»  Fetö, GBT'yi de Ele Geçirmiş
»  "Yeni Bir Parti" Kepenkleri Kapattı!
»  Kılıçdaroğlu Hiç Kimse Vazgeçilmez Değil
»  Skandal Karara Türkiye'den Sert Tepki
»  Sosyal Medyada'We are Erdoğan'Kampanyası
»  Ömer Çelik’ten Mansur Yavaş Açıklaması
»  Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki
»  "Mansur Yavaş Adaylıktan Çekilmeli"
»  Bahçeli:Asıl Sorun 5 Harfliler
»  Ankara'da DEAŞ Operasyonu
»  Demet Akbağ'ın Kocası Yaşamını Yitirdi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.