Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5977
EURO
34,8339
IMKB
9.457,000
ALTIN
2.496,930
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan: "Kucaklayan Tek PartiAk Parti"
Erdoğan:  Kucaklayan Tek PartiAk Parti
 
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu: 959 mahallede 800 irtibat noktası kurduk. 'AK Sandık' adını verdiğimiz yazılımla bu noktaları her an izleyeceğiz.
 
10.2.2019 - 16:07

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu: 959 mahallede 800 irtibat noktası kurduk. 'AK Sandık' adını verdiğimiz yazılımla bu noktaları her an izleyeceğiz.

* Buradaki manzara hem İstanbul'un büyüklüğünü hem de AK Parti'nin gücünü göstermesi bakamından çok önemli. Önümüzdeki seçimlerde Türkiye genelinde 195 bin sandıkta, İstanbul'da ise yaklaşık 31 bin sandıkta oy kullanılacak. İstanbul'daki 10,5 milyon seçmenin yaklaşık 2 milyon 215 bini, yani yüzde 21'i AK Parti üyesidir.

* İlk defa bu seçimde oy kullanacak kişi sayısı, 167 bin.

* AK Parti olarak her sadık için bir sorumlu ve 8 üyeden oluşan toplam 9 kişilik bir yönetim kurulundan bahsediyoruz. Yani ana kademeden 3 kişi, biri o sandığın başkanı, kadın kollarından 3, gençlik kollarından 3 kişi… 9 kişilik sandık esaslı bir çalışmada bir yönetim. Böylece hiçbir siyasi partinin muktedir olamadığı, olamayacağı güç, AK Parti'de. Bunu bizim başarmamız lazım. Seçim günü de sandıklarda görev üstlenecek olan kardeşlerim bunlar. Sabahın erken saatinde, sandık mahaline kimse gelmeden AK Parti'nin sandık görevlileri orada olacak. Görevlilerimizin sayısı ne kadar? 280 binin üzerinde. Sayıyı görüyor musunuz? Geçenlerde il başkanımızla beraber şöyle rastgele arayım dedim. Esenler ilçesinden 6-7 kişiyi aradım, sordum hangi sandıkta görevlisin diye. Bir, ikisi bocaladı. Diğerleri cevabı verdi. 'Henüz daha bize iletmediler ama çalışmadan haberimiz var.' dediler. Demek ki bir hazırlık var. Bir heyecan var. Şimdi bir gece ansızın sizi arayabilirim hiç belli olmaz. Ona göre hazırlıklı olacağız.

*Her sandıkta oy kullanan ortalama 300-350 kişiden 74'ü, yani yüzde 21'i AK Parti üyesi. Sandık görevlileri öncelikle parti üyeleriyle irtibat kurarak onlardan herhangi bir fire olmamasına dikkat edecek, sonra bu üyelerin de desteğiyle diğer seçmenlere ulaşacak.

* Hedefimiz partimizi destekleyen tüm seçmenlerin mutlaka sandığa gelmesini sağlamak, başka partilere oy verenleri de AK Parti'ye kazandırmaktır. Bu çalışma, aynı zamanda partinin üye sayısını artırmak için de önemli bir fırsat.
Mevcut üyeler, yakınlarından başlayarak temas kurulan tüm seçmenleri partiye üye olmayı davet etmeli. Ana kademe, kadın kolları, gençlik bunu yapmalı. Üye kaydında onun için gençlere ve kadınlara özel önem vermeliyiz.

* Tüm bu çalışmalar için mevcut teşkilat binalarının yanında, İstanbul'umuzun 959 mahallesinde, 800 irtibat bürosu, noktası kurduk. 'AK Sandık' adını verdiğimiz bir yazılımla bu irtibat noktalarındaki tüm faaliyetleri koordine etme, anbean izleme imkanına sahibiz. Bugün burada pek çok partinin aldığı oy sayısından daha fazla kişinin katımıyla sandık görevlileri toplantısı yapıyorsak 31 Mart'ta bunun hakkını vermemiz lazım. İstanbul'da bulunduğum günlerde yürütülen çalışmaları yerinde görmek için her an bir irtibat noktasına gelebilirim. Yakın takip edeceğiz. Bu tabii sadece benim görevim değil. Aynı zamanda il başkanımın da bunu sürekli olarak yapması lazım.

* Gerçekleştirdiğiniz her faaliyette yüreğimle kalbimle yanınızda olduğum gibi inşallah fırsat buldukça fiziki olarak da çalışmalarınıza katılacağım. İnşallah bu şekilde 31 Mart'ta memleket işi gönül işi diyerek AK Parti'yi bir kez daha zafere ulaştıracağız.

*Dün Aydın'daydım, biliyorsunuz, büyükşehir ve orada seçime Cumhur İttifakı olarak girdik… Aydın'da, emniyetin verdiği rakama göre 35 bin kişinin katılımıyla miting gerçekleştirdik.  Aydın'da bugüne kadar yaptığım mitinglerin bu en muhteşemiydi, en coşkulusuydu. Caddelerin sağı, solu muhteşemdi. Bu bir şeyi gösteriyor, artık heyecan damarlara, sinir uçlarına doğru sirayet etmeye başladı. Bunu devam ettireceğiz. Durmak yok, yola devam.

* Türkiye'de istisnasız tüm seçim sandıklarında, sandık kurulu üyesi bulundurma hakkına sahip tek parti AK Parti'dir. Çünkü AK Parti tüm Türkiye'nin partisidir. Şimdi milletin partisi olarak 31 Mart'a hazır mıyız? Maşallah, öyleyse gereğini yapacağız.

* Cuma günü Sivas'taydım. Sivas'ta da maşallah gümbür gümbür. Cuma namazını Ulu Cami'de kıldık, ardından da meydana geldik. Meydan yine bugüne kadar Sivas'ta yaptığım mitinglerin en muhteşemiydi ve kampanyayı da Sivas'ta başlattık. Bunların tabii hepsinin bir anlamı var. Sivas'tan İstanbul'daki Sivaslılara da mesajımı gönderdim. Biliyorum şimdi bu salonun da evvel Allah kahir ekseriyeti Sivaslıdır. Şimdi Sivaslıları bir göreceğiz bakalım bu seçimde nasıl? Sivaslılar bir ayağa kalksın bir göreyim. Maşallah.

* 81 vilayetin tamamına hitap eden tek parti, AK Parti'dir. Ayrım yok, bölücülük yok. * CHP geleneğinde sandıkta hile adeta bir tarzı siyasettir.

* Sandıkta adaleti tesis etmeden diğer işlerimizde aynı başarıyı gösteremeyiz. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına müsaade edeceğiz.

* CHP ve onlarla birlikte hareket eden bir kesim her seçim öncesinde ve sonrasında suyu bulandırmak, kafaları karıştırmak için ortalığı velveleye veriyor. Her seferinde hakkettikleri cevabı milleten de Seçim Kurulu'ndan da aldıkları halde aynı teraneyi sürekli ısıtıp gündeme getirmekten geri durmazlar.

* CHP'nin yanında Kandil'deki terör örgütünden emir alan HDP var.

* Sandıkta adaleti tesis etmeden diğer işlerimizde aynı başarıyı gösteremeyiz.

* CHP ve avaneleri, onlar naylon poşetle icrada bulunuyorlar, bizim ise biliyorsunuz kenevirden dokunmuş torbalarımız var, size hediyemiz olacak. Bu 'Sıfır Atık Projesi'nin çevreci yaklaşımıdır. Naylon poşetler yüzlerce yıl yok olmuyor. Onlar toprağın katilidir.

* Demokrasilerde sandık namustur. Sokaklarda demokrasi ve özgürlük havariliğine savunanların sandık başında en koyusundan bir faşist kesilmeleri eskiden beri iyi bildiğimiz bir durumdur.

* Bu seçimde bizim Bakırköy'ü almamız lazım, burası da AK Parti ile belediyeciliğini görsün.

* Beylikdüzü'nde kenar mahallelerde çöplükler var. Beylikdüzü bunları biliyor, artık hesabını soracaktır diye düşünüyorum.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan'dan MHP'ye 50 Yıl Kutlaması

"İstanbul Hapşırırsa Türkiye Nezle Olur"

Aksakal:DSP Bölen Değil Toparlayan Parti
»  Soylu:Kartal'da 21 Cansız Bedene Ulaştık
»  Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bunlar Dörtlü Çete
»  Başakşehir'e Erzurum Çelmesi 1-1
»  Ankara’da Esrarengiz Gazete
»  Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na Acıyorum
»  CHP'de Peş Peşe İstifalar
»  Özgür Özel'den Fatih Bucak Tepkisi
»  'Türkiye 55 Katarlı Askeri Eğitecek’
»   İnce'den Genel Merkeze Eleştiri
»  F.Bahçe Kayseri'de Yıkıldı 1-0
»  Bakan Soylu:14 Kişi Öldü, 11 Kişi Kayıp
»  Erdoğan'dan Sivas'ta Flaş Mesajlar
»  Atilla Taş'la İlgili Sürpriz Gelişme
»  Atamalar meb.gov.tr 'yi Kilitlendi
»  ABD'nin Suriye'den Ne Zaman Çekilecek=
»  Ankara'da Fetö Operasyonu
»  CHP'de Yeni Kriz Kapıda
»  Almanya'da Fetöcü Terörü
»  AK Parti ve MHP’den Yeni HDP Planı
»  İnce: Atatürk’ün Partisine Küsülmez
»  CHP'de Üst Düzey İstifa
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.