Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3791
EURO
35,0153
IMKB
9,097
ALTIN
2.325,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan ABD'ye: Rezil Olacaksın
Erdoğan dan ABD ye: Rezil Olacaksın
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şimdi artık Amerika ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusunu kurduğunu ikrar etmiştir, bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır” dedi.
 
15.1.2018 - 15:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan’da Kazan Soda Elektrik Fabrikası’nın açılışında konuştu. Erdoğan, ABD öncülüğündeki koalisyonun, PYD/YPG ağırlığındaki Suriye Demokratik Güçleriyle “sınır gücü” kurma kararına sert bir dille tepki gösterdi. Erdoğan şunları kaydetti:

“Müteffikimiz dediğimiz bir ülke tüm itirazlarımıza, tüm ikazlarımız, tüm iyi niyetli telkinlerimize rağmen sınırlarımız bir terör ordusu kurmakta ısrar ediyor. Türkiye sınırı boyunca kurulacak bir terör yapılanmasının, Türkiye’den başka bir hedefi olabilir mi? Amerika’nın artık kelime oyunlarından vazgeçerek niyetini açıkça ifade etmesinden memnuniyet duyarız. Eğer bir ülkenin başındaki kişi, yetkilileri, sorumluları bize terör örgütleriyle birlikte mücadele edeceğimizi söylüyorsa, hassasiyetlerimizin gözetileceğini ifade ediyorsa bu bizim için anlamlı bir sözdür. Aksi ortaya çıkana kadar da biz söze değer verir, bağlı kalırız. Şimdi artık Amerika ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusunu kurduğunu ikrar etmiştir, bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır. Nedir, orada 30 bin kişilik bir terör örgütü kurmuştur. Onlara şu an itibariyle 4 bin 800 TIR dolusu silah göndermiş. Ne gönderirsen gönder, o 30 bin kişilik kurduğun ordu orada tam anlamıyla temsil edemeyecek ve stratejik ortağının karşısında da kusura bakma rezil olacaksın.

-“O BAYRAKLARI BİZ SİZE TESLİM ETMEK ZORUNDA KALMAYALIM”-

Bizim tüm müttefiklerimize söylediğimiz, söyleyeceğimiz şudur; teröristlerle aramızda durmayın, katil sürüleriyle aramıza girmeyin, aksi takdirde ortaya çıkabilecek istenmeyen hadiselerden biz sorumlu olmayız. Terör örgütünün üstlerindeki bayraklarınızı kendiniz indirin ki o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerin üniformalarındaki işaretlerinizi söküp alın ki teröristlerle birlikte olanları da toprağa gömmek mecburiyetinde biz kalmayalım.”

-“HAREKAT HER AN BAŞLAYABİLİR”-

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en kısa sürede Afrin ve Münbiç meselesini de halledeceğini belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

“Hazırlıklarımız tamamlanmıştır harekat her an başlayabilir, ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Sınırlarımızı boyunca değil 30 bin, tek bir terörist bırakmayana kadar bu operasyonlar sürecektir. Amerikalıların sırtını sıvazladıkları teröristleri tanımadıkları anlaşılıyor. Bu adamların biz cinsini cibilliyetini iyi biliriz. Eğer biz stratejik ortağınız isek bize güven. Eğer biz Münbiç’e, Rakka’ya ordu gönderilecekse biz bir tugay da göndeririz, iki tugay da göndeririz. Siz bizimle hareket edin, yanlış yapıyorsunuz.

-“BU ORDUNUN ADI KALLEŞLER ORDUSUDUR”-

Bizi anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Biz onları çok iyi tanıyoruz. Biz bunların nasıl kalleş, nasıl ikiyüzlü olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur, bu böyle bilinsin. İki gün sonra başları dara düştüğünde oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrultacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir. Ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Eğer Amerika bu vahşi canilerle kendisine bir gelecek kurmak istiyorsa ne diyelim keyfi bilir ama biz buna izin vermeyeceğiz. Milli bekamızı tehdit edecek bir oluşuma asla müsaade etmeyeceğiz. Nasıl Fırat Kalkanı Harekatı’nda oyunu bozmuşsak diğer bölgelerde de ülkemize kurulan tezgahı darmadağın edeceğiz.”  (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'Afedersiniz Bazı Kıçı Kirliler...'

"FETÖ'den Seri Tahliyeler Yaşanabilir"

Fetö Yurtlarına Abi-Abla Operasyonu
»  12 İl'e Büyükşehir Piyangosu
»  AK Parti'yi Korkutan Gül iddiası
»  "Yargıyı Tümüyle Kuşatmak İstiyorlar"
»  Ak Parti ve Erdoğan'ı Üzecek Anket
»  Flaş.. Kılıçdaroğlu'na İlk Rakip
»  Futbol Dünayasını Sarsacak Fetö İddiası!
»  "ABD Endişe Verici Adımlar Atıyor"
»  CHP İl Başkanı Hakkında Soruşturma
»  CHP'li Gürsel Tekin dede Oldu
»   ABD Sınırımıza Militan Yerleştiriyor
»  Bahçeli: "Alayınızı Şaşkına Çevireceğiz"
»  "İstanbul'u Kurtarmaya Geldim"
»  "Tarikatlar İslama Zarar Veriyor"
»  Amacım Kendimi Yakmak Değildi"
»  CHP İstanbulİl Başkanı Belli Oldu
»  Akşener: Emekliler Yaşlılar Aç Bu Ülkede
»  Sınıra Tank Sevkiyatı
»  Kurtulmuş'dan Flaş Abdullah Gül Yorumu
»  "Gazeteler O haberi Yazmaktan Korktu"
»  Fetö'nün Prenslerine Yeni Sorgu
»  Rusya'dan Şaşırtan Türkiye Hamlesi!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.