Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3270
EURO
35,0727
IMKB
8,986
ALTIN
2.298,020
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan 'Nobelli Terörist'Düzeltmesi
Erdoğan dan  Nobelli Terörist Düzeltmesi
 
"Bu verdiğiniz ödül Aziz Sancar hocamıza, bir Orhan Pamuk'a verilmiş bir ödül değildir"
 
11.12.2019 - 15:07

Cumhurbaşkanı Ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da kadın şurasında konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Siyasette kadınlarımızın oranı Melcis'te yüzde 17'nin üzerine çıkartmayı dönemimizde başardık."

"Her ne kadar seçilenler arasında bu orana ulaşılamamışsa da eskisine göre çok daha fazla kadının belediye meclislerinde sorumluluk üstlendiğini görüyoruz. Kadınların yerel yönetimlerdeki temsili şehir sorunlarına bakışı, projeleri gibi konular ele alınacak. Böylece benzer görevlere talip olan kadınlarla tecrübe paylaşımı yapılmış oluyor. "

"Lütfedilerek zorlamayla verilen hakların kalıcı olması pek mümkün değildir. İnsanın kabiliyetiyle elde ettiği hakları kimse ondan alamaz. Bu bakımdan tüm kadınlarımızdan siyasetin tüm kesimlerinde daha aktif olmasını bekliyorum."

Hayatın her alanında başarılı olan kadınlarımızın siyasette de hedeflediğimiz yere geleceklerine yürekten inanıyorum. AK Partinin başarısının sırlarından biri belki de en önemlisi kadınlara ulaşması belki de gönüllerine girmesidir. Birileri yıllarca kadının ismini sıkıntısını istismar ederek kendine siyasi rant sağlamanın peşine düşerken biz her meselelerinde onların yanında olduk. Kadını dışlayan bir toplum gücünün ve potansiyelinin yarısından vazgeçmiş demektir."

"Terör örgütü tarafından haince şehit edilen Aybüke Öğretmen ve Esma astsubay alçakça katledilen yüzlerce kadın bu mücadelemizin bayraklarıdır. Esma astsubayımzıla ilgili komutanlarımız ve İçişleri Bakanımın şu tespitleri çok ilginçti, özellikle bomba imha olaylarında bir bayan, kadın olarak onun kadar cesur, maharetli olan hemen hemen yok gibiydi. Bomba imha olayında da bunu yaparken şehit oldu. Tabii şehitlerimiz için söyleyeceğimiz pek bir şey yok. Onlar Peygamber efendimizin komşuları. Onlar gerek bizlere gerekse sizlere bir örnek, onlar birer kılavuz. Suriye'deki ve sınırlarımız içindeki terörle mücadelemizde çatışmaların ortasında sağlık görevlisi olan kadınlarımıza da teşekkür ediyorum. Parlamentonun içerisinde terör örgütlerinin desteği ile bulunan ve bizim hanım şehitlerimizi görmemezlikten gelen ve şehit edilen yavrularımızı görmemezlikten gelen bu terör sevicilerini neyle izah edecek, neyle anlatacağız. Lafa geldiği zaman parlamentoda ve dışarıda hep öldürülen çocuklardan bahsederler. Van'daki, Bingöl'deki katliamdan hiç bahsetmezler. Veznecilerdeki bütün o polis ve sivil kardeşlerimizin oradaki o şehadetinden hiç bahsetmezler. Onların ne günahı vardı? Bunları neyle izah edeceksiniz? Adınızın parti olması bunu izah etmez. Er veya geç bunun hesabını sandıklarda, şurada, burada vereceksiniz."

"Ağızlarını her açtıklarında insan haklarından bahsedenlerin terör örgütlerinin hayatlarını söndürdüğü çocuklar için sustuklarını unutmadık. "

"Bakın bir NOBEL skandalı yaşandı. Özellikle NOBEL skandalıyla ilgili bakir izzet kardeşimizin teşekkürüne ben de bir teşekkürle Türkiye'den cevap veriyorum. Bu onurlu duruşa destek veren tüm siyasi liderlere şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Medeni bir dünya için NOBEL'in böyle bir ödülü bu vampir aydınlar grubu temsilcisine vermesi adeta bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır. Bizim indimizde NOBEL diye bir örgüt artık gerçekten adil hakkaniyet içerisinde ödüller veren bir örgüt olarak değerlendirilemez. Tamamiyle terör örgütlerini yanında yer alan bir örgüttür. Sizin verdiğiniz bu ödüller kusura bakmayın kimseyi ikna etmez. Bu verdiğiniz ödül bir Aziz Sancar hocamıza verilen ödül değildir, bir Orhan Pamuk'a verilmiş bir ödül değildir. Kimseyi aldatamazsınız, aldatamayacaksınız. "

"Adaletsizlikleri yanlış ve eksik anlayışları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede kararında atılan her adım kadının statüsünü güçlendirdiği gibi yanlış adım da çabaları boşa çıkarmış olur. Kadınlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağız. Türkiye'nin geleceğini kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz.  Kadının olduğu bir yerde aileden bahsetmemek olmaz. Kadın ailenin direğidir. Kadının dirayeti olmasa aile kurumunun ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Bu yaklaşımın kadınlara çok büyük bir yükü yüklediğinin farkındayız ama kadınlar bu yüklü kaldıracak azme sahiptir."

"Geçtiğimiz günlerde İİT sosyal gelişim bakanları toplantısında tüm bu konuları enine boyuna konuştuk."

"Batı'da yükselen yabancı düşmanlığının gerisindeki sebeplerden biri de aile yapısının yıkılması sebebiyle nüfuslarının azalıyor olmasından kaynaklanan bir endişedir. Güçlü bir aile yapınız yoksa yok oluşunuz mukadderdir. Türkiye olarak bu duruma düşmemek için gereken tedbirleri almaya çalışıyoruz. Dostlarımıza da aynı şekilde davranmayı öneriyoruz. "

"Aile ile kadını, kadın ile erkeği, kadın ile çocuğu birbirinden ayırmaya yönelik zihniyet bize ait değildir, iyi niyetli hiç değildir."

"Gelişmişlik düzeyi ile aile arasındaki bağı güçlü tutmak zorundayız."

"İnşallah kadınlarımız bu yükün altından başarıyla kalkacaklardır. Şuramızın konusu olan yerel yönetimler esasen kadınlarımızın en aktif olması gerekenlerin başında geliyor. Yerel yönetimlerin faaliyetleri doğrudan insan hayatına dokunan çalışmalardır. Kırsal kesimde insanlar hayatlarını belki bir şekilde idam ettirebilir ama şehirlerde insanların altyapıya, yerel yönetimlerin hizmetlerine ihtiyaç varıdır."

"Yerel yönetimlerde de kadının elinin değdiği her konuda çok güzel hizmetler ortaya çıkacaktır."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Meclis'te 'Tank Palet Fabrikası' Kavgası

Doğalgaz Olması Derekenden Ucuzmuş!

Adana Merkezli 3 ilde FETÖ Operasyonu
»  "Ak Parti'nin Çakması Gibi Olmuş"
»  Balıkesir'de 4.6 Büyüklüğünde Deprem
»  Beştepe'den Orhan pamuk Açıklaması
»  Davutoğlu'na İkna Heyeti İddiası
»  Erdoğan'dan Orhan Pamuk Göndermesi
»  Azil Soruşturmasında 2 Suçlama!
»  ABD'den Türkiye'ye Yaprtırım İnadı!
»  AK Parti'yi Sevindiren Anketler!
»  Erdoğan'dan TRT'de Flaş Açıklamalar
»  Demirtaş Yeniden Hastaneye Kaldırıldı
»  'Artist' Benzetmesi Yavaş'ı Kızdırdı
»  Kılıçdaroğlu'ndan Mal Varlığı Çağrısı
»  Bahçeli ve HDP Arasında Sıcak Temas
»  İmamoğlu’ndan Erdoğan’a Su Yanıtı
»  Eski Vekil AKĞ'den İhrac Edildi
»  Aile Bakanlığı Ev Sahibine FETÖ Davası
»   Davutoğlu'nun Çağrısına İlk Destek!
»  MHP'li Başkandan Şok Sözler
»  "Müslümanlar Zekat Verse Fakir Kalmaz"
»  Muharrem İnce, Asıl Neye Üzülmüş?
»  İpekçi'nin Meclis Üyeliğine Son Verilİdi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.