Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5825
EURO
34,7889
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.509,460
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fatih Terim'den Penaltı İsyanı
Fatih Terim den Penaltı İsyanı
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 biten Sivasspor mücadelesinin ardından penaltı kararının yanlış olduğunu söyledi.
 
9.3.2020 - 00:05

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Terim'im açıklamaları;

 "Düşüncemizle, planımızla, oyun kalitemizle ilk yarıya parantez açmak lazım. 1-4, 1-5 girebilirdik devreye, ilk yarının iyi irdelenmesi lazım. Çok önemli benim için, herkes için de öyle olmalı. Sivasspor güçlü bir takım, evinde önemli bir takım, ona rağmen, yediğimiz golle ilk 10 dakikayı kenara bırakırsak, taktik performans, oyun kontrolünü elinde bulundurmak, planımıza, programımıza uygun oldu ama maalesef sonuç istediğimiz gibi olmadı, hak etmediğimiz bir sonuç olduğuna inanıyorum. 9'da 9 rahat olmalıydı, olmadı."

"Fikstüre şöyle bakıyorum, her takımla 2 kez oynuyorsunuz. Neyin zor, neyin kolay olacağını bilemezsiniz. Seyircisiyle, etkinliğiyle, güçlü kadrosuyla Sivasspor'un maça başlaması sonrasında dışarının sesi olarak çok zor çıkılacak olarak görülse de, belki de bizim için en kolaylardan biri olacaktı. Tabela önümüzde, puanlar önümüzde, fikstürden kaçış yok, o maç, bu maç demeyeceğiz"

 "Beşiktaş önemli bir rakibimiz, evimizde ağırlayacağız, arkasından başka rakiplerimizle oynayacağız. Zaten zoru da geçince mutlu sona ulaşıyorsunuz. Hiçbir ciddi başarı tesadüf olmaz. Şans, mans, oynamayınca olmaz. Bakın oynayınca pozisyona da giriyorsunuz, golleri de atıyorsunuz. Ben hakikaten hak etmediğimizi düşünüyorum kaybı, 2 puanımıza yazık oldu."

"BU DURUMDA VAR OLMAZ"

"Orta hakem penaltı vermemiş, talimatları bildiğim kadarıyla, böyle bir durumda VAR devreye girmez, olağanüstü bir hata varsa, VAR çağırır. Benim bildiğim böyle. Geçen sene, bundan daha net olan bir penaltı vardı Rize'de, Türkiye'yi ayağa kaldırdılar ve Serkan hocanın hakemliği bitti, onun günahı neydi?"

"BU POZİSYON GRİ"

"Mete hoca, son zamanlarda da formda bir hakem, maçı da iyi idare etti ama Saracchi'nin de kırmızı kart görmesi gerekiyordu direkt! Burada vermemiş hakem, pozisyon gri. Çok ağır hatalarda çağrılıyor, biliyorsunuz. O penaltıydı, o ofsayttı, ben bunlara pek girmem, bildiğim kadarını anlatıyorum. Zaten alakasız da bir yerde pozisyon, ben böyle biliyorum en azından."

"Son düzlüğe girdiğimiz bir atmosferde her puanın önemi var. Hele hele bizim gibi 10 puan gerilerden gelen bir takım için her puanın kıymetini bilmek lazım. Bugün bu 2 puanın da kıymetini bilmemiz gerekirdi."

"Beşiktaş iyi bir takım. Derbiler hiçbir zaman sonucu belli olmayan maçlardır. Rutin oyunumuzu ortaya koyacağımıza inanıyorum. Biz kazanmak için her zamanki gibi çıkacağız."

"ESRARENGİZ İŞLER OLUNCA..."

"Fikstür kime göre zor, neye göre zor. Bugün maç öncesi tahmin yapsanız, ortaya böyle bir tablo çıkar mıydı? Hayır. Sivas kendi evinde iyi başlamış ve sonra başka bir duruma geçilmiş. Oynamazsanız, hiçbir yerde kazanma ihtimaliniz yok. Oynadığınız zaman da hiçbir yerde kaybetme ihtimaliniz yok, ancak işte böyle esrarengiz işler olunca kaybedebiliyorsunuz."

"Geçen sene ve evvelki sene, son 8 maç, son 7 maç, son 6 maç, şampiyonluğa oynayanların dışarıdaki ve içerideki maçları diye bir hayli tartıştı arkadaşlar televizyonlarda ve Galatasaray'ın fikstürünün zor olduğunu söylediler, daha geçen sene. Biz zoru kolay ettik, zorlar kolay olduğu zaman siz başarılı oluyorsunuz. Hayırlısı olsun."

"Penaltıyı sorduğunuz iyi oldu, bizde kimse demeyecekti bununla ilgili, en azından ufak bir anektot bırakmış olayım."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sivas Galatasaray'a Geçit Vermedi 2-2

Max Kruse 1 Aya Sahalardan Uzak Kalacak

Trabzon'dan Halis Özkahya'ya Büyük Tepki
»  Muhterem Nur Öldü mü?
»  Rıdvan Dilmen:Fenerbahçe The End
»  Vodafonpark'ta Rekor Kıran Maç
»  Trabzon, Gaziantep'te Ağır Yaralı 1-1
»  Ankaragücü'nden Penaltı İsyanı
»  Kartal'a Derbi Öncesi Moral 2-1
»  Fenerbahçe Volkan Demirel'e Emanet
»  İtalya'da Tüm Maçlar Seyircisiz
»  Alanyaspor Final İçin Avantajı Kaptı 1-0
»  Ersun Yanal'dan Veda Konuşması!
»  Trabzonspor 2- 1 Fenerbahçe
»  Başakşehir Liderlik Kolltuğunda 3-1
»  Yiğido Ankaragücü'ne Acımadı 3-0
»  G.Saray Gençler'i Rahat Geçti 3-0
»   F.Bahçe’de Ersun Yanal Dönemi Sona Erdi
»  Rizespor’da İsmail Kartal istifa etti.
»  F.Bahçe 1 Puanı 90+6'da Kurtardı 2-2
»  Trabzon Rize'ye Gol Yağdırdı 5-2
»  Burak Yılmaz: İçimiz Yandı
»  Kartal'ı Alanya'da Burak Yılmaz Uçurdu
»  Başakşehir'e Dişine Göre Rakip
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.