Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5609
EURO
34,8946
IMKB
9.645,000
ALTIN
2.428,060
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahçe'de Perotti Şoku
Fenerbahçe de Perotti Şoku
 
Fenerbahçe'de Diego Perotti şoku yaşanıyor! Bu yaz Roma'dan transfer edilen ve bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Arjantinli futbolcuyla ilgili açıklamalar yaptı. Erol Bulut "Muhtemelen aramızdan ayrılacak. Yerine transfer yapacağız" ifadelerini kullandı
 
15.1.2021 - 00:35

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, sakatlığı bulunan ve Emre Belözoğlu'nun sohbet toplantısında ameliyat olacağını duyurduğu Diego Perotti'yle ilgili açıklamalar yaptı. Bulut, Arjantinli yıldızın yerine transfer yapmak istediklerini dile getirdi. Erol Bulut'un sözleri şöyle:

"Perotti, çok önemli ve değerli bir oyuncu. Katkı sağlaması için transfer edildi. Sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gibi gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir. Aramızdan ayrılacak, öyle gözüküyor. Oraya bir transfer yapacağız."

Erol Bulut'un diğer açıklamalarıysa şöyle:

"İki takım da kontrollü başladı. Pozisyon vermemeye çalıştı iki takım. Süre biraz geçince oyun açıldı. İkinci yarı daha da iyi oldu. Yeterince gol pozisyonları oldu. Biz birini iyi değerlendirdik duran toptan. Defansımızı iyi yaptık. 1-2 tane daha atabilirdik, değerlendiremedik. Rakip de yakaladı. İyi oyun, güzel oyun. Tur için mutluyuz."


"Biz her hafta üzerine koymaya çalışıyoruz. Defans anlamında iyiye gidiyor. Hücum anlamında yeterince gol pozisyonuna giriyoruz. Son vuruşlar, son paslar bazen daha isabetli olmamız lazım. Her hafta üzerine koyduğumuz duruma bakınca sakat, hasta futbolcular oluyor, kart cezalıları oluyor. Hep rotasyona gitmek zorunda kalıyoruz. Büyük ihtimalle sezon sonuna kadar böyle devam edecek. 3-4 günde bir devam ediyoruz. Şu an oynanan oyundan memnunum. Daha iyisi de olabilir. Bunun üzerine sürekli çalışıyoruz. Önümüzde yeterince maç var. 5 galibiyet aldık ama yeterli değil. Devamını getirmek istiyoruz."

"TAKIM YORULUYOR BU DA NORMAL"

"Fiziksel durumdan memnunum. Son maç 118 kilometre, ondan önceki maç 117.5 km koştuk. Arada 2-3 gün dinlenme vardı sadece. Fiziksel açıdan sorun yok ama takım yoruluyor. Bu çok normal."

MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI!

"1-2 transfer düşünüyoruz. Mümkünse yapmaya çalışıyoruz. Ekonomik durum elverdiği sürece 1-2 transfere çalışıyoruz. Mesut Özil gelişmelerini hep birlikte izleyeceğiz"

ÖMER FARUK BEYAZ'LA SÖZLEŞME UZATILACAK MI?

"Ömer Faruk ile ilgili gereken bütün durumu sportif direktörümüz size izah etti. Benim burada şu an Ömer ile ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Kendisi yetenekli bir futbolcu. Biz elimizden geleni yaptık. Onu söyleyebilirim."

"Mert Hakan evet bir profesyonel futbolcu ve hatta Fenerbahçe gibi büyük bir takımın futbolcusu. Aytaç kafasına tekme attı. Hakem görmedi, VAR'dan da göremediler. Görülmesi gerekirdi. Bizimki de kırmızı, o da kırmızı. Orada bir reaksiyon gösterdi. Bunu kendisiyle yarın oturup konuşacağız"

Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fenerbahçe Çeyrek Finalfde

G.Saray'da Terim Tartışmasına Son Nokta

Beşiktaş Çeyrek Finalde
»  Futbolda Yabancı Sayısı Arttı
»  Galatasaray Penaltılarla Çeyrek Finalde
»  Hidayet Türkoğlu O İddiaları Yalanladı
»  Hidayet Türkoğlu Görevden Alındı
»  Gaziantep'te Bülent Korkmaz Dönemi
»  Beşiktaş'a Hatay Çelmesi 2-2
»  Başakşehir Ankaragünü Evinde Yendi 2-1
»  Fatih Karagümrük 2-1 Konyaspor
»  Gaziantep Sumudica ile Yollarını Ayırdı
»  Avrupa'da Burak Yılmaz fırtınası!
»  Galatasaray Gençler'e Gol Yağdırdı 6-0
»  Sivas Gaziantep'in Fiyakasını Bozdu 2-1
»  Sumudica Gaziantep'i Bırakıyor mu?
»  Erol Bulut-Çağdaş Atan Atışması
»  Fenerbahçe 2-1 Alanyaspor
»  Beşiktaş Rize'ye Gol Yağdırdı 6-0
»  Trabzon Göztepe'yi Tek Golle Geçti 1-0
»  Gençler Hatay'ın Fiyakasını Bozdu 3-1
»  Başakşehirin Galibiyet Hasreti Bitti 1-0
»  Kayserispor 11 Maç Sonra Kazandı 1-0
»  Premier Ligden Ozan Tufan'a Talip Var
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.