Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4985
EURO
34,9388
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.432,940
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahçe'yi Tutabilene Aşk Olsun 2--0
Fenerbahçe yi Tutabilene Aşk Olsun 2--0
 
Süper Lig 3. haftasında Altay'a konuk olan Fenerbahçe, 18 yıl sonra karşılaştığı rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Hafta içi Avrupa'da tur atlayan Fenerbahçe, ligdeki galibiyet ve gol yememe serisini 3 maça çıkarırken, Altay ligdeki ilk yenilgisini tattı. Öte yandan 1 gol, 1 asistle oynayan Ferdi Kadıoğlu yıldızlaştı...
 
30.8.2021 - 00:04

Süper Lig 3. haftasında Altay'a konuk olan Fenerbahçe, 18 yıl sonra karşılaştığı rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Hafta içi Avrupa'da tur atlayan Fenerbahçe, ligdeki galibiyet ve gol yememe serisini 3 maça çıkarırken, Altay ligdeki ilk yenilgisini tattı. Öte yandan 1 gol, 1 asistle oynayan Ferdi Kadıoğlu yıldızlaştı...Süper Lig’deki ilk iki maçını kazanan Altay ve Fenerbahçe, İzmir’de kozlarını paylaştı. Ligin yeni ekibi Altay, 18 yıl sonra Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken, ilk yarısı sessiz geçen maçın ikinci yarısına Fenerbahçe damga vurdu ve mücadeleyi 2-0’lık galibiyetle tamamladı. Net gol pozisyonunun olmadığı ve iki takımın da isabetli şutunun bulunmadığı ilk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Fenerbahçe maça müthiş başladı. Altay kalesinde üst üste pozisyonlar bulan sarı lacivertliler, 51’de Ferdi Kadıoğlu’nun ceza sahası dışından çektiği müthiş şutla golü buldu. Dört dakika sonra Enner Valencia skoru 2-0’a getirirken asist Ferdi Kadıoğlu’ndan geldi.

Kalan dakikalarda Altay’ın farkı azaltma çabaları sonuçsuz kalınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-0’lık skorla galibiyetle tamamladı. Bu skorla puanını 9 yapan Fenerbahçe, aynı puandaki lider Trabzonspor’un averajla arkasında yer aldı. Ligde oynadığı üç maçı da kazanan ve kalesinde gol görmeyen Fenerbahçe, ilk iki maçını kazanan Altay’a ilk mağlubiyetini tattırdı. Fenerbahçe ligde bir sonraki maçında Sivasspor’u ağırlarken, Altay deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak.

İLK YARIDA İSABETLİ ŞUT YOK
Altay-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısı düşük tempoyla geçerken pozisyondan çok ikili mücadele izlendi. Savunmada açık vermemek üzere kurulu oyun düzeninde iki takım da başarıya ulaştı ancak, hücumda benzeri bir performans sergilenemedi. İki takım da ilk yarıyı isabetli şut çekemeden tamamlarken, organize hücum geliştirilemedi. Mücadele bakımından kıran kırana geçen ilk yarıda net pozisyon üretemeyen iki takım soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

LİS GEÇİT VERMEDİ, FERDİ FÜZE YOLLADI

İlk yarının aksine ikinci yarıda maça etkili başlayan Fenerbahçe, üst üste iki pozisyonda kaleci Mateusz Lis’e takıldı. Maçın 47. dakikasında Muhammed Gümüşkaya’nın ara pasına hareketlenen Enner Valencia, sol çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Lis’e takıldı. Korner kazanan Fenerbahçe’de Luiz Gustavo yapılan ortaya çok iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Ancak Lis çizgi üzerinde yaptığı kurtarışla net bir gole izin vermedi.

Mücadelenin 51. dakikasında sol kanattan gelişen atakta Altaylı Cebrail topla ilerlemek isterken Ferdi Kadıoğlu kayarak yaptığı müdahale ile topu kazandı. Ceza yayı üzerine doğru içeri kat eden Ferdi Kadıoğlu, rakiplerinden birer birer sıyrıldıktan sonra kaleyi karşıdan gören bir noktadan şutunu çekerek enfes bir gole imza attı ve Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.

FERDİ BU KEZ HAZIRLADI, VALENCIA YİNE ATTI
Hafta içi Helsinki deplasmanında hat-trick yapan Enner Valencia, Altay deplasmanını da boş geçmedi. Karşılaşmanın 55. dakikasında Osayi Samuel’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Ferdi Kadıoğlu bekletmeden ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde tek vuruş yapan Ekvadorlu futbolcu, Fenerbahçe’yi 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe mücadeleyi galibiyetle tamamladı.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Adana'da Samet Aybaba İle Yollar Ayrıldı

Filenin Sultanları Çeyrek Finalde

Hatay Alanya'ya Gol Yağdırdı 5-0
»  Aykut Kocaman: Sıfır Puan Tam Bir Kabus!
»  Salih Uçan'ın ilk Kırmızı Kartı
»  Kartal Karagümrük'ü 10 Kişiyle Yıktı 1-0
»  Malatya Gaziantep'e Şans Tanımadı 2-0
»  Aybaba'dan Balotelli Açıklaması!
»  Adana Demirspor 3 Puana Hasret 1-1
»  Balotelli Yedek Kulübesinde Çıldırdı
»  A Milli Takım’ın Aday Kadrosu Açıklandı
»  Ronaldo 12 Yıl Sonra Evine Döndü
»  Pereira'dan Gen Futbolculara Övgü
»  Sivasspor'dan Avrupa Ligi'ne veda
»  Trabzon Avrupa Defterini Erken Kapadı
»  Galatasaray Avrupa Ligi'nde
»  Flaş..Beşiktaş'ın Rakipleri Belli Oldu
»  Trabzonspor 2 - 1 Sivasspor
»  Filenin Sultanları Dörtte Dört Yaptı
»  G.Saray Hatay'ı Son Nefeste Yıktı 2-2
»   Fenerbahçe'den TFF'ye Tazminat Davası!
»  Kadıköy'de Böylesi Görülmemiş Tepki
»  Arda Turan'dan Fenerbahçe Göndermesi!
»  Ersun Yanal'ın Dikkat Çeken Görüntüsü
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.