Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5625
EURO
34,9858
IMKB
9.722,000
ALTIN
2.421,060
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İhraç Değil,Gençleri Siyasete Kazandırın
İhraç Değil,Gençleri Siyasete Kazandırın
 
CHP'nin boykot kararına rağmen CNN Türk yayınına katıldığı için ‘ihraç’ talebiyle disipline sevk edilen İrem Çiçek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 
14.2.2020 - 00:23

Boykot kararına rağmen CNN Türk yayınına katıldığı için Ümit Kocasakal ile birlikte ‘ihraç’ talebiyle disipline sevk edilen Avukat İrem Çiçek, kanala konuk olma kararını savundu.

Çiçek, “İhraç yerine gençleri nasıl partiye kazanırım diye düşünmeleri lazımdı. Cumhurbaşkanının babam Dursun Çiçek’i hedef aldığı gün her ekrana çıkmam lazımdı'' dedi.

RS FM ‘de Atilla Güner'in sunduğu Akşam Postası programına konuk olan Av. İrem Çiçek, şunları anlattı:

“Babamın CHP’de aktif görev alması başka bir şey. Ben İrem Çiçek’im. Boykot kararını anlam veremedim. Bu kanallara çok çıktım zararını görmedim. Cumhurbaşkanın İlker Başbuğ ve babam Dursun Çiçek’i hedef aldığı gün benim her kanalda konuşmam lazım aslında. Bu mücadelenin neferlerinden Ümit Kocasakal hocamla birlikte böyle ihraç talebiyle kurula gireceksem çok da dert  etmem. Bu boykot uygulaması ana muhalefete uygun mu? Küçük bir partiye yakışır belki. Siyasi bir karşılığı olur mu bilmiyorum. Penguen olayları sırasında olsa daha yerinde olurdu belki.

Ben karakter olarak partinin yanlış kararı olduğunda da buna ‘yanlış diyebilmeliyim. Ben bu çizgide durmayı seviyorum. Siyasi bir beklentim yok.  Aday adaylığım oldu geçmişte. Parti üyesiyim. CHP’de Abdullah gül adaylığı tartışmasını eleştirmiştim. Partiler üstü durmayı daha uygun buluyorum kendime''.

'İhraç değil, gençleri siyasete kazandırın'
İrem Çiçek, parti kararını eleştirirken şu değerlendirmeyi yaptı:

“Partiler gençleşmiyor. Aday adayı oldum. Bu tabloyu gördüm. Bu kafaların yenilenmediğini gördüm. Yenilenmemiş bir sürecin zinciri olmayı istemiyorum. İhraç kararı yerine gençleri nasıl partiye kazanırım diye düşünmeleri lazımdı. Biz AKP ile aramızdaki fark olmalı diyoruz. Milletvekilleri hiç yasayı okumadan  ne olduğunu bilmeden el kaldırıyor. Sol bir partinin bu şekilde iktidar partisi gibi kararlar almasını da eleştireceğim tabii ki. Bu kanalı izleyen bizim gibi düşünmeyen bazı ortaklık fikirde olduğumuz bir sürü insan var

Her Perşembe süt aldığımız Salim amca var. Bugün bana 'CNN TÜRK’ü izledim, çok beğendim' dedi. Farklı düşünüyoruz onunla ama bu böyle yaşanıyor. Bu kanalları her partili izliyor. Ana akım medyanın çizgisi belli. Patron değişikliğinden sonra özellikle. Yayın çizgisi görüyoruz. Buralarda konuşmak daha kıymetli. Halk TV’de konuşalım tamam da… Ben Ergenekon süreçlerinde CNN Türk’e çıkıyordum İlk çıktığım yer. Karşımdaki ekip, “darbeci” derken ben ”küstüm oynamıyorum’ demedim hiç. Mücadele ettim. Ben şahsi olarak çıktığım programda tuzak görürsem zaten kendim karar verebilirim. Karar siyasi partinin A takımının, ben bunun tüm tabana yansıdığını düşünmüyorum.”


 
Atilla Güner’in “Babanızdan destek ya da uyarı aldınız mı? Sorusuna ise Av. Çiçek şu yanıtı verdi: ''Ben reşit bir insanım. Kendi kararlarımı alırım. Babam bana yayın öncesi attığı mesajda, 'Kararına saygı duyuyorum. Başarılar diliyorum yayında' diyordu ve güzel bir kalp de gönderdi. Babamın böyle bir yayına çıkıp çıkmayacağını ise bilemem. Kendisi karar verir.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'de Boykotu Delen 2 İsme İhrac!

Sevilay Yılman'dan FETÖ İddiası

Fatih Portakal'dan İmamoğlu'na Tepki
»  CHP'liler Boykot Kararından Rahatsızımş!
»  İsmet Berkan Gazete Kuruyor
»  TRT Bir Efsanesini Daha Kaybetti
»  Emre Özpeynirci Artık Sözcü'de
»  Fatih Portakal İBB Zamlarına İsyan Etti
»  Şirin Payzın Haber Global'de
»  DHA'da Muhalif İsimlere Zam Şoku
»  Rasim Ozan Kütahyalı'nın Yeni Adresi
»  "Ekrem Bey Rozetini Çıkarmamış"
»  İsmail Saymaz'dan AA'ya İmamoğlu Tepkisi
»  Haber Global'den Mirgün Cabas Sürprizi
»  CNNTÜRK'ten CHP'ye Boykot Yanıtı!
»  Kılıçdaroğlu'ndan CNN Türk Açıklaması
»  "Atv,A Haberi Duyan Yayına Bağlanmıyor"
»  Bülent Aydemir'e Ekran Yasağı mı Geldi?
»   CNN Türk 150 Bin Takipçi Kaybetti
»  CNNTÜRK'e İlk Boykot İmamoğlu'ndan
»  RTÜK'ten Fox TV'ye Büyük Ceza
»  Milliyet Ankara'ya Yeni Haber Müdürü
»   Bülent Aydemir Özür Diledi!
»  Hasan Cemal Ayağını Kırdı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.