Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5108
EURO
34,7400
IMKB
9.525,000
ALTIN
2.490,210
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kadıköy'de 'Kocaman' Kayıp 1-1
Kadıköy de  Kocaman  Kayıp 1-1
 
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin 1 golü VAR uyarısı sonrasında iptal edilirken Konyaspor'da Jahovic de VAR incelemesi sonrasında ilk yarıda kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 22. haftayı 15. sırada 24 puanla kapatırken puanını 34'e yükselten Konyaspor, maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi
 
17.2.2019 - 00:22

 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor'da Jahovic, 33. dakikada VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart görürken Fenerbahçe'nin 85. dakikada attığı gol de VAR uyarısı sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Fenerbahçe maça hızlı başladı: Moses henüz ilk dakikada kendisine atılan ara pasına hareketlenip sağdan son çizgye indi. Ortasını kaleci Serkan son anda kornere çeldi.


Maçın ilk net pozisyonu 10. dakikada geldi: Fenerbahçe'de Zajc, kaleyi çaprazdan gördü. Sol köşeye kesti. Kaleci Serkan son anda tokatladı.


Mücadelenin 13. dakikasında Konyasporlu Zuta, Martin Skrtel'in müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Konyaspor cephesi bu pozisyonda kırmızı kart beklerken hakem Fırat Aydınus, sarı kart verdi.

Fenerbahçe'de Slimani, 22.dakikada sağdan gelen Dirar'ı gördü. Dirar da bekletmeden ortaladı. Jailson yükseldi. İstediği gibi vuramadı.


FENERBAHÇE PENALTI BEKLEDİ

Bu pozisyonda Zuta'yla girdiği ikili mücadelede Jailson yerde kaldı, sağlık ekipleri sahaya dahil oldu. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyon sonrasında VAR incelemesine başvururken devam kararı verdi.

JAHOVIC KIZARDI!

Mücadelede dakikalar 31'i gösterirken Jahovic ile girdiği ikili mücadelede Sadık Çiftpınar yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyon sonrasında VAR incelemesine başvururken sonrasında Jahovic'e kırmızı kart çıkardı ve Konyaspor 10 kişi kaldı.

FOFANA, KONYASPOR'U ÖNE GEÇİRDİ

10 kişi kalan Konyaspor, 36. dakikada 1-0 öne geçti: Hızlı atağa çıkan Konyaspor'da Fofana, Sadık'ı çalımlayarak şut açısı buldu ve sağ köşeye düzgün vuruşla golünü attı.

FENERBAHÇE'DE DIRAR KESTİ, JAILSON BİTİRDİ

İlk yarıda son anlara girilirken Fenerbahçe skoru eşitledi: Dirar sağ kanattan ortasını yaparken Jailson düzgün bir tek vuruşla skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve takımlar devre arasında soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı: 49. dakikada sol kanatta topu alan Valbuena, son çizgiye inip ortaladı. Moses kale ağzında şutunu attı. Top dışarıya çıktı. Moses, pozisyonda korner bekledi.

53. dakikada Victor Moses, Zuta'dan sıyrılarak sağ kanatta ortasını yolladı. Slimani'den önce Konyaspor defansında Ali uzaklaştırdı.

BİR TEHLİKE DAHA!

Mücadelenin 54. dakikasında Fenerbahçe'de Zajc, solda topu alıp ortaladı. Top Slimani'ye kale önünde gelmeden önce Filipovic son anda ayak koydu.

63. dakikada yeni transfer Zajc yerini Andre Ayew'e bıraktı.

SERKAN'DAN HARİKA KURTARIŞ!

Karşılaşmada dakikalar 69'u gösterdiğinde Fenerbahçe'nin atağında Serkan Kırıntılı harika bir kurtarışa imza attı: Dirar'ın sağ kanattan açtığı ortaya iyi hareketlenen Ayew, sağ köşeye kafayı vurdu. Serkan harika bir refleks ile çeldi ve gole izin vermedi.

BU KEZ VOLKAN'DAN GEÇİT YOK!

71. dakika oynanırken Konyaspor gol aradı. Milosevic kaleyi ceza alanı dışından önüne aldı. Sağ köşeye vurdu. Volkan gole izin vermedi.

82. dakikada Victor Moses oyundan çıkarken yerini Alper Potuk'a bıraktı.

FENERBAHÇE VAR'A TAKILDI

85. dakikada sol kanatta topla buluşan Mathieu Valbuena ortasını altıpasa kesti. Mehmet Topal ve Alper Potuk'un hareketlendiği top, Serkan Kırıntılı'nın altından ağlarla buluşurken hakem Fırat Aydınus önce golü verdi. Maçı başlatmayan Aydınus, VAR uyarısı sonrasında pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 22. haftayı 15. sırada 24 puanla kapatırken puanını 34'e yükselten Konyaspor, maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

FENERBAHÇE: 1 - ATİKER KONYASPOR: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşcıoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Dirar, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Jailson (Dk. 84 Eljif Elmas), Zajc (Dk. 62 Ayew), Moses (Dk. 82 Alper Potuk), Valbuena, Slimani

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan Fındıklı, Jevtovic, Traore (Dk. 75 Yatabare), Milosevic (Dk. 90+3 Uğur Demirok), Fofana (Dk. 83 Opanasenko), Jahovic

Goller: Dk. 36 Fofana (Atiker Konyaspor), Dk. 45+1 Jailson (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 33 Jahovic (Atiker Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 13 Skrtel, Dk. 74 Sadık Çiftpınar, Dk. 90+2 Alper Potuk (Fenerbahçe), Dk. 29 Skubic (Atiker Konyaspor)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Quaresma: Şampiyon Olmak İstiyorum

F.Bahçeden MHK'nın Yeni Üyesine Tepki

Bu Paylaşım G.Saray'ı Çıldırtacak
»  Aslan Avantajı Kaptırdı 1-2
»  Ali Koç'tan Bomba Sözler
»  Yıldırım Demirören'den İstifa Kararı
»  Akhisar'da Fatura Cihat Aslan'a Kesildi
»  İddia İhalesi Sonuçlandı
»  İddia ihalesinde son durum
»  Slimani Attı,Fener Avantajı Kaptı 1-0
»  MHK Başkanı Yusuf Namoğlu İstifa Etti
»  Yiğdolar Galibiyet Serisini Sürdürdü 2-1
»  Ankaragücü Kasımpaşa'ya Patladı 3-0
»  Milli Takımda Lucescu Dönemi Sona Erdi
»  Türk Telekom'da Belhanda Şov 3-1
»  Burak Yılmaz Şovunu Yaptı 2-0
»  Vodafon Park'ta 'Aşk Yeniden'...
»  Maç Sonu F.Bahçe'den Büyük Tepki
»  F.bahçe’de Soldado ve Tolgay Depremi
»  “Sen Koca Ersun Yanal’sın..."
»  Yanal'dan Hakeme Öfke
»  Akhisar Kupada Tam Gaz
»  Bursa'da "istifa" Depremi!
»  Kocaman:Hakem Kantarın Topuzunu Kaçırdı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.