Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3391
EURO
35,1178
IMKB
8,740
ALTIN
2.235,130
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 13 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kasımpaşa Trabzon'u Evinde Dağıttı 5-2
Kasımpaşa Trabzon u Evinde Dağıttı 5-2
 
Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçında Kasımpaşa, Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti. Son haftaların formda ismi Trezeguet, 2 gol ve 3 asistle maçın yıldızı oldu. Kasımpaşa, 3 Mayıs 2015'ten bu yana ilk kez bir lig maçında 5 gol atmayı başardı. Trabzonspor'da Okay Yokuşlu 77. dakikada, Hubocan ise 87. dakikada kırmızı kart gördü
 
6.5.2018 - 00:04

Spor  Toto Süper Lig 32. hafta maçında Trabzonspor, Kasımpaşa'yı ağırladı. Paşa, Trezeguet'nin 2 gol ve 3 asistle yıldızlaştığı maçta sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Kasımpaşa maça iyi başladı... 11. dakikada Diagne, maçtaki ilk golü attı: Sol çaprazda topla buluşan Trezeguet ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

17. dakikada Trabzonspor, Novak ile skoru eşitledi: Burak Yılmaz'ın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Filip Novak rakibini vücut hareketi ile geçerek ceza sahası içi sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli oyuncu sol ayağı ile yerden vuruşununu yaptı ve meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluştu.

22'de Paşa, Trezeguet ile tekrar öne geçti: Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Bernard Mensah doğrudan kaleyi düşündü. Barajdan seken topu kaleci Uğurcan Çakır son anda çıkarmayı başardı. Boşta kalan top penaltı noktası önünde Trezeguet'ye geldi. Tecrübeli oyuncu gelişine yerden vuruşla meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.

İlk yarının uzatma dakikalarından Paşa, Mensah ile skoru 3-1'e taşıdı: Hızlı gelişen konuk ekip kontra atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Trezeguet son çizgiye inerek yerden pasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Bernard Mensah yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

İlk yarı Kasımpaşa'nın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarı da golle başladı. Novak, farkı 1'e indirdi: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jose Sosa ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderdi. Veysel Sarı'dan seken top altıpas alanı içerisinde Filip Novak'ın önüne düştü. Tecrübeli oyuncu dönerek yerden vuruşunu yaptı ve gol oldu.

Maçın yıldızı Trezeguet, 59'da Paşa'nın 4. golünü attı: İlhan Depe'nin pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Trezeguet sağ ayağının dışı ile harika bir şut çıkardı ve golü attı.

74'te Diagne, skoru 5-2 yaptı: Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendiren Trezeguet sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve pasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Mbaye Diagne yerden vuruşunu yaptı, top ağlarla buluştu.

77'de Trabzonsporlu Okay Yokuşlu topsuz alanda rakibi Syam Ben Youssef'i ittiği gerekçesi ile doğrudan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

87. dakikada ise Trabzonspor'da Tomas Hubocan hakem ile girdiği dialog sonrasında doğrudan kırmızı kart ile saha dışına gönderildi.

Maçta başka gol olmayınca Kasımpaşa, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 43 yaparken Trabzonspor 49 puanda kaldı.

Kasımpaşa, 3 Mayıs 2015'teki Bursaspor karşılaşmasından bu yana ilk kez bir lig maçında 5 gol atmayı başardı.

STAT: Medical Park
HAKEMLER: Ümit Öztürk, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu,

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Pereira, Okay Yokuşlu, Hubocan, Novak, Kucka, Onazi (Dk. 79 Rodallega), Sosa (Dk. 65 N'Doye), Olcay Şahan (Dk. 46 Abdülkadir Ömür), Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz
KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, İlhan Depe (Dk. 81 Murillo), Mensah (Dk. 78 Ahmet Ildız), Trezeguet (Dk. 89 Eduok), Diagne
GOLLER: Dk. 11 ve 74 Diagne, Dk. 22 ve 59 Trezeguet, Dk. 45+1 Mensah (Kasımpaşa) Dk. 17 ve 48 Novak (Trabzonspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 77 Okay Yokuşlu, Dk. 87 Hubocan (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Dk. 37 Trezeguet, Dk. 71 Ramazan Köse (Kasımpaşa) Dk. 60 Sosa, Dk. 68 Onazi, Dk. 75 Kucka, Dk. 76 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

17. dakikada Trabzonspor, beraberliği sağladı. Burak Yılmaz'ın pasında ceza alanı sol tarafında topla buluşan Novak, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Ramazan Köse'nin kapattığı köşeden filelere yolladı: 1-1
20. dakikada ceza alanına doğru ilerleyen Pavelka'nın şutunda kaleci Uğurcan Çakır'ı geçen top direğin hemen yanından auta çıktı.
22. dakikada konuk ekip tekrar öne geçti. Mensah'ın ceza alanı sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta, baraja çarparak filelere doğru giden meşin yuvarlağı Uğurcan Çakır güçlükle çeldi. Ancak ceza alanı içinde Trezeguet, önünde bulduğu topu uygun durumda filelere gönderdi: 1-2
31. dakikada Novak'ın soldan ortasında, ceza alanı içinde Burak Yılmaz'ın iki oyuncunun arasından kafa vuruşunda, kaleci Ramazan Köse sol üst köşesine gelen meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.
33. dakikada Kucka'nın pasında, ceza alanı içi sağ tarafında topla buluşan Olcay Şahan'ın rakiplerinden sıyrılarak yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üsten auta gitti.
41. dakikada Pereira'nın sağdan ortasında, yakın mesafede Burak Yılmaz'ın yere çarptırarak yaptığı kafa şutunda, top direğin az farkla üzerinden auta çıktı.
45+1. dakikada sağ taraftan ceza alanı son çizgisine giren Trezeguet'in çıkardığı meşin yuvarlağı Mensah yerden bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelere yolladı: 1-3

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

48. dakikada Trabzonspor, farkı 1'e indirdi. Sosa'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda, yükselen Kucka ile Veysel Sarı'dan seken top Novak'ın önüne düştü. Altıpas içinde bu futbolcunun dönerek vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 2-3
53. dakikada Trezeguet'in pasında ceza alanı sağ çaprazında kaleci Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kalan İlhan Depe'nin şutunda, Uğurcan topu kornere çelerek büyük bir tehlikeyi önledi.
59. dakikada Kasımpaşa, tekrar farkı 2'ye çıkardı. İlhan Depe'nin pasında ceza alanı sol tarafında çizgi önünde Trezeguet, topu kaleci Uğurcan Çakır'ın sağ üst köşesinden filelerle buluşturdu: 2-4
74. dakikada Kasımpaşa'nın 5. golü geldi. Trezeguet'in pasında, ceza alanı içinde Diagne, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-5
75. dakikada Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruşta, top direğin üzerinden dışarı çıktı. Bu pozisyonda hakem aut kararı verdi ancak kaleci Ramazan topun kendisinden çıktığını belirtmesi üzerine korner atışı yapıldı.
77. dakikada Trabzonspor'da karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk'e tepki gösteren Okay Yokuşlu ile 87. dakikada Hubocan, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ligin Dibi Yangın yeri Gibi

Beşiktaş'ta 2. Feda Dönemi!

İşte UEFA'nın, Galatasaray Kararı!
»  Başakşehir'e Son Dakika Şoku 1-1
»  Ziraat Kupası Final Günü Değişti
»  Ali Koç: Çekiliyor Haberleri yalan
»  Aykut Kocaman:Yanıldım Gelmediler
»  Beşiktaş Sahaya Çıkmadı,Maç İptal
»  Finalin Adı Real Madrid-Liverpol
»  Dev Maça Cüneyt Çakır Damgası!
»  Bursaspor Konya'ya Acımadı 2-1
»  Beşiktaş'ı bekliyoruz
»  Rıdvan Dilmen:Galatasaray Jaws gibiydi.
»  Şampiyonluk Yolunda Kalan Maçlar
»  Trabzon'da Burak Yılmaz depremi
»  "Aykut Kocaman İstifa Edecek"
»  Aykut Kocaman'dan Flaş Beşiktaş Yorumu
»  Fenerbahçe Yarışı Bırakmıyor 4-1
»  Gençlerbirliği'nde Umutlar Tükeniyor
»  İsmail Kartal: Hak ettiğimiz yere geldik
»  Flaş.. Ankaragücü Süper Lig'e yükseldi
»  Göztepe Karabük'e Gol Yağdırdı 5-0
»  Beşiktaş'ta Demirören'e Büyük Şok
»  Fenerbahçe 4. kez Final-Four'da!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.