Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3157
EURO
35,1213
IMKB
9,058
ALTIN
2.292,730
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kediciklerin Odasından Çıkanlar Şok Etti
Kediciklerin Odasından Çıkanlar Şok Etti
 
Adnan Oktar'ın Kandilli sırtındaki villasına ilk kez giren polis ekipleri kediciklere ait odalardan yüzlerce vitamin şişesi ve ilaç tabletleri buldu.
 
6.8.2018 - 09:05

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda örgütün Kandilli sırtlarındaki villasına ilk defa girildi. 70 ayrı kamera ile korunan villada Adnan Oktar ve örgüt üyelerinin lüks yaşamları da deşifre edildi. Kedicik odalarındaki kıyafet ve ayakkabılar dikkat çekerken, bütün odalarda yüzlerce vitamin şişesi ve ilaç tabletleri bulunduğu ifade edildi.

HER 250 METREDE BİR GÜVENLİK KAMERASI

Adnan Oktar'ın 30 yıl yaşadığı ve örgütün karargâhı olarak kullanılan Çengelköy Yamaçlı Sokak'taki villaya girildi. Operasyonun ardından ilk kez görüntülenen villada, ilginç detaylara rastlandı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villaya, Yamaçlı Sokak'a girilip sokağın sonuna kadar devam edilerek ulaşılırken, Oktar ve adamlarının, 750 metre uzunluğundaki çıkmaz sokakta her 250 metrede bir güvenlik noktası oluşturduğu ifade edildi. Her güvenlik noktasında, 10'a yakın kamera ve villa ile irtibat kurulabilecek dahili telefonların bulunduğu aktarıldı.

HER ŞEY TAM PROFESYONEL

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç, Atakan Irmak ve Emir Somer'in haberine göre, villa bahçesindeki otoparkta, dev cam fanus içerisinde 3 adet lüks spor salonu ise dikkat çekti. Burada kule çalışanlarının spor yaptığı, "aslan" olarak tabir edilen örgüt üyelerinin formlarını böyle koruduğu iddia edildi. Otoparktan villaya dik bir merdiven kümesinden inilirken, merdivenlerin hemen başında villanın güvenliğinin sağlandığı ve içeriyle dışarının irtibatının kurulduğu "kule" olarak tabir edilen güvenlik noktasının bulunduğu ifade edildi. Bu noktada iki profesyonel güvenlikçinin görev yaptığı belirtilirken, buradaki görevlilerin aynı zamanda villaya yaklaşan araç ve insanların kontrolünden de sorumlu olduğu ifade edildi. Odanın içerisindeki duvarda da boydan boya güvenlik kamera görüntülerinin izlendiği ekranların bulunduğu belirtildi.

YÜZLERCE VİTAMİN ŞİŞESİ ÇIKTI

Kuleden çıkılıp merdivenlerden aşağı doğru inildiğinde ise sağ ve solda gerek kedicikler, gerekse de Oktar'ın "aslanlar" diye tabir ettiği erkek örgüt üyelerinin barındığı odalar yer aldı. Bu odalardaki gerek kedicikler, gerekse de aslanlara ait lüks kıyafet ve ayakkabılar ise dikkat çekti. Villanın bütün odalarında yüzlerce vitamin şişesi ve ilaç tabletleri de bulunduğu ifade edildi.

"LÜTFEN KAPIYI AÇIK TUTMAYIN"

İkişer katlı kedicik olarak lanse edilen örgüt üyelerinin odalarında çok sayıda kedi bakıldığı aktarıldı. Bu odalardan birinin kapısında yazan "Lütfen kapıyı açık tutmayın. Kaçabiliriz" yazısı müşteki ifadelerinde geçen villada bazı kadınların zorla tutuldukları iddiaları hakkında verdikleri gizli bir mesaj olarak yorumlandı.

Oktar'ın yatak odasında ise bir çift kişilik yatak ve bir de tek kişilik yatak bulunurken, odanın üst katındaki jakuzili banyoda, seccade, abdest almak için musluk ve tablolar ise dikkat çekti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FETÖ'cü Binbaşılara Operasyon!

Gözler CHP'de

Ak Parti'de Yeni A Takımı
»  Kılıçdaroğlu'dan Eylem Planı' Eleştirisi
»  Erdoğan'dan ABD'ye Misilleme Açıklaması
»  700 Bin Öğrenciyi Açıkta Bırakan Skandal
»  Gül'ün köşk doktoru tutuklandı
»  Hakkari'de Polise Hain Tuzak
»  CHP'li Vekil Hastaneye Kaldırıldı
»  Albayrak ve Soylu Bu Kez Düşman Çatlattı
»  "Ülkenin bu kadar önemli meseleleri .."
»  Erdoğan'dan Milli Direniş Çağrısı
»  100 Günlük Eylem Planı Açıklanıyor
»  ABD Dışişleri'nden Son Dakika Açıklaması
»  CHP'den Flaş Kurultay Açıklaması
»  İlk Ve Son Kararı Erdoğan Verecek!
»  İstanbul'da Şafak Operasyonu
»  Üniversite Mezunlarına Askeri Pilotluk
»  Bedelli Askerlik Düzenlemesi Yürürlükte
»  Erdoğan'dan Kritik Atama...
»  İşte Terfi Ettirilen Tüm İsimler
»  İmza Tartışması Mahkeme Yolunda
»  Ankara Yine Yağmura Teslim
»  İnce Apoletini Sökecekti,Terfi Etti
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.