Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3295
EURO
35,0907
IMKB
9,042
ALTIN
2.298,580
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Korgeneral Erbaş da Şehit Oldu
Korgeneral Erbaş da Şehit Oldu
 
Bitlis'te düşen helikopterde Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu öğrenildi.
 
4.3.2021 - 20:16

Alınan bilgiye göre, bugün Bingöl’den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü.
Helikopterde bulunan 9 askeri personel şehit oldu, 4’ü ise yaralandı.

Şehit olanlardan birinin Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş olduğu öğrenildi. Korgeneral Erbaş, yaklaşık 5 yıldır 8. Kolordu Komutanlığını yürütüyordu.


TÜRK ASKERİ VATANDAŞINA KURŞUN SIKMAZ

Erbaş tümgeneral rütbesiyle 2016 yılında 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı olarak görev yapıyordu.BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

9 askerin şehit olduğu haberinin ardından başsağlığı mesajları paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bingöl’den Tatvan’a gitmek üzere havalanan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısı yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Türkiye'de Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını büyük ve derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına yaralı askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit düşen askerlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dilerim.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Bitlis’te düşen askeri helikopterde şehit olan dokuz askerimize Allah’tan rahmet, keder-dide ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı dört askerimize acil şifalar diliyorum. Acımız büyük. Başımız sağ olsun.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Bitlis'ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bingöl'den Tatvan'a gitmek için bugün öğleden sonra kalkış yapan Kara Kuvvetleri'ne ait askeri bir helikopter bir müddet sonra kaza kırıma uğramıştır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, 8'inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş'la birlikte dokuz kahramanımız şehit olmuştur. Söz konusu kaza kırımda dört kahramanımız da yaralanmıştır. Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız. Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim'den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Bitlis Tatvan’da askerî helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Bitlis'te meydana gelen askeri helikopter kazasını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kazada hayatını kaybeden 9 şehidimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Milletimizin başı sağ olsun! Tatvan'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Bingöl’den gelen acı haberle yüreğimize ateş düştü. Bingöl’den Tatvan’a gitmekte olan askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit düşen kahraman evlatlarımızın her birine Allah’tan rahmet diliyor, acılı ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: Bitlis’te KKK ait askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden dokuz şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Bitlis'ten Tatvan'a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı: Acımız büyük. Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Milliyetçi Hareket Partisi: Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimiz Şehit, 4 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Yine yüreklerimiz yandı. Bitlis’te askeri helikopterimizin düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim. Şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Bitlis'te düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan'dan Bahçeli'ye Evinde Ziyaret

Flaş..Askeri Helikopter Düştü,9 Şehit

Özdağ Akşener'i Topa Tuttu,İstifa Etti
»  Prof. Dr. Müftüoğlu İnandırıcı Bulmadı
»  İnce: Yüzde 49'a Razı Değiliz.
»  Musavat Dervişoğlu'ndan Şok Tweet
»   10 Dokunulmazlık Fezlekesi Meclis’te
»  AYM'den Yaşlılık Aylığı Kararı
»  Teoman Sancar: CHP Beni Harcadı!
»  "Bahçeli Tatava Yapmayı Bıraksın"
»  Kılıçdaroğlu'ndan 7 Maddelik Liste
»  Şubat Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı
»  Soru Önergelerine 'Ticari Sır' Kalkanı
»   Mutasyon Görülen İl Sayısı 70'e Ulaştı
»  Türkiye'den Milli Savaş Uçağı Hamlesi
»  Katar ile Türkiye Arasında Yeni Anlaşma
»  Vaka Sayısında Patlama
»  Ankara'da 4 Farklı MesaiSaati Uygulaması
»  İbrahim Uslu'dan CHP'ye Uyarı
»  HDP Hakkında Flaş İnceleme
»  MHP'ye CNNTÜRK Şoku
»  Rusya'ya Navalnıy' Yaptırımları
»  İnsan Hakları Eylem Planı'nı Açıklandı
»  "MHP Dışlayıcı ,Ötekileştirici Değildir"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.