Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3270
EURO
35,0727
IMKB
8,986
ALTIN
2.298,020
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kılıçdaroğlu:Geginlikten Kavgadan Bıktık
Kılıçdaroğlu:Geginlikten Kavgadan Bıktık
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye yanlış siyasetten ötürü farklı yerlere sürüklendi. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, usandık artık. Kavgalar sona ermeli” dedi
 
3.8.2019 - 15:40

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Türkiye genelinde ‘teşekkür ziyaretleri’ne Rize ve Artvin’den başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesindeki konvoyuna yönelik 25 Ağustos 2016’da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı anısına, Artvin Off Road Kulübü tarafından Soğuksu mevkisinde yaptırılan çeşmeyi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Şavşat programı öncesi ziyaret ettiği çeşmeden eliyle su içip, şehit Çaybaşı’nın adının yazılı olduğu taşı okşadı. Çevredeki seyyar satıcılarla da selamlaşan Kılıçdaroğlu’na yöre sakini Havva Civelek, sohbet sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da Artvin’e gelmesini istediğini söyledi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu’nun Karadeniz turuna çıkmasını istiyorum. Bu sefer VİP’ten geçip geçmeme tartışması da olmaz” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra konvoyla Şavşat’a hareket etti.

ŞAVŞAT BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geldiği Şavşat ilçesinde Şavşat Belediyesi’ni ziyaret etti, vatandaşlara seslendi. Siyasetin amacının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Herkesin hakkının, hukukunun, adaletinin korunması lazım. Bireysel olarak benim talebim yok. Ben diğer siyasiler gibi değilim, onlara bir şey demek istemiyorum. Ama Türkiye yanlış siyasetten ötürü farklı yerlere sürüklendi. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık usandık artık. Kavgalar sona ermeli. Siyaset cep doldurma, köşeyi dönme aracı değildir. Siyasetin amacı vatandaşa hizmet etmektir” dedi.

‘KÜÇÜKÇEKMECE İLE ŞAVŞAT BELEDİYESİ'Nİ KARDEŞ BELEDİYE İLAN EDECEĞİZ’

Küçükçekmece Belediyesi ile Şavşat Belediyesi'ni kardeş belediye ilan edeceklerini de ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bizim belediye başkanlarımız sorunları aşmak için ellerinden gelen bütün çabaları gösterecekler. Şavşat belediyesi diğer belediyelerle de kardeş olacak. Dediler ki ‘Şavşatlıların en çok yoğun olduğu belediye; Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece ile kardeş olalım' Notumuzu aldık, Küçükçekmece ile Şavşat Belediyesi'ni kardeş belediye ilan edeceğiz. Küçükçekmece Belediye Başkanımız da buraya gelecek. Şavşat'ta varsa bir sorun, gönül birliği içinde çözmeye çalışacaklar” ifadelerini kullandı.

‘HEPİMİZİN DÜŞÜNMESİ LAZIM’

İşsizliğin sürekli arttığını kaydeden Kemal Kılıçdaroğlu, “İşsizliğin bir felaket, yoksulluk olduğunu, biliyorlar mı acaba. İşsiz birisinin, cebinde parası olmayan birisinin sokaklarda rahat gezemeyeceğini biliyorlar mı acaba. Yeter artık ya. Vallahi de billahi de yeter. Millet artık öyle bir noktaya geldi ki; iş yok, güç yok. Daha dün Hopa'da bir kadın geldi. ‘3 kızım var, 3’üde üniversiteyi bitirdi, işsiz' Hangi sıkıntılara girdiğini, boğazından kestiğini, onu hangi umutlarla okuttuğunu gayet iyi biliyorum. Kim iş verecek, onları düşünen kim. Hepimizin düşünmesi lazım. Peki derdimiz ne, çocuğu işsizse iş bulacağız kardeşim, siyasetin görevi budur” diye konuştu.

‘HER TÜRLÜ ENGELİ KARARLILIKLA AŞACAĞIZ’

Artvin’de terör saldırısına uğradığı yere gittiğini de anlatan Kılıçdaroğlu, “Burada Şavşat'ta bir terör saldırısına uğramıştım, 1 güvenlik görevlimiz şehit olmuştu. O çeşmeye uğradık, o çeşmeden bir yudum su aldık. ‘Allah rahmet eylesin’ diyoruz ona. Dolayısıyla inandığımız davadan, inandığımız yoldan hiç kimse alıkoyamaz. Biz bu memleketin, Türkiye'nin huzuru için hep birlikte huzur içinde yaşamak için yola çıktık. Önümüzde hangi engeller olursa olsun her türlü engeli kararlılıkla aşacağız, birlikte güzellikler içinde yaşayacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Şavşat'a gelişinin anısına fahri hemşehrilik beratı verdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra 18’inci Ulusal, Kültür, Sanat ve Bal Festivali’ne katılmak üzere Ardahan’a hareket etti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Tüm Mazlumlara Kol Kanat Gerdik"

Livaneli’den Unesco'ya Mektup

İmamoğlu'ndan 3 Yeni Atama
»  Akşener'den Bahçeli'ye Yanıt
»  'Bahçeli Erimeyi Durdurmaya Çalışıyor'
»  19 ilde FETÖ Operasyonu!
»  Emine Erdoğan'dan "Salda Gölü" Paylaşımı
»  8 Bin FETÖ’cü Edirne’den Avrupa’ya kaçtı
»  ''Kirada Oturan Milletvekilleri Var''
»  İBB'de İinanç Masası Kuruluyor
»  Gökçek Dönemi Mercek Altında
»  TFF'den beIN Sports Açıklaması!
»  Erdoğan'a Galoş Çizme Eleştirisi
»  Emin Şirin: "Davutoğlu Vazgeçebilir"
»  İYİ Part'den Bahçeli'ye 'Ciddiyet'Daveti
»  Altun'dan Özgür Özel'e 4 Maaş Yanıtı
»   3 Koltuktan Dört Maaş
»  Erdoğan'dan Diyanet'e Kurban Bağışı
»  Bahçeli'den İYİ Parti Çıkışı
»  YAŞ Kararları Açıklandı
»  AVM'lerin İnternetten Satış İsyanı
»  Selvi Erdoğan-Bahçeli Görüşmesini Yazdı
»  ÖSYM 377 Milyon TL Kâr Etti
»  Doğalgaz'a Gece Yarısı Zammı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.