Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4672
EURO
35,0825
IMKB
9,080
ALTIN
2.324,140
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Milli takım Kadrosu Açıklandı
Milli takım Kadrosu Açıklandı
 
A Milli Futbol Takımı’nın İran, Rusya ve Tunus ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Teknik direktör Mircea Lucescu’nun tercihleri arasında Galatasaray’dan hiçbir futbolcu yer almadı. Milli Takım kadrosuna Fenerbahçe’den üç, Beşiktaş’tan ise iki futbolcu çağrıldı.
 
18.5.2018 - 17:32

 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada ameliyat olan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ile kısa süre içerisinde operasyon geçirmesi planlanan Selçuk İnan ve Serdar Aziz, aday kadroya dahil edilmezken, baldır adalesinde yırtık bulunan Ömer Toprak, kasık adalesinde yırtık olan Enes Ünal, ayak bileğinden sakatlık geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlık olan Caner Erkin’e milli takım daveti yapılmadığı denildi.

Öte yandan A Milli Takımımızın İran ile 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 21.15’te 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacağı özel karşılaşmanın internet üzerinden genel bilet satışı da başladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, aday kadroya şu isimleri dahil etti:

KALECİLER: Okan Kocuk (İstanbulspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)

DEFANS: Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilye Akhisarspor), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Tarkan Serbest (Austria Wien), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Kenan Karaman (Hannover 96), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Yunus Mallı (Wolfsburg

FORVET: Cenk Tosun (Everton), Umut Bulut (Kayseripor)

MİLLİLER 23 MAYIS’TA TOPLANACAK

A Milli Takım, 23 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’de Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. İran maçına bu tesiste hazırlanacak milliler, mücadele öncesindeki son çalışmasını 27 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da karşılaşmanın oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yapacak. İdman öncesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım, Tunus ile oynayacağı karşılaşma için 30 Mayıs Çarşamba günü saat 14.55’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İsviçre’nin Cenevre kentine seyahat edecek. A Milliler buradaki antrenmanlarını, UEFA’nın merkez binasının karşısında yer alan ve 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde de Ay-Yıldızlılara kapılarını açan Colovray Stadyumu’nda yapacak. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 31 Mayıs Perşembe günkü antrenmandan önce bir basın toplantısı yapacak. Tunus-Türkiye özel maçı Cenevre Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.15’te başlayacak.

A y-yıldızlı ekip, 2018 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahibi Rusya ile oynayacağı son hazırlık maçı için 3 Haziran Pazar günü bu ülkeye gidecek. A Milli Takım, Moskova’daki tek çalışmasını ertesi gün saat 19.00’da yapacak; öncesinde de A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Arena CSKA’da oynanacak Rusya-Türkiye özel karşılaşması, saat 19.00’da başlayacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Aykut Kocaman'dan Ayrılık Sinyali

Süper Lig şampiyonu kasayı dolduracak

Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam Dönemi
»  Şampiyon Atletico Madrid!
»  Burak Yılmaz Ameliyat Oldu
»  Play-off'da finalin adı belli oldu
»  Kayserispor Sumudica'yı Gönderdi
»  Akhisar Kazandı,Osmanlıspor Küme Düştü
»  F.Bahçe Karabük'te Şov yaptı 7-0
»  Cimbom 21. Şampiyonluğa Çok Yakın
»  Ümit Özat Kahroldu
»  Flaş...Gençlerbirliği Küme Düştü
»  Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı!
»  Başakşehir Vazgeçmiyor 2-0
»  Akhisar'da Sabaha Kadar Uyumadı
»  Aykut Kocaman:Atamayana Atarlar
»  Tolgay Aslan Sosyal Medyayı Salldı
»  Akhisar Tarih Yazdı 3-2
»  Arda Turan'a Rekor Ceza
»  Beşiktaş'ta Vagner Love Yolcu
»  Arda'ya En az 8 Maç Ceza
»  "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"
»  Kartal Evinde Kayserispor'u Rahat Geçti
»  TFF'den Fatih Terim'e Rekor Tazminat
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.