Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3126
EURO
35,1391
IMKB
9,069
ALTIN
2.292,930
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Perinçek: Kavala da Ilıcak da Çıkacak
Perinçek: Kavala da Ilıcak da Çıkacak
 
Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, PKK'nın kökü kazınacak. Atatürk Devrimi rotasında bir Türkiye inşaa edilecek. Benim yönettiğim bir ülkede Osman Kavala da Nazlı Ilıcak da tutuklanmayacak. Göreceksiniz 1.5 yıl içinde bizim izlediğimiz politika iktidara gelecek.” dedi
 
22.6.2018 - 09:23

.

Sözcü'de yer alan bir habere göre, gazetecilerle bir araya gelen  Perinçek, “Türk Ordusu ne zaman PKK'yı ezdi o zaman HDP'nin oyları düştü. Ancak siyaset kanalıyla özellikle HDP üzerinden bir ABD projesi karşımıza çıktı” dedi. Vatan Partisi lideri şöyle devam etti: “Şeyh Sait (Şubat 1925'ten Nisan 1925'e kadar süren Şeyh Said isyanı Cumhuriyet tarihinin ilk geniş çaplı ayaklanmasıdır) ile Atatürk, Seyit Rıza (1937'de ayaklanıp idam edilmişti) ile Atatürk bir arada olmaz. Şeyh Sait ve Seyit Rıza, Atatürk'ün yönettiği Cumhuriyet Devrimi'ne karşı bölücü silahlı ayaklanmanın liderleridir. Eğer Şeyh Sait ve Seyit Rıza'nın heykelleri Diyarbakır ve Tunceli meydanlarında kalırsa, bir süre sonra Türkiye bölünür ve Atatürk heykelleri de yıkılır. Vatan Partisi'nin merkezinde bulunduğu milli hükümet, Diyarbakır ve Tunceli halkının rızasını alarak Şeyh Sait ve Seyit Rıza heykellerini kaldıracaktır.”

Noble Dina tatbikatı

Doğu Perinçek, “Türkiye'nin gerçek gündemi başka yaratılan gündem başka” diyor ve ABD, İsrail ve Yunanistan'ın nisan ayında Akdeniz'de yaptıkları tatbikatın adına dikkat çekiyor: “Tatbikatın adı ‘Noble Dina', Türkçe ifadesiyle ‘Asil Dina' anlamına geliyor. Dina kelimesi ise ‘Temize çıkarılan' anlamında kullanılıyor. Meis Adası'nda yapılan tatbikat senaryosuna göre, Kıbrıs Rum Kesimi-İsrail ortak doğalgaz arama platformu, ‘düşman kuvvet' diye nitelenen Türk Hava Kuvvetleri uçaklarının saldırısına uğruyor. Bu saldırıyı defetmek için, Kürecik'teki füze kalkanı devreye sokuluyor. Radar, Türk jetlerini izliyor ve ABD gemisindeki füzeler, Türk uçaklarını vuruyor.”  Peki ne var bunda diyoruz, Perinçek, Tevrat'tan anlatıyor:

"Türkiye'den intikam alıyorlar"
“Tevrat'ın Yaratılış bölümünde Dina, Hz. Yakup'un ilk karısı Lea'dan olan kızıdır. Kenanlı (Filistinli) prens Şekem, Dina'yı kaçırıp ırzına geçmiştir. Bunun üzerine Dina'nın ağabeyleri Şimon ve Levi, kardeşlerinin intikamını almak için Şekem'e gider. Şekem, Dina'yla evlenmek istediğini söyler. Dina'nın kardeşleri tüm bunları kabul etmekle beraber, ‘Sen de bizim gibi sünnet olursan, bizim gibi inanırsan bu olabilir' derler. Şekem, ağabeylerin önerisini kabul eder ve halkına, İsrailoğullarıyla dost olacaklarını anlatır ve halk; onların dinine uyar. Ancak Yakup'un oğulları çok geçmeden şehri yağmalar ve Şekem'i öldürürler. Burada Dina'nın ağabeyleri ABD ve İsrail. Kenanlı Prens Şekem ise Türkiye. İşte bu tatbikata bu yüzden Noble Dina dediler ve Türkiye'den intikam alıyorlar.”

‘Kavala da Ilıcak da çıkacak'
Doğu Perinçek, “PKK'ya 5 bin TIR silah veren ABD bizim dostumuz değil düşmanımızdır” vurgusu yapıyor ve iktidar olurlarsa ne yapacaklarını şöyle anlatıyor: “FETÖ'cülerle kültürel, ideolojik anlamda mücadele edilecek. PKK'nın kökü kazınacak. Atatürk Devrimi rotasında bir Türkiye inşaa edilecek. Benim yönettiğim bir ülkede Osman Kavala da Nazlı Ilıcak da tutuklanmayacak. Göreceksiniz 1.5 yıl içinde bizim izlediğimiz politika iktidara gelecek.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Bir Panik Duygusu Hissediyorum"

Yeni sistemde kaç bakanlık olacak?

Akşener'e Belediye Engeli
»  Hırvatistan Messi'li Arjantin'i Yıktı
»  İYİ Partili Aday Yaşamını Yitirdi
»  F-35'lerde Teslim Günü
»  İzmir Mitingine İnternet Sansürü!
»  Seda Sayan'a acil ameliyat!
»  3. Havalimanı'nda Tarihi Gün
»  Muharrem İnce İzmir'i Salladı
»  Türkiye Soğan Patates İthal Edecek
»  İmar Barışı İçin Ödemeler Başladı
»  Baykal'dan En Genç Adaya Öğütler
»   "Bu Ruh Hâli Türkiye'yi Yönetemez"
»  Erdoğan: Koalisyon Olabilir
»  Kılıçdaroğlu: YSK'ya Güvermiyorum
»  "FETÖ'nün Siyasi Ayağı Çıkarılmalı"
»  "İnce Devlet Yönetimi Nedir Bilmiyor"
»  " MuharremBey Erdoğan'ın Ezberini Bozdu"
»  "Seçimden Sonra Yüzde 50 Zam Gelebilir"
»  "Kandilde Lider Takımını Hallettik"
»  Çukurca'da Roketli Saldırı: 2 Şehit
»  Akşener'in 2. Tur Planı!
»  İnce'den Erdoğan'a Fotoğraflı Cevap
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.