Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4279
EURO
34,4064
IMKB
9.680,000
ALTIN
2.489,220
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Selçuk Özdağ: 2021'de Erken Seçim Var
Selçuk Özdağ: 2021 de Erken Seçim Var
 
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ," 2021’de erken seçim var, muhakkak kapımızı çalacak. Ve biz o zaman Parlamento’da olacağız” dedi.
 
13.1.2020 - 20:41

Medyaspot(Ankara) Türkiye'de yaşanan her darbeden basın mensuplarının da gazeteciliğin ve basın mensuplarının da büyük ve ciddi bir kayba uğdadıklarını kaydeden Özdağ, “Bugün, gazetecilik darbe döneminden sonrakinden de kötü bir durumdadır. Gazeteci, halk ile iktidar arasındaki köprüdür. Kimisi dördüncü kuvvet der kimisi birinci kimisi üçüncü… Kaçıncı olursa olsun gazeteci kuvvetlidir. Bugün, ülkemiz basın özgürlüğünde 180 ülkede 152. Sıradaysa ve 12 bin gazeteci işsiz ise burada ciddi bir sorun var demektir. Sayın Cumhurbaşkanı’na seslenmek istiyorum. İletişim fakülteleriyle, basın dernekleri ve odalarıyla ve mümkünse tüm gazetecileri dinleyerek basındaki sorunlara ilişkin bir yasa tasarısı hazırlanmalıdır. İnternet medyasıyla ilgili yasal düzenleme mutlaka çıkarılmalı ve basın ilan haklarından yararlanmaları sağlanmalıdır. Bu aynı zamanda şu anda bu alanda yaşanan kaosun bitmesine ve işi hakkıyla yapan, işi sadece gazetecilik olanların yola devam etmesini sağlar” dedi.

İL BAŞKANLARI 15 GÜN İÇERİSİNDE AÇIKLANIYOR

Gelecek Partisi İzmir ve Manisa İl Başkanlarının en geç 15 gün içerisinde açıklanacağını belirten Özdağ Nisan ayı sonuna kadar Türkiye genelinde tüm teşkilatların kurulma aşamasının tamamlanacağını ifade etti. Partiyi kurmadan önce ve sonrasında büyük tehditlere maruz kaldıklarını ama tehditlerin kendilerini yıldıramadığını belirten Özdağ, “Şu an partimizin bazı mensupları AK Parti mensubuyken disipline verildikten sonra biz ivedi bir şekilde B planımızı devreye soktuk. Bu da parti kurmaktı. Bazı arkadaşlarımız korkularını ve endişelerini paylaşarak bizden af dilediler. Bu durum; özgürlük, hukuk ve demokrasi iddiasıyla yola çıkan AK Parti’’nin büyük bir ayıbıdır. Biz 152 kişilik benim ‘cesur yürek’ dediğim kadroyla altyapımızı oluşturup yola çıktık. Birçok arkadaşımız tehdit edildi. Ancak yılmadık. Yapılanma sürecimiz devam ediyor. Parti merkez binamızı Ankara’da tuttuk. Partimiz, İYİ Parti’nin yanında, AK Parti’nin karşısında. 15 gün sonra İzmir için önce il ardından da ilçe atamalarımız yapılacak. Atama şu şekilde olacak; önce 3 aday belirlenecek. Ardından bu adaylarla ilgili anketler ve araştırmalar yapılıp çoğunluğun kimi istediği analiz edilecek ve ona göre bir ismin ataması yapılacak” diye konuştu.

2021'DE ERKEN SEÇİM VAR

Kendisine yöneltilen ittifak ve erken sorularını da cevaplandıran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ““Doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Türkiye’de 55 milyon seçmen var. Biz tamamının oylarına talibiz. Kendimizi yüzde 51 ile sınırlandırmıyoruz. İttifaklar partilerin şekillerini bozuyor, onları lal yapıyor. İstiyoruz ki her parti kendi adına iktidara aday olsun. Şu anlık bir ittifak düşünmüyoruz. Ayrıca biz onların iddia ettiği gibi iktidardan etmek için değil iktidar olmak için geliyoruz. Hiçbir şey değişmezse bu sistem hepimizi bozar. Sistemi değiştirirsek kimse bozulamaz. Türkiye’de karizmatik lider dönemi sona ermiştir. AK Parti doğmuş, büyümüş, gelişmiş ve gerileme dönemini yaşamıştır. Artık Türkiye’de bilgili lider dönemi başlayacaktır. 2020'de erken seçim olacaktı Sayın Akşener bunu bozdu ama 2021’de erken seçim var, muhakkak kapımızı çalacak. Ve biz o zaman Parlamento’da olacağız” diye cevap verdi.

'Türkiye’nin çözülemeyecek sorunları yoktur'' diyerek altını çizen Özdağ, "Sorunları çözemeyenler vardır. Gerekirse hesap soracağız ve gerekirse de, iktidarlar hukuk çerçevesinde yapılan yanlışları görürler" ifadesini kullandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan ve Conte'den Ateş Kes Çağrısı

İBB Meclisinde Gergin Oturum

Gökçek'e 576 Milyonluk Suç Duyurusu
»  Bakan Soylu Canlı Yayında Rahatsızlandı
»  Moskova'da Libya Zirvesi
»  Erdoğan'dan Sürpriz Ziyaret
»  Diyanet'ten Atatürk'ün Sözlerine Sansür
»  CHP’den Siyasi Ayak’ Hamlesi
»  İstanbul Emniyeti'nde Atamalar
»  Bahçeli "Orta Doğu Ateş Hattında"
»  İran’da İlk Kez Yaşanan Görüntü
»  Tuğça Kazaz Hakkında Suç Duyurusu
»   Karadeniz İçin Korkutan Uyarı!
»  Kanal İstanbul İle İlgili yeni Açıklama
»  Libya'da Ateş Kes Başladı
»  Bahçeli’den Kurmaylarına Trol Uyarısı
»  "100 Belediye Başkanı AKP’ye Katılacak"
»   Hafter Ateş Kes Çağrısını Kabul Etti
»  İran'da Hükümet Karşıtı Eylemler
»  AK Parti'den Flaş Sosyal Medya Hamlesi
»  Ruhani Özür Diledi,'Yargılanacaklar'Dedi
»  İran Ordusu 'İnsan Hatası' Dedi
»  Ve İran Korkunç Gerçeği Açıkladı!
»  TÜBİTAK'tan Tartışma Yaratacak Rapor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.