Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3787
EURO
35,0430
IMKB
9,088
ALTIN
2.325,750
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Siyanürle İntiharda Kahreden Detay
Siyanürle İntiharda Kahreden Detay
 
İstanbul'da toplu halde intihar ettikleri düşünülen 4 kardeşin yaşadığı evinin elektriğini borcundan dolayı kesen CK Enerji Boğaziçi Elektrik, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bugüne kadar 3 faturanın ödenmediği hatırlatılan açıklamada, ekiplerin olaydan haberdar olmadan elektriği kestiği ifade edildi. Ayrıca, yasal prosedürü uyguladığını kaydeden şirket, olayın öğrenilmesinin hemen ardından kesme işleminin iptal edilerek daireye yeniden elektrik verildiğini dile getirdi.
 
6.11.2019 - 19:43

İstanbul Fatih'te dün akşam ihbar üzerine bir apartma giren  polis ekipleri daire kapısında ‘dikkat siyanür var içeri girmeyin polise haber verin’ yazısı ile karşılaştı. Olay yerine çağrılan AFAD ekipleriyle daireye giren polis Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56)  kardeşlerin cansız bedeniyle karşılaştı.

ANTİDEPRESAN VE SİYANÜR
Polisin yaptığı ilk incelemede çok sayıda antidepresan kullandığı tespit edilen kardeşlerin toplu halde intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Arıca kardeşlere yapılan ön otopside kanlarında siyanür de tespit edildi.

MAAŞINA HACİZ KONMUŞ
Kardeşleri tanıyanların beyanlarına göre; biri öğretmen, biri kurye, ikisi de işsiz olan kardeşlerin maddi sıkıntıları bulunuyordu. Öğretmen olan kardeşlerden Oya Yetişkin’in maaşına yakın zamanda haciz konulduğu da öğrenildi.

FATURA ÜÇ AYDIR ÖDENMEYİNCE…
Olayla ilgili sır perdesi henüz tam olarak aralanmamışken bu sabah kardeşlerin içinde bulunduğu maddi zorluğu gözler önüne seren bir gelişme yaşandı.

 

Yetişkin kardeşlerin cenazelerinin evden çıkarılmasının hemen ardından binaya gelen CK Enerji Boğaziçi Elektrik (BEDAŞ) ekipleri 3 aydır ödenmeyen 340 liralık elektrik borcu nedeniyle evin elektriğini kesti.


Faturalarını aydır ödeyemeyen kardeşlerin 340 lira borcu buluyordu.

Olayın duyulmasının ardından evin elektriğini tekrar açan CK Enerji Boğaziçi Elektrik konuyla ilgili bir de açıklama yaptı.

“ACI BİR TESADÜFTÜR Kİ…”
Olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren şirket açıklamasında şu ifadelere yer verdi

Öncelikle; 5 Kasım gecesi İstanbul Fatih'te 4 kişinin bir konutta ölü bulunması ile ilgili olaydan büyük bir üzüntü duyduğumuzu belirtir ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.


Acı bir tesadüftür ki tüm bildirimlere rağmen ödenmemiş 3 elektrik faturası bulunan ve aboneliğin olayda hayatı kaybedenlerin adına olmadığı dairenin elektriğinin kesilme işlemi de yasal düzenlemeler çerçevesinde bu sabah saat 09.00 sularında gerçekleşmiştir.

Belirttiğimiz gibi abonelik olayda hayatını kaybedenlerin adına olmaması nedeniyle gece yaşanan gelişmelerle ilgili herhangi bir bilgisi olmayan ekiplerimiz, sabah erken saatlerde yasal prosedürler çerçevesinde görevini yaparak binadan ayrılmıştır. Ancak olayın öğrenilmesinin hemen ardından bu süreçte herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına kesme işlemi iptal edilmiş olup, daireye yenide elektrik verilmiştir.

Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği'ne göre borcunu ödemeyen elektrik abonelerine en az 10 günlük süre tanınmakta ve akabinde ödeme yapılmaması halinde enerjinin kesilmesi süreci başlatılmaktadır. Söz konusu konutla ilgili olarak kurumumuz tarafından borucun ödenmesi için 1 aya ulaşan bir esneklik de sağlanmış bulunmaktadır.  Yaşanan elim olay nedeniyle üzüntülerimizi bir kez daha paylaşır durumu bilgilerinize sunarız.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Müjdat Gezen'e Ispanak Şoku

Ispanak Toptancının Elinde Kaldı

Palamutta Büyük Oyun!
»  Alzheimer İçin Geliştirilen İlaca Onay
»  İstanbul'da Ispanak Alarmı
»  Ispanak Yemeği Zehir Oldu!
»  Seks Partisi Zehir Oldu1
»  48 Bin Liraya Damat Tıraşı!
»  Çıplak Uyumanın İlginç Faydaları
»  Aile İçi Şiddette Korkunç Tablo
»  Bir Haftalık Bebeğini Çöpe Att!
»  Seçil Öğretmene Türkiye’den Büyük Destek
»  Kadın Cinayetleri Ekim Ayında da Durmadı
»  Esra Erol'a Büyük Şok
»  Havalimanı'nda İş Cinayeti Eylemi
»  İmamoğlu'na 'Sözünü Tut' Çağrısı
»  Bügün Veganların Günü!
»  Eminönü'nde Balık Ekmekçiler Kazandı
»  Cezaevlerine ‘ Miraz bebek’ Düzenlemesi
»  Sayıları 15 Yılda 10 Kat Arttı
»  Rabia Naz Komisyonunda İlginç Öneri!
»  Meteoroloji'den Kar Uyarısı
»  Dayakçı Koca Nafaka da Ödemiyor!
»  Rusya 370 Ton Mandalinayı Geri Gönderdi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.