Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4774
EURO
35,0075
IMKB
9,080
ALTIN
2.328,740
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Tudor: Acı çekerek kazandık
Tudor: Acı çekerek kazandık
 
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Zor bir galibiyet elde ettkilerini dile getiren Hırvat çalışıtıcı şu ifadeleri kullandı:
 
25.9.2017 - 00:04

Tek amaç kazanmaktı. Tabiri caizse acı çektik ama bu tip galibiyetler takım ruhu için çok önemli. Önemli ve güzel bir galibiyet ama bunlardan ders çıkarmanız lazım. 30 dakikada istediğimiz bir Galatasaray oyunu yoktu, baskı altında gibiydik. Fantastik bir ikinci yarı geçirdik. Genel olarak baktığımızda kazanmayı hak eden taraftık. Gol pozisyonlarımızı bulduk. Burada kazanmak çok önemli. Bursaspor çok organize olan iyi kontaatağa çıkan bir takım. Önümüzde bir Karabük maçı var. O maçta da galip gelerek mill araya girmek istiyoruz.
FEGHOULI 11'E HAZIR
Onu bu tip gol atması için aldık. Geldiğinde bir sakatlığı vardı ve sezon öncesi hazırlıklarından geri kaldı. Tam olarak hazır değildi. Üst düzey ve klas bir oyuncu. Şu anda Karabükspor maçında ilk 11 başlayabilir.
BİZ DAHA İYİYDİK

Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursa'ya gelip kazanmanın hiçbir zaman kolay olmadığını söyledi. Tudor şöyle konuştu: "Özellikle Paul Le Guen, takımı iyi organize eden, iyi kontra atağa çıkaran bir hoca. Dürüst olmak gerekirse maçın başlangıcını kendi açımdan beğenmedim. İlk 30 dakika alışagelmiş bir Galatasaray yoktu sahada, umarım bundan ders çıkarırız. Kazanarak dersler çıkarmak da her zaman çok çok önemlidir. Diğer taraftan bakarsak bugün kazanamyı hak eden bir Galatasaray vardı. Maçın genelinde daha iyi olan taraf bizdik, psikolojik olarak bu tip maçlarda geriden gelip kazanmak takımın durumu için de iyidir. Şu an tek odaklandığımız şey Galatasaray maçı, bunu da kazanarak milli araya iyi girmek istiyoruz."
'BİR TAKIMIN LEHİNE HATALAR ÖN PLANA ÇIKTI'
İlk yarının kendileri için önemli bir test olduğunu belirten Igor Tudor, "Bu da galibiyetin değerini artırıyor. Diğer taraftan maça hazırlanırken bütün senaryoları düşünüyoruz. Kazandığımız, kaybettiğimiz, hepsini düşünüyoruz. Tabii ki bütün senaryolar maç başladığı zaman oyunculara odaklanıyor, o gün gününde olamayabiliyorlar" dedi. Dün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki hakem kararlarının sorulması üzerine Igor Tudor şu ifadeleri kullandı:
"Dünkü maçı seyrettim, ama kimin kazanacağı çok önemli değildi. Tabii ki maçlarda bir taraf lehine daha fazla hatalar olabiliyor, bazen isteyerek bazen istemeyerek ama dün geceki maçı tarafsız gözle değerlendiriyorum. Türk insanlar çok tutkulu, futbola sevgi duyuyorlar. Dün bir takımın lehine hataların ön plana çıktığını düşünüyorum. Seyredenler futbola bakış açısını kaybedebiliyorlar, dünkü maç da böyleydi."
Ayrıca Igor Tudor, başına yabancı madde gelmesinden ötürü tedavisi yapılan basın mensubu için, "Bu tür olaylar beni çok üzüyor. Direk muhattabı ben değilim ama üzüldüğümü söyleyebilriim" ifadesini kullandı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Aslan Bursa'yı Evinde Yıktı 2-1

Kocaman: Zor Bir Maçtı,Kazandık

Caner İçin Şok Sözler!
»  Şenol Güneş'e Tribün Şoku
»  Nefes Kesen Derbi Fener'in 2-1
»  Alanyaspor Trabzonda Tarih Yazdı 3-4
»  Futbolda Şike Depremi
»  Fatih Terim TFF'ye ihtarname çekti!
»  Ali Koç'tan Başkanlık İçin İlk Adım
»  Sergen Yalçın Sıfır Çekti,İstifa Etti
»  "Dolarlarım Sülalenize Bile Yeter"
»  Fenerbahçe'de Van Persie Depremi!
»  Fenerbahçe'ye Elmas müjdesi
»  Kartal Gümbür Gümbür 2-0
»  Antalyaspor Rıza Çalımbay Depremi
»  "Beşiktaş Derbisini Kazanmak Zorundayız"
»  Avrupa'nın Kralı Slovenya!
»  Osmanlıspor'da Bülent Uygun istifa etti
»  Bursaspor, Malatya'da Gol oldu Yağdı 4-2
»  Kayseri,Antalya'yı Eli Boş Gönderdi 2-0
»  Erdoğan'dan Yabancı Sınırlamasına Destek
»  Başakşehir'den Sessiz Başlangıç!
»  Konyaspor Fransa'da direğe takıldı
»  Ertuğrul Sağlam depremi!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.