Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Yanal: Bu Dönem Çok Zor Bir Dönem
Yanal: Bu Dönem Çok Zor Bir Dönem
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ümraniyespor maçında oyundan çıkarken ıslıklanan Slimani hakkında konuştu. Ersun Yanal, kadrodaki her futbolcuya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ersun Yanal, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
 
18.1.2019 - 00:34

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Ümraniyespor’a deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın 80. dakikasında yerini Frey’e bırakan Slimani’nin Fenerbahçe taraftarları tarafından ıslıklanması hakkında yorum yapan Ersun Yanal, kadrodaki her futbolcuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Ersun Yanal, Slimani’ye yapılan protesto ile ilgili “Bunlar bizim oyuncumuz… Hepsi bizim formamızı giyen oyuncular… Bu oyunculara ihtiyacımız var. Futbolcuların sahada daha dirayetli durmalarını sağlayabilirsek daha hızlı yol alabiliriz. Bizim de hızlı yol almaya ihtiyacımız var” dedi.

Olumsuz tabloyu toparlama adına önlerinde çok kısa bir süre olduğunu vurgulayan Yanal, eleştirilerin hedefinde olan Slimani ile ilgili şunları söyledi:

“Slimani ile attığı gollerle ilgili paylaşımda bulunduk. Oturduk, nasıl gol attığıyla ilgili güzel bir 45 dakika geçirdik ve bunu tekrar etmeyi düşünüyoruz. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor. Bu oyuncunun önceki yıllardaki gol yeteneğini herkes biliyor. Bugün itibarıyla 90 golünü izledik. Ben girdiği pozisyondaki vuruşunun dışındaki oyunda isteği, arzusu ve coşkusunu bazı maçlara göre yüksek olduğunu düşünüyorum ama bu yetmez, gol lazım. Sonuçta bizim oyuncumuz. Onu ayağa kaldıracak her şeyi yapmamız lazım ve yapıyoruz.”

Oyun ritmini yakalamakta sıkıntı çektiklerini söyleyen Ersun Yanal “İlk 30 dakikada pozisyonlar bulan bir Fenerbahçe izledik. Bunu daha uzun sürelere yaymamız gerekiyor. Dakikalar geçtikçe rakibimizin direnci arttı. Kaygı yüksek ve bu kaygıyı yönetmek zorundayız. Biz bu turu geçeceğiz. Ligde ve Avrupa’da da daha iyi oynayacağız. Fenerbahçenin daha hızla yükselişe geçeceği kesin” ifadelerini kullandı.

ERSUN YANAL’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ersun Yanal “Arada transfer yapmak oldukça zor… Her takım kendi futbolcusunu elinde tutmak ya da yüksek bedellerle satmak istiyor. Her gün her dakika bu konuyla ilgili çalışma yapıyoruz. Ancak kadrodaki oyuncularımızın tamamı bu skorla eve gidecek takım değil. Her ne olursa olsun daha iyi oynayacak bir takım var ortada… Öncelikle bunu sağlamak zorundayız” şeklinde konuştu.

Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin her maçı kazanmak için sahaya çıktığını kaydetti. Bir basın mensubunun, “Eskiden Fenerbahçe için 17’de 17 yapacak iddiaları konuşulurdu. Transfer olmasa bile gerçekçi hedefiniz nedir?” sorusuna Yanal, “Fenerbahçe, kazanma tavrı gösterir ve bu tavrı gösterecek oyuncularla oynar. Bu tavrı gösterecek oyuncularla oynayacağız. Bu aylarda transfer yapmak çok zor. Bu dönem çok zor bir dönem. Çok dikkatli davranmak zorundayız. Fenerbahçe en iyisini yapacaktır” şeklinde cevap verdi.

Yanal, karşılaşmada kırmızı kart gören Eljif Elmas’ın genç bir oyuncu olduğunu ve yaşı sebebiyle çok kolay yıpranabileceğini de aktararak, “Eljif, kıymetli ve değerli bir oyuncu. Takım sonuçlara gitmeye başladığında Eljif farklı bir değer olarak karşımıza çıkacaktır. Eljif bizim için bir değer” diyerek sözlerini tamamladı.

Son güncelleme 23:56 | 17 Ocak 2019



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Aatif Chahechouhe, Çaykur Rizespor’da

Ali Koç FB TV'de Camiaya Seslendi!

Ozan Kabak Resmen Stutgart Yolcusu
»  Beşiktaş'ta Ayrılık
»  Fenerbahçe'de Beklenen Ayrılık
»  Fenerli Sadık'a Olay Mesaj...
»  Ankaragücü'de Şok İstifa
»  Onur Kıvrak'tan Şok Karar
»  Fenerbahçe'den Gollü Prova
»  Galatasaray'a Brezilyalı Stoper
»  Fatih Terim'den Medyaya Veryansın
»  Serdar Aziz'den Transfer Açıklaması!
»  F.bahçe Ozan Tufan’ı Kiraladı!
»  3 Büyüklerin Gözdesi F.Bahçe'de
»  Fatih Terim 2 Yıldızın Biletini Kesti
»  Volkan Demirel Özür Diledi
»  Volkan Demirel Affedildi
»  Beşiktaş’ta flaş gelişme!
»  Rodrigues Yuvadan Uçuyor!
»  Beşiktaş'ta 6 Futbolcu Yolcu
»  "Burak Yılmaz Beşiktaş'ta"
»  Mbaye Diagne'ye Çılgın Teklif!
»  Kasımpaşa'da Sinan Gümüş Sesleri!
»  F.Bahçe'den Aatıf ve Dirar Kararı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.