Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3859
EURO
35,0259
IMKB
9,080
ALTIN
2.324,450
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Yanal: En Kötü Takımlarından Biriyiz
Yanal:  En Kötü Takımlarından Biriyiz
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolculardan Skrtel, Zenit maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe'nin ligdeki hücum performansına yönelik olarak gelen soruları da yanıtlayan Yanal, "Beceri oranına bakarsak, ligin en kötü takımlarından biriyiz." dedi.
 
21.2.2019 - 00:04

 


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında yarın Zenit ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın oynanacağı Gazprom Arena’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, Zenit’in güçlü yönlerini bildiklerini ifade ederek, ”İki takımın da güçlü yönlerini birbirlerine kabul ettirmeye çalışacağı bir maç olacak. Hızlı oyun ve tempoda rakibimizden üstün olmaya çalışacağız” dedi.

”TEMPOMUZU RAKİBE KABUL ETTİRMEK DURUMUNDAYIZ”

Zenit’in tek dezavantajının Rusya ligine verilen ara olduğunu ifade eden Ersun Yanal, ”İlk devresi 1-0 bizim lehimize kapandı, bu avantajı korumak ve rakibimizin güçlü yönlerini engellemeye çalışacağız. Özellikle maçın başındaki oyun iştahımızı ve tempomuzu rakibe kabul ettirmek durumundayız” diye konuştu

”SORUN TOPU İÇERİ SOKMAK”

Yanal, sarı lacivertli ekibin pozisyonları değerlendirmekte zorluk çektiğini dile getirerek, ”Oynadığımız maçlardaki beceri oranına bakarsak, en kötü beceri oranlarından bir tanesine sahibiz. Oyunun hücum bölgesine kadar getirilip, topun kaleye atılması noktasına kadar herhangi bir sorun görünmüyor. Bu konuda bizden çok daha kötü takımların gol istatistiği bizden çok daha yüksek. Sorun topu içeri sokmak. Bunun sayısını artırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

”TÜRKİYE’DE VE AVRUPA’DA YÜKSEK MOTİVASYONDA KALMAMIZ GEREKİYOR”

Ersun Yanal, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da yüksek motivasyonda kalmaları gerektiğini dile getirerek şunları söyledi: ”Türkiye liginde şampiyonluk yarışını kovalamadığımızdan dolayı, Avrupa’daki bu şansımızı devam ettirmek tabii ki çok büyük bir arzumuz. Karşımızdaki rakip de güçlü bir rakip, Rusya lideri. Biz de güçlü bir takımız ve bu turu geçmek istiyoruz.”

"SLİMANİ YERİNE AYEW OYNAYACAK"

Fenerbahçe’nin Zenit karşısında çıkacağı kadro ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yanal, “Elimizde bir kadro var ve bu kadroyla çıkıp elimizden geleni yapacağız. Seçim yaparken elimiz çok güçlü değil ama biz daha çeşitliliği olan oyuncuları takıma katmayı seçtik. Şener uzun zamandır oynamasa da kariyeri ortada bir oyuncu. Bu maçları oynayabilecek oyuncularımız var. Ayew'i yarın ileri uçta kullanmayı düşünüyoruz. Slimani'yi Zenit maçında kullanmayacağım. Tereddütlerimiz var. Rakip bize önlem almak durumunda çünkü hızlı hücum edebilen bir takımız” ifadelerini kulandı.


SKRTEL: ÇOK İYİ HAZIRLANDIĞIMIZA İNANIYORUM

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Martin Skrtel ise şu ifadeleri kullandı: "Bir hafta önce Zenit’le oynadık. Bizi nelerin beklediğini iyi bir şekilde biliyoruz, rakibimizi tanıyoruz. Çok iyi hazırlandığımızı inanıyorum. Benimle ilgili olarak ise buraya dönmek her zaman çok güzel. 3.5 yıl burada oynadım, sadece güzel anılar var aklımda. Benim geleceğimin herhangi bir önemi yok, yarın Zenit ile oynayacağız bir karşılaşma var. Şu anda tamamen bu maça odaklanmış, tamamen bu maça konsantre olmuş durumdayız. Sonrasında ne olacağını ilerleyen dönem gösterecek."

Zenit’in yeni stadyumu ile ilgili gelen bir soruya yanıt veren Skrtel, "Daha önce statla ilgili şeyler duymuştum. Ama geldikten sonra olumlu anlamda şaşırdım. Buradayken eski statta oynuyorduk. Oranın şartları çok farklıydı, soğuk ve kar vardı sadece. Sadece oyuncular için değil, taraftarlar için de farklı olduğunu düşünüyorum bu yeni stadın. Şubat ayındayız, St. Petersburg’tayız. Kapalı bir statta böyle hava şartlarında oynayabilmek çok güzel. Sadece mutluluk veriyor bana burada olmak" dedi.

Kazanmanın parolasının ilk maçın ilk yarısındaki performans olduğunu söyleyen Skrtel, "İlk maçın ilk yarısında yaptığımızın aynısını yapmamız gerekiyor. Aynı performansı göstermek istiyoruz, çünkü o performansımız üst düzey bir performanstı. Aynısını yapmaya çalışacağız" diyerek sözlerini noktaladı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Antalya'da mete Kalkavan'a Öfke

Arda Turan Bu Kez Takdir Topladı

Mustafa Denizli’ye Şok Protesto!
»  Aslan Kasımpaşa'ya Kükredi 4-1
»  Rıdvan Dilmen: İnsan Futboldan Soğuyor
»  "Oyuncularıma Yürekten,Kocaman Sevgiler"
»  Kadıköy'de 'Kocaman' Kayıp 1-1
»  Quaresma: Şampiyon Olmak İstiyorum
»  F.Bahçeden MHK'nın Yeni Üyesine Tepki
»  Bu Paylaşım G.Saray'ı Çıldırtacak
»  Aslan Avantajı Kaptırdı 1-2
»  Ali Koç'tan Bomba Sözler
»  Yıldırım Demirören'den İstifa Kararı
»  Akhisar'da Fatura Cihat Aslan'a Kesildi
»  İddia İhalesi Sonuçlandı
»  İddia ihalesinde son durum
»  Slimani Attı,Fener Avantajı Kaptı 1-0
»  MHK Başkanı Yusuf Namoğlu İstifa Etti
»  Yiğdolar Galibiyet Serisini Sürdürdü 2-1
»  Ankaragücü Kasımpaşa'ya Patladı 3-0
»  Milli Takımda Lucescu Dönemi Sona Erdi
»  Türk Telekom'da Belhanda Şov 3-1
»  Burak Yılmaz Şovunu Yaptı 2-0
»  Vodafon Park'ta 'Aşk Yeniden'...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.