Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
IMKB
8.876,000
ALTIN
2.926,150
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İZMİR'DEKİ KATLİAMIN ARDINDAN TECAVÜZ
İZMİR DEKİ KATLİAMIN ARDINDAN TECAVÜZ
 
İZMİR'in Basınsitesi semtinde, 4 akrabasını öldürüp birini yaralayan İ.V., geçen yıl eşinin yeğeni olan N.T.'nin, okuldan kaçırdığı oğlu T.V.'ye tecavüz ettikten sonra başını taşla ezip öldürmeye çalışmasını kabullenemediğini, katliamı bu yüzden gerçekleştirdiğini söyledi. İ.V.'nin, olayın ardından baygınlık geçirdiği için öldürmediği kayınvalidesi Necmiye Gündüz'e “Kızını gözlerinin önünde öldüreceğimi söylemiştim, işte yaptım” dediği de belirtildi.
 
5.11.2007 - 17:20

Bir fahri konsoloslukta şoförlük yapan 43 yaşındaki Uğur Tüfekcioğlu, aynı yerde aşçılık yapan eşi 36 yaşındaki Cennet Tüfekcioğlu, yeğeni Elif Gümerof ile mobilya mağazasında çalışan eşi Ömer Gümerof, dün öğle saatlerinde, İzmir- Aydın Otoyolu'nda gişe görevlisi olarak çalışan Cennet Tüfekcioğlu'nun diğer yeğeni Ayşe Aygör'ün 52/12 sokak 19 numaradaki evinde kalan anneleri Necmiye Gündüz'ü ziyarete geldi.
Yusuf Aygör'le evli olan İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisi'nde görevli hemşire Ayşe Aygör'ün nöbette bulunduğu sırada eve giden İ.V., katliam yaptı. İ.V., bacanağı Uğur Tüfekcioğlu, baldızı Cennet Tüfekcioğlu, Ömer Gümerof ve Yusuf Aygör'ü tabancayla vurarak öldürdü, Elif Gümerof'u ise ağır yaraladı. İ.V., daha sonra Buca Merkez Karakolu'na giderek teslim oldu.

ÖLDÜKLERİNDEN EMİN OLMAK İÇİN BAŞLARINA ATEŞ ETMİŞ

Gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen İ.V.'nin ifadesi evde yaşananlara ışık tuttu. İ.V., 2006 yılında baldızı Cennet Tüfekcioğlu'nun 17 yaşındaki oğlu N.T.'nin, kendi oğlu 14 yaşındaki T.V.yi okuldan kaçırıp ormanlık alana götürerek tecavüz ettiğini, sonra da başına taşla vurarak öldürmek istediğini anlattı. Dereye atılmış bulunan oğlunun hayati tehlikeyi atlattıktan sonra olayı anlatmasıyla şikayetçi olduklarını, N.T.'nin yakalandığını, yargılamasının ardından ‘cinsel istismar ve adam öldürmeye tam teşebbüs’ suçlarından 7 yıl hapis cezasına mahkum edildiğini söyleyen İ.V., olay günü de oğlu hakkında ifade veren Yusuf Aygör'le konuşmak için evine gittiğini belirtti. İ.V., bu sırada N.T.'nin ailesine ait otomobili kapıda görünce sinirlendiğini, Aygör'ün de kendisine kötü davranması üzerine tabancasını çıkararak ateş ettiğini söyledi.

Oğlunun gururunu kurtarmak için katliamı gerçekleştiridiğini öne süren İ.V.'nin, ilk olarak dairenin çıkış kapısında karşısına çıkan Uğur Tüfekcioğlu'nu, ardından kendisini merdivenlerde engellemeye çalışan Yusuf Aygör'ü öldürüp içeri girdiği, bu sırada karşısına çıkan Ömer Gümerof'u ve Elif Gümerof'u vurduğu, son olarak da oda oda dolaşarak aradığı Cennet Tüfekcioğlu'nu öldürdüğü belirlendi. İ.V.'nin akrabalarının öldüklerinden emin olmak için daha sonra başlarına da ateş ettiği ortaya çıktı.

KATLİAMI UZUN SÜREDİR PLANLAMIŞ

Oğlunun tecavüze uğradığının ortaya çıkmasının ardından mahkeme sürecicinde sık sık aileyi tehdit eden İ.V.'nin bulundurma ruhsatlı tabancayı da bu sırada aldığı tespit edildi. Yakınlarının ifadesine göre İ.V.'nin sık sık telefonla arayarak, N.T.'nin babası Uğur Tüfekcioğlu'nu ve annesi Cennet Tüfekcioğlu'nu evine alan tüm akrabalarının düşmanı olacağını, çifti evinde gördüğü kişileri de öldüreceğini söylediği kaydedildi.

‘KIZINI ÖLDÜRECEĞİMİ SÖYLEDİM YAPTIM’

Katliam sırasında baygınlık geçirdiği için ölümden kurtulan Necmiye Gündüz'ün yakınları da, İ.V.'nin herkesi öldürdükten sonra, dehşete tanık olan kayınvalidesi Güzdüz'ün yanına giderek “Kızın Cennet'i öldüreceğimi söylemiştim. İşte gözlerinin önünde öldürdüm” dediğini söyledi.

‘EŞİMİN ARKASINDAYIM’

Eşinin, kız kardeşini, kocasını ve yeğenlerinin eşlerini öldürdüğünü öğrenen Emine V. ise tecavüze uğrayan oğlu T.V. ile Bozyaka'daki Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Emine V., birlikte gözyaşı döktüğü oğluyla eşinin çıkmasını bekledi. Eşinin her zaman arkasında olduğunu söyleyen Emine V., “Oğlum o olaydan sonra konuşma güçlüğü çekmeye başladı. Psikolojik bunalıma girdi. Eşim oğlunun böyle bir olay yaşamasını asla kabullenemedi. Akrabalarımız da karşı ifade verince çok sinirlendi. Ben eşimin arkasındayım” dedi.

ÇOCUKLAR ANNELERİNE VERİLECEK

Dehşet anlarına tanık olan ölen Ömer Gümerof'un 1 yaşındaki kızı Sezin Gümerof ile Yusuf Aygör'ün 2 yaşındaki oğlu Erkin Aygör ise olayın ardından komşularına teslim edildi. Hala komşularında bulunan çocukların her ikisinin de annelerinin sağ olduğuna dikkat çekilerek, daha sonra yakınlarına teslim edilecekleri belirtildi.

CENAZELERDEN İKİSİ İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Bu arada Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılanlardan Yusuf Aygör'ün cenazesi, toprağa verilmek üzeze memleketi Ankara'ya gönderildi. Uğur ve Cennet Tüfekcioğlu ise, ikindide kılınacak cenaze namazının ardından İzmir'de Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ömer Gümerof'un cenazesi için ise, Bulgaristan vatandaşı olması nedeniyle bu ülkeden gelecek yakınlarının beklendiği, Dışişleri Bakanlığı'yla yapılacak olan yazışmaların ardından, kararlaştırılacak yerde toprağa verileceği bildirildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Basınsitesi'nde akrabaları İ.V. tarafından öldürülen Uğur Tüfekcioğlu ve eşi Cennet Tüfekcioğlu'nun cenazeleri, yakınları tarafıdan Mezarlıklar Müdürlüğü'nden alınarak Şirinyer semtindeki Darül Kuran Camii'ne götürüldü. Uğur ve Cennet Tüfekcioğlu'nun cenazeleri, ikindide kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İŞTE HER ŞEYİ ANLATAN FOTOĞRAF

ASKERLER PKK'LILARLA BÖYLE VEDALAŞTI

DTP'Lİ ÜÇ MİLLETVEKİLİNE SAVCILIK İNCELEMESİ
»  8 ASKERE, KÖSTEBEK VE YOU TUBE SORGUSU
»  "ASKERLERİN KURTULMUŞ OLMALARINA SEVİNEMEDİM"
»  İŞTE ASLANLI VİLLA
»  OPERASYONDAKİ ASKERLERE PUSU TİPİ PANTOLON
»  ÇİÇEK: " SUÇ ÜSTÜ YAKALANDILAR "
»  KANDİL'E BU KEZ DE ALMAN TELEVİZYONU GİRDİ!
»  PKK İLE İMZALANAN METİN DE NE VARDI
»  SINIR ÖTESİ OPERASYON HİÇ OLMAYACAK
»  SIKIŞAN PKK'NIN ŞEYTANİ PLANI
»  RAHŞAN HANIM, ECEVİT'İN MEZARINA YİNE GİTMEDİ
»  İŞTE PKK'NIN İKİ GİZLİ TEKLİFİ!
»  8 ASKER, ANKARA'DA SORGUDA
»  SEZER GİTTİ, AMA SEZER DÜŞMANLIĞI BİTMEDİ
»  "PKK ORGANİZE BİR KÜRT İSYANIDIR"
»  MAVİ HAT'TA RECAİ KUTAN'IN MÜŞAVİRİ DE TUTUKLANDI
»  OPERASYONUN PERDE ARKASINDA GÜL SÜRPRİZİ
»  OVAL OFİSTE KRİTİK GÖRÜŞME
»  AKCİĞER KANSERİNİN ŞİFRESİ ÇÖZÜLÜYOR
»  KAÇIRILAN ASKERLERİ TESLİM ALAN DTP'LİLER KAHRAMAN GİBİ DÖNDÜ
»  TÜRKİYE'YE İSTİHBARAT KAZIĞI NASIL ATILDI?
»  GENELKURMAYA "ZEHİRLİ CİP" İHBARI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.