Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
IMKB
9.602,000
ALTIN
3.438,070
 
Hava Durumu ANKARA
-9 / -3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İmamoğlu'ndan Videolu Mesaj!
İmamoğlu ndan Videolu Mesaj!
 
CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı İmamoğlu, paylaştığı video ile vatandaşları CHP'ye üye olmaya ve 23 Mart'ta partinin cumhurbaşkanı belirleme seçiminde oy kullanmaya çağırdı.
 
23.2.2025 - 09:31

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı ve ön seçim süreciyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

İmamoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Cumhurbaşkanlığı için yapılacak olan ön seçim için sandığa gitme çağrısında bulunurken, yurttaşları CHP'ye üye olarak ön seçim için oy kullanmaya çağırdı.

28 Şubat tarihine kadar partiye üye olan herkesin oy kullanabileceğini aktaran İmamoğlu, ön seçim ile beraber partinin üye sayısında büyük bir artış yaşandığı kaydetti.

İmamoğlu paylaştığı yeni videoda şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli vatandaşlarımız, Türkiye için meşakkatli ama bir o kadar da umut dolu yeni bir yolculuğa çıktık.

Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarından emanet, Cumhuriyet Halk Partimizin Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurumuzu yaptık.

Adaylığımız için imza veren, başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, tüm milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sevgili vatandaşlarımız, partimizin üyeleri 23 Mart Pazar günü 81 ilimizde sandığa gidecek.

28 Şubat Cuma günü saat 17'ye kadar partimize üye olan herkes, ön seçimde oy kullanma, Türkiye'nin geleceği için söz söyleme hakkına sahip olacak. Cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirleme kararı tarihimizde görülmemiş bir demokrasi devrimi olmuştur.

Bu karar açıklandıktan sonra, partimize yeni üyelik başvurularında çok büyük bir artış yaşandığını, memnuniyetle takip ediyorum. Ancak daha çok olmalıyız. Daha çok olmalıyız ki 23 Mart'ta söyleyeceğimiz sözü tüm dünyaya duyuralım.

Demokrasilerde mühür milletin elindedir. Milletin iradesi de tüm siyasi hesapların üzerindedir. 23 Mart'taki sandık öncü sandıktır. İhtiyaç duyduğumuz azim ve kararlılık bu sandıktan tüm ülkeye dalga dalga yayılacak, eski ve yeni üyelerimiz kullanacakları oylarla öncü olacak. Tarih sayfalarındaki yerlerini alacaktır. 23 Mart'taki sandık, Türkiye'nin önünü açılacak yeni bir yol haritasıdır. O yolu açmanın mücadelesini hep beraber paylaşacağız.

Her yeni üyelik ülkemizdeki kötü gidişe yükselen bir ses olacaktır. Vereceğiniz her oy milyonların cesaretine kanat takacak. Sandığa giderken atacağınız her adım filizlenen yeni bir umut olacak.

Göstereceğiniz irade büyük bir zaferin habercisi olacak. Sesiniz öyle gür çıkacak ki bütün dünya duyacak. Gelin değişimi ne kadar istediğinizi gösterin. Umutsuzluğa teslim olmadığınızı gösterin.

Özgür ve adaletli Türkiye için iradenizi gösterin. Vereceğiniz her oy adaletsizliğe itirazdır. Vereceğiniz her oy umutsuzluğa itirazdır. Vereceğiniz her oy zengin ve güçlü Türkiye için değişim ateşine ışık olacaktır.

Hepinizi bu tarihi sürecin bir parçası olmaya, değişimin gücüne güç katmaya, adalet, refah, eşitlik ve özgürlük mücadelesine omuz vermeye davet ediyorum.

Abone Ol



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Yavaş,Algı Operasyonana Kapıları Kapattı

Muayene ÜcretineTepkiler İndirim Getirdi

Özel'den Diploma Soruşturmasına Tepki
»   Salim Ensarioğlu, AKP’ye Katılıyor
»  İmamoğlu'na'Sahte Diploma' Soruşturması
»  Rusya'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret!.
»  Hurda Teşviği Bekleyenlere Kötü Haber
»  İmamoğlu Ön Seçimde Resmen Aday
»   MİT'ten Irak'ta 'PKK' Operasyonu!
»  Ankara Mamak'ta Korkutan Deprem
»  Erdoğan'dan Zorlu'ya Önemli Görev
»  İmamoğlu Yeterli İmzaya Ulaştı
»  Motorine Zam Geliyor
»  Bahçeli'den Çiftçiye Buğday Desteği
»  Özgür Özel'den Dursun Çiçek Açıklaması
»  CHP'de İlk Aday Adayı Dursun Çiçek
»  Mansur Yavaş Bağımsız Aday mı Olacak?
»  TüsiadYöneticileri İfadelerinde Ne Dedi?
»  Atatürk'ün Meclisi'nde Skandal İfadeler
»  TÜSİAD Yöneticilerine Yurt Dışı Yasağı
»  "Eyy Tüsiad Haddinizi Bileceksiniz"
»  Tüsiad Yöneticileri İfadeye Götürüldü
»  CHP Kurultayı'nın İptali Davasında Karar
»  Murat Kurum'dan Mansur Yavaş'a Ceza!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.