Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4365
EURO
37,9760
IMKB
9.741,000
ALTIN
3.369,400
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 5 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ŞAHİN, SÜMELA'DAKİ AYİN GİRİŞİMİNE NE DEDİ?
ŞAHİN, SÜMELA DAKİ AYİN GİRİŞİMİNE NE DEDİ?
 
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Sümela Manastırı'ndaki ayin tartışmasına ilişkin olarak "Herkes ziyaret ettiği ülkenin kuralarına uymak durumundadır" dedi.
 
16.8.2009 - 21:58
TBMM Başkanı Şahin, Karabük'te Eskipazar Kaymakamlığını ziyaret ederek doğum izninde olan Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli'nin yerine vekaleten bakan eşi Yenice Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli'den brifing aldı.

Şahin, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahin, bir gazetecinin Sümela Manastırı'ndaki ayin tartışmasına ilişkin sorusunu cevaplandırırken şöyle dedi:

"Türkiye kuralları olan bir ülkedir. Müze müdürü hanımefendinin kuralları hatırlatarak buranın bir müze olduğunu ve burada herhangi dini etkinliğin yapılamayacağını söylediğini dün akşam haberlerde izledik. Örneğin, İstanbul'da da geçmişte ibadethane iken şimdi müze olarak kullanılan yerler var.

Burası Müslümanlara ait bir mekan da olsa dini ayin yapılmasına izin verilmiyor. Bunun, gayrimüslim vatandaşlarımız veya buraya gelen yabancı kişilerce istismar edilmiş olması tabi kabul edilebilir durum değil. O nedenle herkes ziyaret ettiği ülkenin kurallarına uymak durumundadır. Bunu zorlamak medeni insanlara yakışmaz."

"Terör örgütü üyelerinin demokratik açılımın konuşulduğu günlerde ilk eylemlerinin yıl dönümünü kutlamasını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine de Şahin, "Bu sorunun cevabını, açıklamasını siyasi makamlara bulunan kişiler yaparlar. Ben bu konuda bir değerlendirme yapmayayım" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VALİ'NİN ŞEHİT ACISI

SIR ADAM ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK TÜRKİYE'YE GELDİ

3 BİN METREDEN DÜŞTÜ ÖLMEDİ
»  TRAFİK RADAR NOKTALARI İNTERNETE DÜŞTÜ
»  KONTÖR KAZIĞINA NEŞTER
»  İLKOKULU BİTİREMEDEN 90 YAŞINDA ÖLDÜ
»  İNTERNETTEKİ ONLİNE OYUNLAR VİRÜS YATAĞI
»  HAKİM , ÖLÜM YOLUNU GÖSTERDİ
»  BİTLİS'TE TRAFİK KAZASI : 21 YARALI
»  BELEDİYE BAŞKANINA YUMRUKLU SALDIRI
»  KAÇAK SİLAHLARI TESLİM EDİN
»  6 BİN KİŞİ ÖLDÜ BİR BEN CEZA ALDIM
»  NEŞET ERTAŞ'TAN DERS GİBİ SÖZLER!
»  TRT'DEN BİR İLK
»  FACEBOOK'TA YAPILMAYACAK HATA
»  EN DOĞRU VE MÜKEMMEL DİN'İN İSLAM OLDUĞU SAPTANDI
»  AKP'YE SİYAH ÇELENK
»  ENERJİ İÇECEKLERİNDEKİ ZARAR!
»  ADANA'DA SAHUR'DA DAVUL ÇALMAYA YASAK GELDİ
»  SAĞLIKLI CEP TELEFONU KULLANMA ÖNERİLERİ
»  ANTALYA'DA TEKNOSA AÇILIŞINDA İZDİHAM!
»  POLİS'E, 'GÖBEK' UYARISI
»  TÜRKİYE'NİN FANTEZİ GERÇEĞİ!
»  "CLİNTON AMCA KİRVEM OLSUN"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.