Dev maçın ardından Kaan Koç’a konuşan Volkan “Şartlar değişir de bir gün diğer 3 Büyük takımdan teklif gelirse ne yaparsın?” sorusuna verdiği “Futbolu bırakırım. Allah öyle bir şey göstermesin. Bir gün F.Bahçe’de istenmezsem başka bir yerde oynamam” yanıtıyla F.Bahçe sevgisini net bir şekilde ortaya koyarken sözlerini şöyle sürdürdü:
“İDOLLERİM her zaman Rüştü ve Engin ağabeyler oldu. Ufakken arkadaşlarla top oynarken bile kaleye geçtiğimde, hani herkes bir futbolcu olur ya, ben de ‘ben Engin’im’ diyordum.
Özgüvenim her zaman çok yüksek oldu. Başarılı, okul ortamında da göze batan-amiyane tabirle “ünlü” ve tanınan biriydim. Bu insanları rahatsız ediyor olabilir ama ben buyum. Hiçbir zaman farklı davranmadım.
F.BAHÇE’DEN ilk teklif aldığım dönemde birkaç farklı kulüp de beni istiyordu. Menajerim Erdinç Şehit’le arabaydık, otoban kenarında durduk. Beni isteyen kulüplerin adını saydı. F.Bahçe’den de teklif var ama orada önünde Rüştü ağabeyin olacak dedi. Ben de ‘Hiç farketmez, önümde 10 kaleci de olsa F.Bahçe’ye giderim” dedim ve kabul ettim. Biz sülalece F.Bahçeliyiz, arada birkaç Beşiktaşlı var ama F.Bahçe benim için bambaşkaydı.”
‘6’DA 6 YAPAR 2 KUPAYI ALIRIZ’
G.Saray karşısında kalesinde kâh devleşen kâh uzayan ve rakiplere geçit vermeyen Volkan Demirel önlerindeki 6 maçın 6’sını da kazanarak 2 kupayı birden kazanacaklarına inandığını söyledi.
‘İçimden geleni söylüyorum’
F.BAHÇE değil başka bir takımda oynasam ve yine bu kadar başarılı olsam yine üzerime gelirlerdi. Ama tabii ki F.Bahçeli bir futbolcu oluşum da bunu tetikliyor. Her zaman söylüyorum; ‘yükseklerde fırtına çok olur.’ Bana zarar veriyor, insanlar antipatik buluyor ama tek yaptığım şey içimden geleni söylemek, taraftarla konuşur gibi konuşmak. Beni rakip takımların, 4 Büyükler’in fanatik olmayan taraftaları seviyor. Fanatikler sevmiyor. Bu da çok doğal. Ben de F.Bahçe tribünlerinden geldim. F.Bahçe taraftarı olarak rakip takımlardan sevmediğim, antipatik bulduğum oyuncular oluyordu benim de.”
Volkan Demirel derbide yaptığı kurtarışlar sonrası twitter’da fenomen oldu
‘Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz’ VOLKAN TUTAR!
monvue: "Heyecandan odamdaki topa vurdum, Volkan gelip onu bile tuttu."
yasemin_kayan: "Sevinçten telefonu havaya attım, Volkan geldi onu da tuttu."
AsenaKaracaGH: "Annemin sinirle bana fırlattığı terliği de geldi Volkan tuttu. Yok artık"
erdincuygun: Murat Kekilli: ”Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz ! Volkan: Ben tutarım.”
o0daredevil0o: “Boğaz köprüsünden aşağı vatandaşın atlamasıyla çaresiz kalan Emniyet Volkan’ı çağırdı”
NilMerdan: “Okulda hocam aklında bir sayı tut dedi onu bile Volkan geldi tuttu”
VATAN