Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Damada Göre Her Şey 3.6 Röntgen"
 Damada Göre Her Şey 3.6 Röntgen
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener, Çernobil felaketini anlatan HBO yapımı 'Chernobyl' dizisine göndermede bulunarak "Görevden almanız gereken kişinin damadınız olduğunu herkes görüyor siz de görün. Bakalım gençler anlayacak mı? Yerde grafit var sayın Erdoğan. Damat enflasyonda hedefi tutturduk diyor. Kıyamet kopsa dengeleniyoruz diyecek. Damada göre her şey 3.6 röntgen. Her şey ne çok iyi ne de felaket." şeklinde konuştu.
 
9.7.2019 - 10:15

Akşener'in konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Buradan MHP'ye sesleniyorum. Terörle aranıza mesafe koyun.

-HDP Grup Başkanvekili diyor ki, İYİ Parti, HDP'nin oylarıyla seçildi. Aklıma Nasrettin Hoca fıkrası geldi. Nasrettin Hoca'nın canı ciğer çekmiş. Sabah evden ayrılırken canım ciğer yahnisi çekti. Sana öğlene doğru iki okka ciğer yollayacağım akşama yiyelim demiş. Göndertmiş, ateşe koymuşlar. Bir komşusuna iki çift laf etmeye gitmiş ve tencereyi ateşte unutmuş. Muhabbet bittikten sonra eve gelmiş ama artık çok geç. Ev kadınları bilir. Hocanın eşini almış bir telaş. Adam aç gelecek, yahni yandı. Hoca gelmiş karnı aç. Yahniyi koy yiyelim demiş. Ciğeri kedi yedi demiş. Hanım hanım, bu kedi elimde ve muhtemelen iki okka çekiyor. Kedi buradaysa ciğer nerede? Ciğer buradaysa kedi nerede? HDP Grup Başkanvekilinin hesabı böyle. HDP bizi desteklediyse HDP'ye kim oy verdi?

-Sayın Erdoğan ve damadı yapısal reform lafını dillerinden düşürmüyor. Ama dediklerinin tam tersini yapıp kendilerinden önce başlayan kazanımları yıkmakta sınır tanımıyorlar. Cuma gecesi KHK ile Merkez Bankası başkanını görevden aldılar. Sayın Erdoğan asıl görevden alması gereken kişinin damadı olduğunu göremiyor. Zaten bu senenin başında kârını hazineye aktarmışlardı. Şimdiyse gözlerini ihtiyat akçesine diktiler. Buna karşı koyanlara ise yoluma taş koyma diyerek ansızın görevden aldılar.

-Görevden almanız gereken kişinin damadınız olduğunu herkes görüyor siz de görün. Bakalım gençler anlayacak mı? Yerde grafit var sayın Erdoğan.

-Damat enflasyonda hedefi tutturduk diyor. Kıyamet kopsa dengeleniyoruz diyecek. Damada göre her şey 3.6 röntgen. Her şey ne çok iyi ne de felaket.

-Şimdi kendi hayatımdan beş yıldır yaşadığım bazı konuları sizinle paylaşmak istiyorum. Sizler aracılığıyla milletimizle paylaşmak istiyorum. 7 Haziran 2015 seçimleri. Damadın kardeşinin yönettiği, sayın Erdoğan'ın sahibi olduğu söylendiği bir televizyonda kadının bir kadına yakışmayacak hareketlerinin bulunduğu bir kasetin duyumu var dendi. Elbette kadınlar beni anlayacaktır. Lütfü Bey arayıp bildirdi bana. Önce, bütün vücudum uyuştu. Sonra acaba bir hata mı var diye baktım. 45 dakika kendimi bilemedim. Dişlerim takır takır vurdu. Saklanmak istedim. Kalktım, ben Hz Ali'yi çok severim. Medet ya Ali, Allah'ım kuvvet ver dedim. Kalktım ve mücadeleye başladım. Dört gün sonra sayın Erdoğan aradı ve AK Parti'den insanlar aradı. Beşinci gün Bahçeli bir kadın belediye başkan yardımcısını gönderdi. Kasetlerle ilgili arkadaşlarımıza yönelik zamanında yapılan o kumpasla ilgili bütün veballeri ödedik, kendini üzmesin. Kaseti olsa ne gam. Onunla yolları ayırmayacağız dediler.Eşimin yanında bu cümleyle karşılaştım. Sonra işin ucunu bırakmama kararım sebebiyle mücadeleye devam ettim. Bugün aramızda bulunan, kendisini sayın Bahçeli'nin özel kaleminin arayıp bu kadar bağırıp çağırmasın kampanyamızı örtüyor diyerek uyarıldım. Ama çok genç kadınlardan müthiş hikayeler dinledim. Mobbing'e, tacize uğrayan kadınlar için mücadele ettim. Mahkemeyi sonuna kadar takip ettim. Bir kadın hakim, sayın Erdoğan'dan korktuğundan, Saray'dan korktuğundan konuyu dinlemeden bu üç iftiracıya beraat verdi. Devri ittifakınızda kadınlarınız, gelinleriniz, kızlarınız ve ailenizdeki her kadın için "Birinden duydum, bir kadına yakışmayacak hareketlerinin bulunduğu bir kaseti varmış" demek serbest kaldı. Övünün, övünün!

-İmza toplayarak kongre talebiyle yola çıktık. Erkeklere de iftiralar atıldı ama bana kadın olduğum için çok çirkin iftiralar atıldı. Bir arkadaşımızı sayın Bahçeli çağırdı. Evimin önünde çekilmiş fotoğrafı gösterdi beni izlettiğini söyledi, 01 plakalı kırmızı otomobille beni her türlü izlettiğini söyledi. Arkasından terbiyemin müsade etmeyeceği bir söz söyledi.

-Bir MHP Genel Başkan Yardımcısı'nın sekreteri, bir başkasının yeğeni, torunumun gayri-meşru olduğunu yazdı ve ben bu işi de hukuki olarak çok sıkı takip ettim. Sayın Erdoğan, devri iktidarınızda polisiniz İP numarası bulacak imkanı olmadığını söylediler. Canı isteyen 9 aylık bebeğe gayri meşru diyebilir ve serbest kalabilir. Övünün!



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kılıçdaroğlu’ndan Ekonomi Paketi Tepkisi

Dövizle Askerlik Bu yıl 5 Bin 133 Euro

'Babacan'ın Yol haritası'
»  Doğu Akdeniz'de Yüksek Gerilim
»  Yavaş'tan ODTÜ Yönetimine Flaş Teklif
»  İstanbul'da Şafak Operasyonu
»  "Biz Sıradan Bir Devlet Değiliz"
»  Erdoğan'dan Babacan Hamlesi
»  AK PARTİ'den yeni torba yasa teklifi
»  Ali Babacan AK Parti'den İstifa Etti
»  AK Parti ve MHP'den Önergelere Ret
»  Üniversiteliye İşsizlik Ödeneği Teklifi
»  Muharrem İnce Günah Çıkarttı
»  ODTÜ'de KYK Yurdu Gerilimi
»  Kayyum Valinin 51 Günlük Bilançosu
»   İmamoğlu'na Barış ve Dostluk Ödülü
»  Gökçek'ten Jet Ski Açıklaması
»  Murat Boz İmamoğlu ile buluştu
»  Sahte İçkiden Ölümler Meclis Gündeminde
»  İmamoğlu Hasat Şenliğine Katıldı
»  Tank Palet Fabrikası Satışında Geri Adım
»  Cumhurbaşkanı'ndan Flaş Atamalar
»  Yeni Yargı paketine MHP'den İtiraz
»  Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.