Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9361
EURO
36,7673
IMKB
9.781,000
ALTIN
3.219,380
 
Hava Durumu ANKARA
-2 / 11 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"EVET" TOPLANTISINDA KAVGA!
 EVET  TOPLANTISINDA KAVGA!
 
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) tişörtü giymiş grup, panelistleri 'Siz AKP yandaşısınız. Devrimcilerin adını ağzınıza alamazsınız' diyerek protesto etti.
 
5.9.2010 - 20:00

İzmir'de ‘Yetmez Ama Evet Platforumu’ tarafından düzenlenen panelde, Vakit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da aralarında yer aldığı konuşmacıların üzerine, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) üyesi oldukları belirtilen 2 genç tarafından yeşil boya serpildi. Polis, 2 genci gözaltına aldı.

İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde, referandum öncesi oluşturulan ‘Yetmez Ama Evet Platforumu’ tarafından düzenlenen panele Vakit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak ile diğer konuşmacılar Osman Can, Ferhat Kentel, Nabi Yağcı ve Roni Margolies katıldı. Moderatörlüğünü Sevtap önder'in yaptığı panele daha önce isimleri duyurulan oyuncu Lale Mansur'un dizi çekimi nedeniyle, Baskın Oran'ın da yorgun olduğu için katılmadığı belirtildi.

Abdurrahman Dilipak konuşmasında, 12 Eylül'deki referandumda oylanacak anayasa değişikliğinin gerçek değişiklik için bir ön hazırlık olduğunu, değişimin önündeki engelin kaldırılacağını belirterek, “Yeni bir anayasaya bu değişiklikle toplum ısınıyor. Yine bu bir eğitim süreci. Bu süreci iyi değerlendirelim. Taşlar yerine oturacak. Siyasi partilerin kapatılmasının güçleştirilmesi çok doğru. Düzenin değiştirilmesi engelleniyordu. Yetersiz ama doğru, ileri yönde atılmış bir adım. Anayasa siyasilerin üzerine bırakılmayacak kadar önemli bir iş. Bu süreci birbirimize karşı kazanılacak bir zafer olarak görmeyelim. Ortada birlikte kazanacağımız bir zafer var. Benim Roni ile dünya görüşüm, birbirimizden çok farlı olabilir. Ancak birlikte hareket etmek zorundayız” dedi.
Dilipak konuşmasını tamamladığı sırada, sahneye çıkan bir genç, konuşmacıların üzerine, bir şişenin içindeki yeşil boyayı serpti, daha sonra da şişeyi fırlattı. Yeşil boya bazı konuşmacıların yüzüne ve giysilerine geldi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) tişörtü giymiş grup, panelistleri 'Siz AKP yandaşısınız. Devrimcilerin adını ağzınıza alamazsınız' diyerek protesto etti.

Sivil polisler ÖDP'li ve adının O.Ö. olduğu belirtilen bu genci yakalayıp, sahnenin arkasına doğru götürdü. Bu sırada O.Ö.'nün arkadaşı M.D. de o tarafa doğru yönelip, “Siz darbecilerden daha betersiniz. İzmir'de konuşmaya hakkınız yok” diye bağırdı. Sivil polisler, gençleri etkisiz hale getirip, salondan çıkardı.

Panel gençlerin salondan çıkarılmasının ardından, diğer panelislerin konuşmalarıyla devam etti.05/09/2010



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAPANAN SPİKER İKBAL GÜRPINAR!

BELEDİYEDEN 'HAYIR'CI ESNAFA ÇUKUR ÇEZASI

İŞTE TÜKÜRÜĞÜN YARARI!
»  BAKAN YAZICIOĞLU'NUN SİTASİNİDE HACKLEDİLER
»  EMEKLİLİK İÇİN YAŞ BEKLEYENE KÖTÜ HABER!
»  TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILIR KENTİ: ANKARA
»  KÖYLÜNÜN KARA LASTİĞİ, ŞİMDİ MODA OLDU!
»  SEVGİLİSİNİN EVİNE BACADAN GİRERKEN ÖLDÜ
»  CENİN RCK MÜZİĞİ DUYUNCA TEKMEYİ BASIYOR
»  KÜÇÜK TİRYAKİ SİGRAYI BIRAKTI!
»  TERÖRİSTBAŞI'NDAN YANDAŞLARINA REFERANDUM TAKTİĞİ
»  BDP'LİLERİ ÇILTIRTAN BROŞÜR!
»  AFRİKALI KADINLARIN BEYAZLAŞMA FURYASI!
»  İNTERNET UCUZLADI, AMA...!
»  UNUTKAN DOKTORUN ACISINI GARİBAN İŞÇİ ÇEKTİ
»  CAMİ, OKUL VE MEZARLIĞA HACİZ
»  ERZİNCAN'DA BİR ACAYİP İÇKİ YASAĞI!
»  ÖLEN EŞİNİN MAAŞINI ALANA İLGİNÇ FORMUL!
»  KURBANLIKLAR'DA MI İTHAL EDİLECEK?
»  RUS TURİSTLER EN ÇOK HASARI TÜRKİYE'DE ALIYOR1
»  "EVET" AFİŞİ KEFENİ OLDU!
»  ANLAŞMALI BOŞANMALAR FATURALARA TAKILDI
»  HIZ SINIRI, RESMEN 110'A YÜKSELDİ!
»  FACEBOOK EMİNAĞAOĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.