Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4343
EURO
43,6304
IMKB
9.433,000
ALTIN
4.089,110
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"GÖKÇEK'İN YAPTIĞI KEPAZELİK"
 GÖKÇEK İN YAPTIĞI KEPAZELİK
 
Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, Gökçek'in Kızılırmak suyuyla ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi
 
30.5.2008 - 01:12
Kızılırmak suyunun kullanıldığını 21 gündür gizlediğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’dan büyük tepki geldi. Eryılmaz, Gökçek'in uygulamasını "Kepazelik" olarak niteledi ve “Halka gizlice Kızılırmak suyunun içirilmesi devlet adamlığı bir yana, adamlık bile değildir” suçlamasında bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz yaptığı yazılı açıklamada, Kızılırmak suyunu 21 gün önce getirmesine karşın kamuoyuna açıklamayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gökçek’e yüklendi. Eryılmaz, Gökçek’i “pişkinlik ve paronaya”nın içine düşmekle suçlarken, Kızılırmak suyu için fahiş ve gizli bir ihaleyle aldığını söyledi. Eryılmaz, Gökçek için “Ankaralılara 21 Gündür Kızılırmak suyunu içirmek, bir devlet yöneticiliği bir devlet adamlığı değildir. Dahası adamlık değildir. Adam gibi adam, yaptıklarını şeffaf bir biçimde ortaya koyan adamdır” dedi.

-“YAPILAN EN HAFİF DEYİMİYLE KEPAZELİKTİR”-
Eryılmaz, dünyanın hiçbir yerinde bu tür şeye rastlanmayacağını belirterek, yapılanın Ankaralılara hakaret olduğunu ifade etti. Eryılmaz, Gökçek’in “ne olduğu bilinmeyen” bir suyu Ankaralılara içirdiğini savunarak, “Bunu akıl almaz gerekçelerle açıklamak sadece Gökçek’e yakışan bir davranıştır, en hafif deyimiyle kepazeliktir” açıklamasında bulundu. Eryılmaz, Ankara’da doğacak her sağlık sorunun sebebinin Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek olduğunu iddia ederek, Gökçek’in suçüstü yakalandığını söyledi. Eryılmaz, Gökçek’in gizlice iş yapmasını ise Anayasa Mahkemesi üyeleri ile CHP Genel Merkezi’nin dinlenmesinden farkı olmadığını ifade etti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İSTANBUL, KANALİZASYON SUYU İÇİYOR!

BİR YILDA 10 KEZ DOĞURAN KADIN ..!

EMEKLİLERE MÜJDE..!
»  KAYIP TRİLYON DA NE Kİ DİYENLERE..!
»  "GÖKÇEK, ANKARA HALKINI KOBAY OLARAK KULLANDI"
»  TSK, 2 YILDA 31 ORGAN NAKLİ İÇİN 23 UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRDİ
»  KENE BİYOLOJİK SAVAŞ'IN BİR PARÇASI
»  DEV BALIĞI ZIPKINLA AVLADI
»  DİYANET'TEN KADINA HİYANET
»  COCA COLA'DAN E-211 ÖZRÜ
»  PTT'DEN ELEKTRONİK TELGRAF HİZMETİ
»  ÇANAKKALE'DE İNSAN YÜZLÜ BALIK YAKALADI
»  ETNA'NIN PÜSKÜRMESİ TÜRKİYE'Yİ DEPREMDEN KURTARDI
»  YERLİYE MÜŞTERİYE İÇKİ VERMEYEN OTELE KAPATMA
»  RAHMİ KOÇ, 8 DAKİKA KONUŞTU DOKTORASINI ALDI
»  OSMANİYE'DE SAĞLIK SKANDALI
»  İZMİR'İN 160 GÜNLÜK SUYU KALDI
»  UÇAK'TA 'NA MAHREM' KOLTUK KRİZİ
»  EROTİK SİTE YASAĞINDA İRAN'LA YARIŞIYORUZ
»  YARGITAY'DA KENE ALARMI
»  ÜRKÜTEN TÜRKİYE RAPORU
»  HAVADA, KORKU DOLU 40 DAKİKA
»  MANİSA'DA AKP'YE TEPKİLER DİNMİYOR
»  AMBULANS KAZA YAPTI YARALI SAYISI 11 OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.