Egemen'in son dakika golünün ardından oyuncularının yanına koşmasıyla ilgili Carvalhal, "Oyuncularımızın bize yaşattığı sevinç nedeniyle kendimi kaybettim diyebilirim. O anki coşkunun bir patlamasıydı o koşma" dedi.
Karşılaşma ile ilgili yorumlarında ise Carvalhal, "Öncelikle galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum. Devre arasında da yanlış yaptığımız şeyler konusunda oyuncularımızı bilgilendirdim. İlk yarıda rakibimizin tek pozisyonu vardı. O da gol oldu.
Topu iyi çevirerek ikinci yarıya başladık. Topu kaybettiğimiz zaman da rakibe daha fazla baskı yaptık. Rakibin attığı ikinci golden sonra biraz kontrolü kaybettik ancak biz gerçek bir takımız ve gerçek bir takım gibi mücadele ediyoruz.
Taraftarımız yine büyük bir rol oynadı. Bize büyük bir destek verdiler. Galibiyeti de taraftarlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.
"QUARESMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 18'DE"
Önümüzdeki hafta cezalı duruma düşen ve sakatlıktan dönecek futbolcuların sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Quaresma bir sonraki maçın kadrosunda olacak. Hiçbir oyuncumuz arasında bir fark yok. Bu nedenle kim oynayıp oynamadığı farketmiyor. Biz yürekten oynayan bir takımız" ifadelerini kullandı.
Carlos Carvalhal, geçen hafta söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını da dile getirerek, "Her seferinde Beşiktaş en kısa süreler arasında maç oynuyor. Pazartesi günü Kayseri'de maçımız var. İstanbul'a 02:00 civarında varacağız. Perşembe günü de Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağız.
Bu maçı Pazartesi günü oynayıp, bir sonraki maça daha dinlenmiş şekilde çıkmamız sağlanamaz mıydı? Ben insanlara bunu sormak istiyorum. Benim tek istediğim bu durumu birinin bana mantıklı olarak açıklaması" diyerek sözlerini noktaladı
Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/haber/75411/carvalhalden_once_mujde_sonra_isyan#ixzz1kPtqK1mH