Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,2908
EURO
38,1956
IMKB
9.808,000
ALTIN
3.430,810
 
Hava Durumu ANKARA
-5 / 0 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"SANCAĞI BIRAKIRSAM, MEZARIMA TÜKÜRÜN"
 SANCAĞI BIRAKIRSAM, MEZARIMA TÜKÜRÜN
 
Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi'ne satan Tuncay Özkan yeni bir kanal kuruyor. Özkan yeni kanalın ismini "Bizim Kanal" olacağını söyledi.
 
18.5.2008 - 02:50

İzmir'de 'Biz Kaç Kişiyiz'in İzmir Şubesi'nin açılış kokteyline katılan Özkan "Başbakan Özkan" sloganlarıyla karşılandı.  Kanaltürk'ün satılmasının ardından yeni kanalın önümüzdeki hafta yayına başlayacağını açıklayan Özkan, "Bugün geldiğimiz noktada çok üzgünüm. Ne yazık ki burayı hiç de istemediğimiz insanlara vermek zorunda kaldım. Önümüzdeki haftadan itibaren Bizim Kanal, Bizim Tv yayına başlıyor. Hayırlı olsun." dedi.

İzmir'de, 'Biz Kaç Kişiyiz' derneğinin açılışını yapan Özkan "Ben Kanaltürk'ü kurarken de, yayındayken de, satarken de küfrettiler. O gün de onları dinlememiştim, bugün de dinlemiyeceğim. Çünkü onları dinleseydim bugün burada olmazdım. Onları dinleseydim Kanaltürk olmazdı, Cumhuriyet mitingleri olmazdı. Biz Kaç Kişiyiz, Türkiye'nin hemen hemen her ilinde örgütlenmesini tamamladı. 81 il, 300 ilçede elele gönül gönüle çalışmaya başlayacağız." diye konuştu.

AK Parti'ye oy veren 16 milyon seçmene tek tek giderek kendilerini anlatmaları gerektiğini ifade eden Özkan, "Onların karanlığı beslemesine izin vermeyeceğiz. Anadolu'daki her evin penceresinden Mustafa Kemal'in aydınlığı taşana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Benim ölüm Mustafa Kemal'in sancağını elinden bırakırsa benim mezarıma tükürün" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TİMES: "AKP'NİN KAPATILMASINI ÖNLEMEK HAYATİ ÖNEMDE

TUNCAY ÖZKAN YENİ KANALIN ADINI AÇIKLADI

YOBAZLARIN ÖLÜYE BİLE SAYGILARI YOK
»  PAŞA'NIN OSMANLI TOKADI ATTIĞI MEDYA HOKKABAZI
»  AKP MEDYASI NE ZAMAN KARIŞIR?
»   KUŞATMA ALTINDA FAŞİZMİN AYAKSESLERİ
»  MARATON'A KAPATMA CEZASI
»  MARATON'A KAPATMA CEZASI
»  CANLI YAYINDA KAVGA 'YORUM FARKI'NIN SONU OLDU
»  TMSF'DAN SABAH AÇIKLAMASI
»  CHP'DEN KANALTÜRK AÇIKLAMASI
»  TRT, KRALİÇEYE JEST YAPMAK İSTERKEN GAFYAPTI
»  AB KOMSERİ OLLİ REHN'NE SERT ÇIKIŞ
»  UĞUR DÜNDAR, TUNCAY ÖZKAN'I ANLATIYOR
»  KANALTÜRK'ÜN SATIŞ FİYATI AÇIKLANDI
»  CANLI YAYINDA KAVGA
»  ATV VE SABAH ICIN GENSORU
»  TUNCAY ÖZKAN FENA KÖPÜRDÜ
»  STAR GAZETESİ HACKLENDİ!
»  ERDOĞAN,AKP'NİN KAPATILMASINI NEDEN İSTİYOR?
»  TUNCAY ÖZKAN HALK TV'NİN BAŞINA MI GEÇİYOR ?
»  ERGENEKON TSK'YA UZANMADIĞI İÇİN İÇİ YANIYOR
»  TUNCAY ÖZKAN, KANALTÜRK'Ü 25 MİLYON DOLARA SATMIŞ
»  KANALTÜRK SEVERLERDE HÜZÜN
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.