Halkın milli ve manevi ahlakı ile genel ahlak kurallarını denetlemesi için kurulan RTÜK kıldan tüyden nedenlerle Kanaltürk'e ceza verirken diğer televizyonlarda milyonlarca kişinin önünde "boynuzlu kocasın" diye konuklarına hakaret edenleri suluk, pespayelik akan kanalları nedense göremiyor. Hatta bunlar yine Mehmet Ali Erbil'in yaptığı sulu proğramdaki pantolonu düşüp zekeri ortaya çıkan ve sonradan işkazası diye yutturulan şeyi bile ancak halkın baskısıyla görebilmişlerdi. Demekki artık boynuzlu olmak genel ahlak kurallarına aykırı değil. İşte o prgram ve konuşulanlar.
Arto program konuğu Şahmaral’ın eşi Ruhi Bey’e canlı yayında boynuzlu bir koca olduğunu söyledi.. "Orada Neler Oluyor" isimli programda sunucu Şebnem Özinal'a " soyunan tiyatrocu" diyen Arto, yine sivri dilli yorumlarına devam ediyor. Arto , bu sabah adı Hüsnü Şenlendirici ile aşk dedikodularına karışan Şahmaral'ın eşi Ruhi Bey'e "Sen buraya boynuzlu bir koca olarak buraya geldin." dedi. Bu sözler karşısında şaşkına dönen Ruhi Bey, Arto'ya " Sözlerine dikkat et" demekle yetindi.
RTÜK'çülerin çok hoşuna gitmiş olmalı ki böyle söyleşilere ses çıkartmıyor. Görevleri iktidarın menfaatlerini korumakla meşgul halk onların hak, adalet milli menfaat onlar için sadece iktidarın ayakta durması.