Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''Türk Futboluna Operasyon Yaptılar''!
 Türk Futboluna Operasyon Yaptılar !
 
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek elendiği maç sonrası çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
 
18.3.2016 - 10:57

Fenerbahçe'nin Braga'yı 4-1 yendiği maç sonrası Tivibu Spor'a açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Türkiye'ye karşı bir operasyon yapıldığını söyledi.

Rıdvan Dilmen bunlara örnek olarak da önce Galatasaray'a verilen 1 yıl men cezasıyla birlikte Hakan Çalhanoğlu'na Euro 2016 öncesi verilen cezayı gösterdi.

Dilmen halkanın son örneği olarak Fenerbahçe'nin Avrupa'da kupa dışına atılmasını ekledi.

İşte Dilmen'in sözleri:

TÜRK FUTBOLUNA OPERASYON YAPTILAR
Bu maç hakem hatası olmadığını savsunan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeli olduğum için yanlış anlamasınlar. Ahmet Çakar tarzı söylüyorum ama operasyon yaptılar. Bundan daha büyük bir operasyon kariyerim boyunca görmedim. Bu operasyon için 1 ay önce veya 2-3 hafta önce düğmeye bastılar. Gatasaray'ımıza 1+2 yıl ceza verdiler. Bu işten yırtan çok takımlar görüyorum. Şike olaylarında, bir sürü takımlara ceza verilmedi. 2. Hakan'ımıza yapılanlar. Fakat 2012'den beri dosya birden bire disiplin kurulunda karar veriliyor. Hakan Çalhanoğlu bir anda 4 ay ceza alıyor. Disiplin Kurulu karar vermiş. Leverkusen kulübü idari mahkemeye başvurup CAS'a başvurup yürütmeyi durdurmuş. Sonuçta Galatasaray'a ağır bir ceza verildi. Suçlandığı konu da ekonomik bir konu. 2 Hakan Çalhanoğlu. 3 bu. Bu bildiğin operasyon" ifadelerini kullandı.

FATİH HOCA EYVAH FENERBAHÇE YANDI DEDİ
Maçın ilk dakikalarında Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü sötleyen Dilmen, "Hayatımda ilk defa böyle bir programa çıkıyorum. Maç başladı. Fatih Hoca'nın affına sığınarak söylüyorum. Bana telefonda 'Eyvahhh Fener yandı. Hakem kim biliyor musun? İzlanda'da Ömer Toprak'ı oyundan atan hakem dedi'' şeklinde konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ahmet Çakar'dan Olay Sözler!

'Bebek Yüzlü Katil'!

'Yüzde 70 Hakem,Yüzde 30 Pareira Suçlu'
»  Vitor Pareira'dan Büyük İsyan
»  Hırvat Hakem Böyle istedi 4-1
»  Sneijder'den Flaş Sözler
»  Gomez Tarihe Geçti!
»  Kartal Trabzon'da Liderliğe Uçtu 2-0
»  Umut Bulut'un Gözyaşları!
»  Braga-Fenerbahçe Maçına Hırvat hakem
»  Podolski Türkiye'den ayrılıyor!
»  Amedspor Kafilesine Sivas'ta Şok!
»  İşte Beşiktaş'ın AnKARA Protestoso
»  Galatasaray'ın Yüzü Ankara'da da Gülmedi
»  Umut Bulut'a SosyalMedyadan Destek Yağdı
»  'Burada Devam Etmeye Değer mi?'
»  Fener, Kayseri'yi Tek Golle Geçti, 1-0
»  Rıvan Dilmen: Gomez Ve Olcay Egoist
»  Kartal Rize'den Kayıpsız Döndü 2-1
»  Trabzon Nihayet Kazandı 1-0
»  Trabzonspor Maçında Kumanya Skandalı
»  G.saray'da Futbolcular Kazan Kaldırdı
»  Aziz Yıldırım'ı havalara Uçuran Gol!
»  Rıdvan Dilmen'e Göre Fener'in Tur Şansı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.