Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1099
EURO
38,1296
IMKB
9.968,000
ALTIN
2.861,200
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"YOKTAN VAR EDİLEN ÜLKEYİ, VARDAN YOK EDİYORLAR"
 YOKTAN VAR EDİLEN ÜLKEYİ, VARDAN YOK EDİYORLAR
 
Hızla parti çalışmalarını sürdüren 'efsane komutan' çok iddialı konuştu.Pamukoğlu:" Ya kartalı iktidar yapıp bunları göndereceksiniz, yada ağlamaya devam edeceksiniz"
 
12.11.2008 - 19:30

İktidar kehaneti  
 
HAK ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye'nin yoktan var edilen bir ülkeyken, vardan yok edilen bir ülkeye dönüştürüldüğünü savundu. AKP hükümetine yüklenen Pamukoğlu, "İnsanları avutuyorlar, uyutuyorlar ve soyuyorlar. Böyle bir yapıda insanlar kendilerini huzurlu hissedemez. Onun için Türkiye'nin her yerinde insanlar şikayetçi, sızlanıyorlar ve ağlıyorlar. Karar vereceksiniz ve Anadolu kartalını iktidara getireceksiniz" dedi.

1993- 1995 yıllarında terör örgütü PKK'ya karşı verdiği mücadale ile adı `efsane komutan' olarak anılan, Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Aydın'ı ziyaret etti. Burada, partisinin il başkanlığının açılışını yapan Pamukoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla AKP hükümetine yüklendi. Pamukoğlu, şöyle devam etti:

"Ülkenin siyaseten ne halde olduğu belli, ekonomi belli. Bu ülke yoktan var edilen bir ülkeydi, şimdi ise vardan yok ediliyor" dedi. Pamukoğlu. Bütün stratejik kurumları, bütün kaynakları sattınız ne oldu, dış borcunuz mu geriledi? Hayır, daha çok arttı. İşsizliğe çare mi buldunuz? Hayır arttı. Daha çok dükkan mı açılıyor? Hayır kapanıyor. 2005 yılında bu devletin cezaevlerindeki insan sayısı 56 bindi. Şimdi 3 sene sonra 2008'de 105 bin. Yani iki misline çıktı. Bu sosyal çöküntü demek. İçeridekilerin büyük bir kısmı da hırsızlık ve gasptan yatıyor. Teröre gelince terör eski tas, eski hamam. Yani bu ülkenin genelinde şu var insanları avutuyorlar, uyutuyorlar ve soyuyorlar. Böyle bir yapıda insanlar kendilerini huzurlu hissedemez. Onun için Türkiye'nin her yerinde insanlar şikayetçi, sızlanıyorlar ve ağlıyorlar. Ama artık ağlama sızlama ve şikayet etme zamanı değil, karar verme zamanı. Karar vereceksiniz ve Anadolu kartalını iktidara getireceksiniz. Başka bir alternatifiniz yok. Tek yolunuz kaldı kartalı yükseltin."

ABD'de Obama'nın iktidara gelmesini değerlendiren Osman Pamukoğlu, "ABD'nin devlet politikası, siyahı getir, beyazı getir, moru getir, kırmızıyı getir, yine de hiçbir şey değiştiremez. Aynen her şey olduğu gibi yürüyecek. Ne yani Amerika, Irak'a getirdiği 70 küsur petrol şirketini söküp oradan taşıyacak mı? Bunlar avutma ve uyutmadır" dedi.

Pamukoğlu, ilk seçimde TBMM'ye gireceklerini ileri sürerek şunları söyledi:

"Kesin meclisteyiz. Partiye müracaat eden 7 Kasım tarihi ile 7 Ekim arasında kadın ve erkek 22 bin kişi. Onun için kendinizi hazırlayın. 1 yıl içerisinde iktidara geliyoruz. Biz Türk siyasi hayatında hiç parası olmadan, halk tarafından örgütlenen ve bunu 2 ayda 40'ın üzerinde il ve 70 kadar ilçeye çıkaran Türk siyasi hayatındaki tek partiyiz. Böyle bir hız yok. Kanun diyor ki bir parti kurulduğu tarihten itibaren 2 yılda büyük kurultayını yapmalıdır. Ama biz 4 ayda yapacağız. Ocak ayında. Yani Ocak 2009'da büyük kurultayı yapıyoruz. Bununla beraber hiçbir partiyle de ittifak yapmayacağız. Biz açık ve net bir partiyiz, alavere, dalavere, entrika bilmeyiz."

Konuşmasının ardından Aydın İl Başkanı Fırat Kayalı'ya parti rozetini takıp, partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Pamukoğlu'nun daha sonra Manisa'ya hareket ettiği kaydedildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KORSANLAR, TÜRK GEMİSİ KAÇIRDI

DOĞU'DAKİ OLAYLARIN SORUMLUSU ERGENEKON MU?

12 MİLYAR DOLARLIK TELEKULAK SKANDALI
»  YIKIM MÜTEAHHİTLERİ
»  -"SAVCILARA TALİMAT VERME YETKİSİNİ KALDIRDIK
»  KILIÇ'A ,DTP'DEN "MEYVEYİ OLGUNLAŞTIRALIM" TEKLİFİ
»  600 YTL İÇİN HASTANE'DE REHİN KALDI!
»  SON İSTİKLAL GAZİSİNE TBMM'DE TÖREN...
»  FLAŞ..FLAŞ.. AİHM'DEN MİLYONLARCA MEMURA MÜJDE
»  SİYASET SAHNESİNDE YENİ BİR PARTİ
»  İÇANADOLU'DA KORKUTAN DEPREMLER
»  ERDOĞAN'DAN OBAMA'YA TAVSİYELER
»  ÇANKAYA KÖŞK'ÜNE ÖZEL ZIRH
»  TETİŞ KURULU, DİNK RAPORUNU YAZDI, FATURAYI KESTİ
»  ALEVİ MİTİNGİNE TEPKİ
»  "HER ALLAHIN GÜNÜ AYAR"
»  "İZMİR'İN HAVASI BAŞKA"
»  DTP'Lİ AHMET TÜRK İÇİN FEZLEKE
»  LUCESCU, CİMBOM'A GELİYOR
»  BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  BENZİN'DE İKİNCİ İNDİRİM
»  AB"DEN ŞAŞIRTAN PKK RAPORU
»  DOĞAN, ERGENEKON'UN NERESİNDE?
»  ARINÇ'TAN İLGİNÇ SÖZLER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.