Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.498,740
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Yepyeni Bir Seferberlik Başlatıyoruz"
 Yepyeni Bir Seferberlik Başlatıyoruz
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz." açıklamasını yaptı. Koronavirüs tedbirlerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil onun sağlığını korumaktır." ifadelerini kullandı.
 
14.11.2020 - 14:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars ve Karaman 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullanarak 'Salgın sonrası yeniden şekillenecek küresel, siyasi ve ekonomik düzende ülkemizi hak ettiği yere çıkartacak adımları da kararlılıkla atıyoruz. Ekonomi, hukuk ve demokrasiye yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ekonomi yönetimini yeniden oluşturduk. Bizi hedeflere ulaştıracak hamleleri süratle hayata geçireceğiz' dedi.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

İnşallah önümüzdeki günlerde de hedefimize yürüyeceğiz. Salgın sonrası yeniden şekillenecek küresel düzende gerekli adımları atıyoruz. Ekonomi, hukuk alanında reforma gidiyoruz. Salgınla mücadele için aldığımız tedbirlere milletimizden uymasını rica ediyorum. Temizlik, maske, mesafe kuralına uymalıyız. Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil, sağlığını korumaktır.

'YEPYENİ BİR SEFERBERLİK BAŞLATIYORUZ'

Salgın sonrası yeniden şekillenecek küresel, siyasi ve ekonomik düzende ülkemizi hak ettiği yere çıkartacak adımları da kararlılıkla atıyoruz. Ekonomi, hukuk ve demokrasiye yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ekonomi yönetimini yeniden oluşturduk. Bizi hedeflere ulaştıracak hamleleri süratle hayata geçireceğiz.

Milletimizden bu kritik dönemde salgınla mücadele için uygulamaya koyduğumuz tedbirlere hassasiyetle riayet etmelerini bekliyorum. Görüyorsunuz, dünyanın her yerinde salgınla baş edemeyen ülkeler yeniden içe kapanmaya başladı. Milletimiz, temizlik-maske-mesafe kurallarına riayet ederse bizim bu tür sert tedbirlere ihtiyacımız kalmaz.

Sigara içme yasağının da bu çerçevede değerlendirilmesini istiyorum. Amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil, onun sağlığını korumaktır. Daha dün Tekirdağ'da yeni bir şehir hastanesi açtık.

Kurallara uymaz ve kendi sağlığımızı kendimiz korumazsak bu yükü taşımakta zorlanabiliriz. Böyle acı ve trajik duruma meydan vermeyeceği konusunda ben milletime güveniyorum.

Soğuk algınlığı ve gripte mevsimle birlikte artacak. Madem AK Parti milletin kurduğu ve istikametini belirlediği bir parti, biz de gerektiği gibi çalışmalıyız. Görüldüğü gibi yapacak çok işimiz var. Şahsi çıkarları ön plana çıkarmaya asla gerek yoktur.

Milletimizin partimize teveccühü artıyor. Üye sayımız 11 milyon 200 bini buldu. Önümüzdeki yıllarda tabanımızı genişletmek istiyoruz. Geçmişten bugüne kadar partimizde olan kardeşlerimiz ve yeni katılanlarla büyüyoruz.

'AK PARTİ GERİ KALMIŞLIK SÜRECİ SONRASI IŞIK GİBİ DOĞDU'

Her dönemin kendi ruhu vardır. İlk yıllarda yeni kurduğumuz devletimizi yaşatmak için keskin kararlar verildi. Çok partili hayata geçişle adeta nefes borumuzun açıldığını hissettik. AK Parti tüm bu geri kalmışlık süreci sonrası ışık gibi doğdu. Vatan toprağının her karışına yatırımlar yaptık. 18 yılda Kars’a 13 milyar lira yatırım yaptık. Her alanda şehirlerimizi cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların 5 katı 10 katını yaptık.

AHMET KEKEÇ’E BAŞ SAĞLIĞI…

Daha düne kadar kendi topraklarında bir avuç teröristle mücadele eden ülkeden çok daha büyük alanlarda mücadele eden ülke haline geldik.

Milletimizle verdiğimiz her mücadele azmimizi artırıyor.

Yazar Ahmet Kekeç rahmeti rahmana kavuştu. Rabbim cennetiyle müşerref kılsın. Ailesine ve milletime baş sağlığı diliyorum.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Anketlerde Yüzde 14-15 Bandına Çıktık"

Gazeteci Ahmet Kekeç Hayatıı Kaybetti

CHP'den MHP'ye Fezleke Tepkisi
»  Albayrak'ın Görevden Aldı, Erdoğan Atadı
»  Türkiye’ye Karşı 3’lü Cephe
»  Kılıçdaroğlu'na MHP Fezlekesi!
»  Fetö Firarisi Ankara'da Yakalandı
»  Muhittin Böcek,Başkanveklini Değitirdi
»  HSK'dan Osman Kavala Hamlesi
»  AhmetHakan'dan Akşener'i Kızdıracak Yazı
»  "Karabağ'da Hem Masada Hem Sahadayız"
»  Ali İhsan Yavuz Koronavirüse Yakalandı
»  Bloomberg'den Türkiye Değerlendirmesi
»   PKK'ya Ağır Darbe!
»  Rıfat Serdaroğlu Gözaltına Alındı
»  Emeklilikte Yeni Kriz Kapıda
»  Koray Aydın: Bu İşler 'Organize İşler
»  Meclis'te Koronavirüs Vakalarında Artış
»  Babacan:Ekonomide İşlerin Düzelmesi Zor
»  Kamu Borçlarına Yapılandırma Fırsatı
»  Muharrem İnce:Partimi Seviyorum Ama...
»  Açık Alanda Sigara İçmeye Yasak Geldi
»  Georgia' Eyaletinde Oylar Sayılacak
»  İstanbul'da Sus Zammı Geri Çekildi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.