Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1507
EURO
38,0048
IMKB
9.905,000
ALTIN
2.879,140
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
15'LİK KIZA FUHUŞ YAPTIRAN SAUNACIYA 3 YIL HAPİS
15 LİK KIZA FUHUŞ YAPTIRAN SAUNACIYA 3 YIL HAPİS
 
Samsun'da, bir saunada resmiyette 15 yaşında olan kıza fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yargılanan iş yeri sahibi, yargılandığı mahkeme tarafından 3 yıl 4 ay hapis, 3 bin YTL de para cezasına çarptırıldı.
 
13.12.2007 - 03:33
 23 Mart 2007 tarihinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerine gelen ihbarda Çiftlik Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir saunada fuhuş yapıldığı bildirildi. Ahlak polisi, söz konusu saunayı uzaktan gözetlemeye başladı. Saat 22.00 sıralarında saunadan çıkan Kasım A., otomobile binerken kendisine ile görüşen ahlak polisine saunada resmiyette 15 yaşında olan R.K. ile cinsel ilişkiye girdiğini, ilişki karşılığı R.K.'ya 50 YTL ve sauna ücreti olarak da 50 YTL ödediğini belirtti.
İş yerinden yapılan aramada sauna ve masaj odasında çöp kutusu içinde atık peçeteler ve kullanılmış prezervatif bulundu. Mağdur R.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü ve avukat ve psikolog huzurunda verdiği ifadesinde iş yeri sahibi Faruk K.'nın telefonla çağırması üzerine söz konusu saunaya gittiğini, isteyen müşterilerle ilişkiye girdiğini, olay günü de iki müşteri ile cinsel ilişkide bulunduğunu söyledi. Kasım A. da verdiği ifadelerinde ter atmak için saunaya gittiğini, daha önceden saunada bayanla ilişkiye girildiğini duyduğunu, gittiğinde Faruk K.'nın (45) masaj isteyip istemediğini sorduğunu, istediğini söylemesi üzerine R.K. adlı bayanın geldiğini, kendisini tahrik ettiğini ve daha sonra da para karşılığı ilişkiye girmeyi teklif ettiğini, bu teklifi kabul ederek cinsel ilişkiye girdiğini, karşılığında para ödediğini ifade etti.
Olayla ilgili gözaltına alınan ve tutuklandıktan sonra bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sauna sahibi Faruk K., kız ile ilişkiye giren Kasım A. ile fuhuş yaptırmaya yardım ettikleri iddia edilen Salim K. ile Zülbiye T.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. Faruk K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na sevk edilen R.K.'nın 6. İhtisas Dairesi tarafından tamamlanan radyolojik tedkikde olay tarihinde yaşının 15 değil, 17 olduğunu belirledi. Savcı, toplanan delillere doğrultusunda davayla ilgili mütalaasını açıklayarak, fuhuş yaptırmaya yardım ettikleri iddia edilen Salim K. ile Zülbiye T. hakkında suça karıştıkları için mahkumiyete yetecek kadar delil olmadığına ve kızla ilişkiye giren Kasım A.'nın gerek kızın yaşının 17 olması gerek ise şikayetçi olmaması üzerine hakkında açılan davanın düşürülmesine karar verdi. Ancak savcı, sauna sahibi Faruk K.'nın fuhuş yaptırmak suçundan Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 227/1 Maddesi gereğinde 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Bugünkü duruşmada mahkemeye heyeti kararını açıkladı ve iş yeri sahibi Faruk K.'yi, saunasında fuhuş yaptırdığı için 3 yıl 4 ay hapis, 3 bin YTL de adli para cezasına çarptırdı. Diğer sanıklara ise ceza verilmedi.
 


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


POLİS ŞAPKA'DAN CİNAYET ÇIKARTTI..!

FUHUŞTAN YARGILANAN MİT'ÇİLERE TAHLİYE

PTT VE DENİZBANK EŞ ZAMANLI SOYULDU
»  MORG'TAKİ ÖLÜNÜN KREDİ KARTIYLA VURGUN
»  ALİ AVNİ BALKANER'E 11 YIL HAPİS
»  KENDİSİNE "BABA" SEVGİLİSİNE "ABLA "DEDİRTEN SAVCI
»  ŞANLIURFA'DA ASANSÖR FACİASI
»  ELİNDEKİ POŞET'TE KESİK BAŞLA DOLAŞIRKEN YAKALANDI
»  " ŞİŞKO İÇMEYE GİDELİM" DİYEN SAVCI MAHKÜM OLDU
»  CEM UZAN SAKAL BIRAKTI
»  BEBEK TECAVÜZCÜSÜ'NE 21 YIL
»  SAHTE ASPİRİN İMALATI FABRİKASI BASILDI
»  EVLİ KADIN TERK EDEN SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI
»  OPERASYONDA ÖLEN MİLİTANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
»  JAPON TURİST'İN FOTOĞRAF MAKİNASINDAKİ KAPKAÇÇILAR!
»  PROF.ATİLLA YAYLA İÇİN 5 YIL HAPİS İSTEMİ
»  "SENDE BÜYÜ VAR ŞEYTTİREYİM GEÇSİN"
»  KAMYONET KASASINDA EL BOMBALARI
»  POLİS MÜDAHALESİ SONUCU 2 YILDA 34 KİŞİ ÖLDÜ
»  SEDAT BUCAK;ÇETECİLİK VE YAĞMADAN YARGILANDI
»  "RUS RULETİNDEN ÖNCE PORSCHE'SİNİ MAKKAPLA DELDİ"
»  FİRARİ İKEN YÜZÜ YANAN BÜROKRATA GATA ÇIKIŞI GÖZALTI
»  KATİL, 13 YIL KAÇTI, SONUNDA YAKALANDI
»  UÇAKTA YUMRUK YUMRUĞA KAVGA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.