Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,0504
EURO
37,2408
IMKB
9.845,000
ALTIN
3.359,770
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AA'DA SINAV HEYECANI
AA DA SINAV HEYECANI
 
Anadolu Ajansı, yıllardan beri kadro ümidiyle bekleyen merkez ve taşradaki muhabirlerini sınava çağırdı. Ancak bir kaç ay önce bazı bürolarda işe başlatıların da sınava çağrıldığı dedikoduları "torpilliler kadro alacak" endişesine neden oldu.
 
21.10.2008 - 15:59
Anadolu Ajansı, toplu sözleşme öncesi aldığı süpriz bir kararla merkez ve taşrada kaşeli olarak çalışan bir çok çalışana kadro vermek için sınav açtı.

Kurum için sınavda ajansın daha önce yürürlüğe koyduğu personel yönetmeliği ve KPSS sınavı şartı rafa kaldırılırken, lise mezunu muhabirlerin de kadro almasının önü açıldı.

Ajansın sınava davet ettiği merkez ve taşradaki 50'den fazla muhabirlerin geçen haftadan beri Ankara'da gruplar halinde sınava girdiği öğrenildi. Şanslı muhabirlerin bir çoğu sınavlarının başarılı geçtiğini belirterek, kadrolu olmayı çoktan hakettiklerini söyledi.

Ancak bize ulaşan bilgilere göre sınava alınanlar arasında dah bir kaç ay önce bazı büro ve bölgelerde işe başlatılan isimler olduğu ortaya çıktı. Söz konusu kişilerin özellikle bu sınav için sözleşmeli olarak işe başlatıldıkları dedikodusu yayılırken, sınav sonucunu merakla bekleyen bir çok muhabir "torpillilerin kadro alacağı" endişesini yaşamaya başladı.

Kimi muhabirler ise bazı torpillilerin bir kaç hafta önce sınavsız olarak atamalarının yapıldığını hatta üst düzey yöneticilerin yakınlarının da kadro aldığını duyunca, hayal kırıklığı yaşadı.

Bir kaç ay önce emekli olanların hizmet alımı ile görevlerine devam etmesinin de kadro bekleyenlerin ümidini kırdığı gelen haberler arasında. Bize ulaşan bilgilere göre ajansta çalışan emeklilerin sayısı 20'yi geçmiş.

Şimdi gözler AA'da yapılan sınav sonuçlarında... Bakalım sonuçların açıklanması ile kadro sevinci yaşayacak torpillilerin arasında kimler yeralacak?


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MİLLİYET'TE BİR ÇINAR DEVRİLDİ!..

GEÇMİŞTE DİNCİ SAĞCILAR DANİSKASINI YAPARDI!

O TARAF: SAHTE BELGE YAYINLADIĞINI İTİRAF ETTİ
»  TRT'NİN GEÇİCİ PERSONELİ, SÖZLEŞMELİ OLDU
»  AKŞAM'DA YÖNETİCİLER, GÖNÜLLÜ KURBAN PEŞİNDE
»  ÇÖLAŞAN: "HÜRRİYET'TE ÖLÜM İLANIM BİLE ÇIKMAZ"
»  İŞTE KAFKASLARIN YENİ BASAYEV'İ
»  AKŞAM VE TARAF'TA MAAŞ BELİRSİZLİĞİ
»  GAZETECİ'YE, 'SİNDİRME' HAPSİ
»  "DÜŞMAN İSTİHBARAT SERVİSİ GİBİ DAVRANIYORLAR"
»  YA ÖTEKİLERİN ONURU NE OLACAK?
»  THY'DE SADECE YANDAŞ MEDYA'YA OKUNUR
»   O TARAF TÜM MEDYA'YI NASIL TUZAĞA DÜŞÜRDÜ
»  FLAŞ!.. FLAŞ!.. KANAL D BİNASINDA BOMBA ALARMI
»  'AYDIN DOĞAN, REFERANS'I KAPATIYOR' İDDİASI
»  CUMHURİYET'TEN ERGENEKON'A ŞOK BAŞVURU
»  İLHAN SELÇUK'TAN SAVCILARA DAVA
»  "KÖŞE YAZARLARINDAN KAZIK YEDİM"
»  MHP'NİN HEDEFİNDE O TARAF VAR!
»  MEDYA'DA YAPRAK DÖKÜMÜ
»  DOMİNANT TRT
»  BAB-I ALİ'NİN EN İYİ KADROSUNU KURUYORUZ
»  TURGAY CİNER'DEN GERİ ADIM
»  KOMUTANA F TİPİ DESTEK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.