Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4292
EURO
43,9436
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.138,690
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'Lİ ÇELİK'TEN FLAŞ REDHACK AÇIKLAMASI
AKP Lİ ÇELİK TEN FLAŞ REDHACK AÇIKLAMASI
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Jandarma istihbaratın Reyhanlı saldırısıyla ilgili istihbarat çalışmasının hacklenerek kamuoyuna duyurulduğu iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Bu bir hacklenme meselesi değil. Bir ilimizdeki jandarma eri cep telefonuyla evrakları çekerek servis etmiş. O da tespit edilmiş ve gözaltına alınmıştır” dedi.
 
23.5.2013 - 18:30

Gazete, televizyon ve ajansların Ankara haber müdürleriyle sohbet toplantısında bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Reyhanlı ziyaretiyle ilgili bilgi verdi. Dün akşam Başbakan’ın Reyhanlı’ya 30 Mayıs’ta gideceğini duyurduğunu hatırlatan Çelik, “Sayın Başbakan’ın Cumartesi günü başka programları vardı. Onun üzerinde çalışıyordu. O programlara başka arkadaşları gönderecek. Biran önce Reyhanlı’ya gitmek istiyordu. Bu Cumartesi gününe alındı. Başbakan orada hala acıları taze olan, yakınlarını kaybedenlere taziye ziyaretinde bulunacak. Reyhanlı başta olmak üzere oralarda incelemeler yapacak. İçişleri Bakanı başta olmak üzere bazı bakanlar kendisine refakat edecek” diye konuştu. Başbakan Erdoğan’ın başından itibaren bu meseleyi adım adım izlediğini vurgulayan Çelik, muhalefetin bu meseleyi de istismar ettiğini söyledi. Çelik, “Başbakan ilk gün gitmek istedi fakat oradaki yetkililer rehabilitasyon çalışmalarının çok zor olacağını belirttiği için Başbakan gitmedi. Herkes Başbakanı başka şeylerle itham edebilir ama halkının yanında olma ve yüreğine dokunma konusunda hiç kimse bir eleştiri yöneltemez. Kimse bu konuda haksızlık yapmasın” şeklinde konuştu.

Çelik, Jandarma istihbaratın Reyhanlı saldırısıyla ilgili istihbarat belgelerinin Redhack hacker grubu tarafından hacklenerek kamuoyuna duyurulduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, bunun hacklenme meselesinin doğru olmadığını söyledi. Çelik, “Bir ilimizdeki bir jandarma eri cep telefonuyla bu evrakları çekerek servis yapmıştır. O da tespit edilmiştir. O kişi gözaltına alınmıştır. Orada başka bir terör örgütüne yönelik istihbarat bu meseleyle irtibatlandırılmış. Mesele bununla ilgili değil. Bir hacklenme değil bir sızdırmadır. İlgili amirine bunu aktarmakla yükümlü olan bir erin yaptığı bir şeydir” dedi.

Çelik, Reyhanlı’da yaraların sarılmaya çalışıldığını ifade ederek, “Giden canları geri getiremeyiz ama orada hayatın normale dönmesi için hükümetimiz ilk günden itibaren üzerine düşeni yapmaya devam edecek. İstihbarat kopukluğu, güvenlik zaafı var mı sorusuna cevap olmak üzere Başbakanlık Teftiş Kurulu derinlemesine bir araştırma yapıyor. Bir kusur varsa bununla ilgili kamuoyuna bilgi verilecek ve sorumluluğu olanlarla ilgili hukuk devletinin gereği yapılacaktır” şeklinde konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MECLİS KİT KOMİSYONUNDA KAVGA!

REYHANLI ZİYARETİNDE FLAŞ GELİŞME

"HOCA EFENDİ EN GEÇ 2015'TE DÖNER"
»  CHP'Lİ ÇANDAR'IN ACI GÜNÜ
»  ATALAY: "O BELGELERİ BİLİYORDUK"
»   CHP SWOBODA’YI ŞİKAYET ETTİ
»  MEY İÇKİ'DEN ALKOL YASASI AÇIKLAMASI
»  VEKİLLERE EK İŞ YOLU KAPANDI
»  BOŞANMALARA SGK TAKİBİ
»  ARINÇ'TAN ALKOLLÜ DİZİ YORUMU!
»  THY'DE GREVE KATILANLARA DARBE!
»  SOSYAL YARDIMLAR PTTKART İLE DAĞITILACAK
»  FLAŞ.. HAYRİ KOZAKÇIOĞLU İNTİHAR ETTİ!
»  İŞTE YURT KUR'UN YENİ GENEL MÜDÜRÜ!
»  3 BOMBA SEÇİM SENARYOSU!
»  KAÇIRILAN İŞ ADAMI SERBEST BIRAKILDI
»  THY ÇALIŞANLARINA YÜZDE 8 ZAM!
»  ''GÜLEN'İN TAVSİYELERİNİ BAŞBAKAN'A...''
»  AFYON VALİSİNDEN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI
»  ERDOĞAN 30 MAYIS'TA REYHANLI'DA
»  EGE VE MARMARA’YA FIRTINA UYARISI
»  SIĞINMACILARA SALRDINI SON ANDA ÖNLENDİ
»  KARAYILAN'A SEVGİLİ DARBESİ!
»  REDHACK'TEN TÜRKİYE'Yİ SARSACAK BELGE!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.